MOȘU
153 aprobate
oricare@careofi.com
148.252.132.41
Tucker demonstrează că s-a întors luând pe Instagram, copii prădători în al doilea episod de când a părăsit Fox

De C. Douglas Golden 9 iunie 2023 la 06:17
(Tucker Carlson Ep. 2 Cling to your taboos!
11:00 p.m. · 8 iun. 2023
45,2 mil. de Vizualizări, ora 21:57 GMT)

Cât de departe am ajuns în 30 de ani? Am trecut de la a privi adulterul ca un factor de descalificare pentru a căuta președinția, la a ne situa pe prapastia normalizării celui mai mare tabu sexual pe care îl are societatea noastră, a spus Tucker Carlson în al doilea episod pe Twitter de la demiterea sa de la Fox News pe 24 aprilie.

Monologul lui Carlson a venit la o zi după ce The Wall Street Journal a publicat rezultatele unei investigații a lucrării și a cercetătorilor de la Universitatea Stanford și Universitatea din Massachusetts, Amherst, care a descoperit că algoritmii Instagram le permit pedofililor să comunice eficient între ei, cum nu o face nicio altă rețea socială.

„Pedofilii folosesc de mult internetul, dar spre deosebire de forumurile și serviciile de transfer de fișiere care se adresează persoanelor interesate de conținut ilicit, Instagram nu găzduiește doar aceste activități”, a raportat miercuri Jurnalul. „Algoritmii săi îi promovează.

„Instagram conectează pedofilii și îi îndrumă către vânzătorii de conținut prin sisteme de recomandare care excelează în legarea celor care împărtășesc interese de nișă, au descoperit Jurnalul și cercetătorii academicieni.

„Deși nu sunt vizibile pentru majoritatea de pe platformă, conturile sexualizate de pe Instagram sunt dezvăluite în privința interesului lor. Cercetătorii au descoperit că Instagram le-a permis oamenilor să caute hashtag-uri explicite, cum ar fi #pedowhore și #preteensex, și le-a conectat la conturi care foloseau termenii pentru a promova materiale sexuale cu copii de vânzare.
Tendințe:
Steaua „Neînțeleasă” rupe liniile de petrecere și face o susținere surprinzătoare pentru președinte în 2024

„Astfel de conturi pretind adesea că sunt conduse de copiii înșiși și folosesc în mod deschis mânere sexuale care încorporează cuvinte precum „curvă mică pentru tine”.

Raportul a menționat că compania-mamă Instagram Meta „a spus că în ultimii doi ani a distrus 27 de rețele pedofile și că plănuiește mai multe eliminări”.
Publicitate – povestea continuă mai jos

„De când a primit interogările Jurnalului, platforma a spus că a blocat mii de hashtag-uri care sexualizează copiii, unele cu milioane de postări, și a restricționat sistemele sale de la recomandarea utilizatorilor să caute termeni despre care se știe că sunt asociați cu abuzul sexual”, a spus Jurnalul. „A spus că lucrează, de asemenea, la prevenirea sistemelor sale de a recomanda adulții potențial pedofili să se conecteze între ei sau să interacționeze cu conținutul celuilalt.”

Acestea sunt lucruri dezgustătoare – și, după cum a remarcat Carlson, răspunsul Instagram a indicat cât de departe s-a scufundat societatea noastră în canalele noastre.

Infracțiunile sexuale împotriva copiilor ar trebui să fie rezolvate cu pedeapsa cu moartea?
Da: 98% (40 voturi)
Nu: 2% (1 voturi)

Nu numai atât, a spus el, dar totul a fost intenționat, menționând că dacă „ai vrut puterea nu doar de a controla comportamentul oamenilor, ci de a controla modul în care gândesc ei, nu doar trupurile lor, ci mintea lor, așa cum ar face un Dumnezeu. … Ar trebui să te ocupi de tabuurile societății.”

„Un tabu este ceva care prin consens popular nu este permis”, a spus fosta gazdă Fox News. „Un tabu poate să nu fie ilegal, dar nu trebuie să fie. De-a lungul timpului, interdicțiile sociale sunt mai puternice și mai durabile decât legile. Societățile sunt definite de ceea ce nu vor permite – așa cum sunt, celebru, religiile.”

Tabuurile noastre se schimbă rapid, a spus Carlson, și acesta este ceva care „nu se întâmplă organic”.

