Aţi observat că politicienii nostri luptă ca nebunii să intre în administraţia UE? Şi de ce? Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobată!

În acest an, 340 de funcţionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună. Da, aţi citit corect! Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE (Polonia , Malta , Europa de Est), funcţionarii din ţările membre (ca Belgia, Franţa, Germania) vor primi din partea Europei această ofertă (=cadou preţios, putem spune de aur) doar ca să se pensioneze.

De ce şi cine plăteşte? Noi!

Ei votează legi, fără control şi-şi atribuie ,,pensii de aur” cu impozitele noastre. Tehnocraţii europeni beneficiază de pensii de nababi. Parlamentarii, care beneficiază de regimuri speciale, nu primesc nici o treime din ceea ce ating aceşti domni. Adică, Giovanni Buttarelli, care ocupă postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor, va primi numai după 1 an şi 11 luni de serviciu (în noiembrie 2010), o pensie de 1515 euro/lună. Echivalentul a ceea ce se “oferă” , în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani). Colegul său, Peter Hustinx, şi-a văzut contractul reînnoit cu încă 5 ani. Acesta va avea dreptul la aproape 9000 euro pensie pe lună.

E simplu, nimeni nu s-a decis să-i ia la întrebări, deci e firesc că profită. E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb. Mulţi alţi tehnocraţi se bucură de acest privilegiu:

  1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie, va primi 12500 euro pensie pe lună.
  2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12900 euro / lună.
  3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14000 euro / lună.

Listă de verificare, fă click pe adresa de mai jos:

http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonne=62286

Pentru ei, este jackpot-ul mult visat. Fiind în funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a “avea o carieră completă”, prin urmare, de a obţine maximum de 70% din ultimul salariu. Nu numai că pensiile lor “sparg plafoanele de pensionare”, dar pe deasupra pentru ei e suficient a lucra doar 15 ani şi jumătate (dintr-o viaţă de om) pentru a valida o carieră completă, în timp ce tu, ca şi mine, trebuie să te omori la serviciu 40 de ani. Confruntându-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomandă cariere mai lungi: de la 37,5 ani, la 40 de ani, la 41 ani (în 2012), la 42 (în 2020) etc. Dar pentru ei nu e nicio problemă, sunt suficienţi doar 15,5 ani.

Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate şi altor angajaţi. Acum e o armată care se bucură : judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori etc. Dar, mai nasol, în acest caz, este că aceştia nu contribuie nici cu o centime de euro la super-pensiile lor. Totul se plăteşte de către contribuabili. Noi cotizăm toată viaţa şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmează amenzi, penalităţi de întârziere la plată etc. Fără nicio milă. Ei sunt scutiţi de toate acestea.

Vă puteţi imagina? Chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care se presupune că  verifică dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, beneficiază de acest sistem şi nu plătesc nicio cotizaţie. În schimb ei nu uită că trebuie sa joace rolul de ”jandarmi” la Bruxelles şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetară, deşi au ambele mâini până dincolo de coate în oala cu gem.

La ora la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenţa crizei economice, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensii de 12500 – 14000 euro/ lună după doar 15 ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva pentru ea. Acest lucru este pură provocare!

Scopul acestor rânduri este de a alerta toţi cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene. Împreună putem crea o maree. Nu există nicio îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fără griji sau frică de astfel de pensii.