Luați, de exemplu, prima campanie a celui de-al 42-lea președinte al nostru.

„În timpul campaniei prezidențiale din 1992, adulterul a fost considerat descalificator pentru oricine căuta o funcție superioară. Bill Clinton a fost aproape deraiat la primarul din New Hampshire de aventura sa cu Gennifer Flowers”, a spus Carlson. „Clinton a făcut tot posibilul să mintă în legătură cu relația pentru că nu a avut de ales.”
Legate de:
Fox News primește vești grozave, doar pentru ca acesta să fie zdrobit de Tucker Carlson

Dar, la momentul campaniei lui Barack Obama din 2008, a spus el, orice întrebare despre viața personală a unui personaj nu era de pe masă. Și tot mai multe tabuuri au început să cadă și de pe masă: consumul de droguri, furtul, ipocrizia nerușinată și „luarea banilor altora pentru că nu muncesc”.

„Toate aceste lucruri erau considerate inacceptabile în America”, a spus Carlson. „Nu mai. Deci, probabil, nu ar trebui să ne surprindă că cel mai mare tabu dintre toate se clătina pe marginea acceptabilității: molestarea copiilor.
Publicitate – povestea continuă mai jos

„În urmă cu o generație, a vorbi cu copiii altcuiva despre sex a fost considerat pe scară largă un motiv pentru o lovire. Atingerea lor sexuală a fost efectiv o infracțiune cu pedeapsa cu moartea”, a spus fosta prezentatoare Fox News.

„Când Jeffrey Dahmer a fost lovit până la moarte în baia unei închisori din Wisconsin în 1994, procurorul districtual din Milwaukee a trebuit să avertizeze publicul să nu transforme ucigașul lui Dahmer într-un erou popular”, a menționat el. „Jeffrey Dahmer a molestat și ucis copii. Oamenii se simțeau îndreptățiția sărbătorit moartea lui”.

Cu toate acestea, după cum a remarcat Carlson, când unul dintre bărbații împușcați și uciși în autoapărare de Kyle Rittenhouse, Joseph Rosenbaum, s-a dovedit a fi el însuși un agresor de copii, „media l-a considerat victima poveștii. Între timp, Kyle Rittenhouse – un băiat minor care se ferește de violența unui agresor de copii – a fost denunțat ca fiind răufăcător. În cele din urmă, a fost acuzat de crimă.

„Unul dintre lucrurile pe care ni le spune acest lucru este că oamenii care ne conduc țara nu mai văd pe agresorii de copii ca fiind cei mai răi dintre noi.”
Publicitate – povestea continuă mai jos

Deși s-ar putea argumenta că au existat nuanțe de gri în cazul Rittenhouse, din cauza mișcării Black Lives Matter, care făcea automat un martir din orice persoană pe care o consideră soldat pentru cauza sa, indiferent care au fost greșelile lor trecute (Rosenbaum a fost condamnat pentru că a făcut sex cu minor în Arizona în 2002), nu a existat o cale de mijloc morală în chestiunea Instagram – sau nu ar fi trebuit să existe, oricum.

După cum a subliniat Carlson, algoritmul de pe site-ul de socializare deținut de Meta recomanda utilizatorilor sintagma „copii incest”, printre alte lucruri odioase și disprețuitoare.

„Apropo, nimeni de la Instagram nu a negat că s-a întâmplat ceva din toate acestea”, a remarcat Carlson. „Nici Mark Zuckerberg, care controlează compania. Povestea Jurnalului a fost corectă. Totul a fost destul de șocant, dar nu la fel de șocant ca ceea ce s-a întâmplat în continuare.”

De fapt, ceea ce s-a întâmplat în continuare a fost o mulțime de nimic – nicio investigație din partea Departamentului de Justiție sau a Congresului anunțată imediat, nicio concediere, nimic.

Bărbatul care conduce Instagram, Adam Mosseri, își mai are meseria. Și, deși nu a postat nimic despre raportul Jurnalului, ceea ce este interesant este ceea ce a făcut pe Twitter pe 31 mai – și ceea ce a păstrat fixat în partea de sus a contului său de Twitter. Acesta explică cum funcționează algoritmul – și, având în vedere conținutul povestirii Jurnalului, nu îl face pe el sau pe angajatorul său să arate bine.

„Vom vorbi adesea despre „algoritm”. Dar nu există un singur algoritm pentru Instagram; Există mulți algoritmi și procese de clasare pe care le folosim pentru a încerca să personalizăm experiența pentru a o face cât mai interesantă pentru fiecare persoană care folosește Instagram”, a spus șeful Instagram în videoclip.
Publicitate – povestea continuă mai jos

„Credem în această idee de personalizare – ceea ce te interesează și ceea ce mă interesează pe mine este diferit, așa că Instagram-ul tău și Instagram-ul meu ar trebui să fie diferite.”

Dreapta: „Ești interesat de copii”, a spus Carlson. „De aceea primești toate postările pentru copii mici. Este o experiență foarte personalizată.”

„Desigur, toți cei de la Instagram – de fapt, toți de pretutindeni în autoritate – vor pretinde în continuare că cred că molestarea copiilor este rea”, a continuat el. „Dar tonul s-a schimbat inconfundabil.

„Când ei spun că este rău, vorbesc într-un fel abstract, așa cum este rău un război civil în Africa Centrală. Nu l-ai prefera, dar există motive pentru care se întâmplă. De aceea acum ne referim la pedofili drept „persoane minore atrase”, pentru că, sincer, cine poate judeca?” spuse Carlson.

„Acești oameni sunt o minoritate sexuală, așa că faceți o pauză înainte de a-i ataca. Și, în orice caz, nu este ca și cum pedofilii ar intra în clădirea Capitoliului pentru a sta pe scaunul lui Nancy Pelosi sau a pune întrebări incomode despre ultimele alegeri.”

Ep. 2 Agăță-te de tabuurile tale! pic.twitter.com/45AeVdtwOu

– Tucker Carlson (@TuckerCarlson) 8 iunie 2023

Între timp, după cum a remarcat fosta gazdă de la Fox News, președintele Joe Biden ținea discursuri despre modul în care „supremația albă” era cea mai mare amenințare la adresa Americii – deși nici el, nici nimeni altcineva nu vrea să definească ce înseamnă cu adevărat „supremația albă” – și încălcând cele nerostite. codul de trezire ar putea duce la consecințe grave pe plan personal, profesional și legal.
Publicitate – povestea continuă mai jos

Această pantă alunecoasă, a spus Carlson în încheiere, este motivul pentru care trebuie cu disperare să ne păstrăm tabuurile și să nu lăsăm stânga să le redefinească.

Tabuurile non-trezirii, a spus el, „au fost organice. Ele derivă din experiența colectivă și din instinct, cele două ghiduri cele mai de încredere ale vieții. Au evoluat cu un motiv. Încă o fac.”

„În acest moment, treaba noastră este să-i protejăm, în pofida stăpânirii, a reacției neîntrerupte, de oamenii responsabili”, a spus Carlson. „Cunoști contururile binelui și răului. Te-ai născut cunoscându-i.

„Așa că nu-i lăsa să te convingă de ceea ce poți mirosi. Nu-i lăsați să vă raționalizeze simțul intuitiv, moral. Agățați-vă de tabuuri de parcă viața ta ar depinde de ele – pentru că așa este. Prețuiește-i și protejează-i ca pe moștenirile familiei. Exact asta sunt.”
Publicitate – povestea continuă mai jos

Ei bine, vorbiți despre a fi dezlănțuit; Carlson nu mai este legat de Fox News – iar fanilor le place.

Ne-am întors atât de mult 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

— Joel Valdez (@realJoelValdez) 8 iunie 2023

În afară de asta, totuși, are dreptate în a se agăța de tabuurile noastre culturale, așa cum ne depinde viața de pe ea. Dacă nu o facem, vom continua pe panta alunecoasă pe care ne aflăm acum.

Bibliotecile școlare și marile corporații vor continua să sexualizeze copiii. „Persoane atrase minore” va continua să fie o expresie pe care o folosim din ce în ce mai mulți dintre noi până când va înlocui „pedofil”. Și, într-o zi, ne vom trezi și, puf, tabu-ul va fi fost în principiu îndepărtat.

În 1992, Bill Clinton a trebuit să mintă despre adulter pentru a fi ales. În 2024, s-ar putea dezvălui că fiecare candidat a comis-o și cu greu ar fi ridicată o sprânceană.

Luați în considerare acest lucru atunci când vă gândiți cât de importante sunt dezvăluirile algoritmului Instagram.

Suntem dedicați adevărului și acurateței în toată jurnalismul nostru. Citiți standardele noastre editoriale….”

Succes, Păcii :)