CD
596 aprobate

denitsoc@gmail.com
66.71.243.131

 

O revelatie …

PEDEAPSA CU MOARTE PENTRU MERCENARII BRITANICI
De Declan Hayes

Miniștrii guvernului britanic sunt supărați că Aiden Aslin și Shaun Pinner, doi dintre numeroșii lor mercenari, au fost condamnați la moarte pentru acțiunile lor criminale în Donbas.
Liz Truss, ministrul de externe al Marii Britanii, după ce a arătat anterior ministrului rus de externe Serghei Lavrov, ignoranța sa despre conflictul ucrainean, declară acum că “gâștele sălbatice” precum Aslin și Pinner sunt protejate prin Convenția de la Geneva. Ei nu sunt. Și nici ceilalți mercenari încurajați de presa britanică să meargă în Ucraina, Irak și Siria.

În afară de protestele compatrioților lor britanici mai cinstiți, poveștile mult mai importante sunt implicarea continuă și sistematică a mercenarilor britanici sociopați în războaie care nu sunt de preocuparea lor și sprijinul arogant și fără echivoc pe care guvernul britanic îl extinde gloriei lui Charles Mansons.

Cipriotul grec Costas Georgiou, alias colonelul Callan, a fost unul dintre astfel de psihopati britanici. În calitate de cel mai bun trăgător din notoriul Batalion 1 al Armatei Britanice, Regimentul de Parașute, Georgiou a fost implicat central în masacrul angro al catolicilor pașnici irlandezi din Duminica Sângeroasă din Derry City, la 30 ianuarie 1972, la doar câteva luni după ce a jucat un rol esențial în masacrul catolicilor irlandezi de la Belfast.

Aceste două crime de război au fost ambele aprobate de Cabinetul Britanic și au fost o parte centrală în politica lor de succes de a sufoca cererea catolica pentru drepturile civile, prin măcelul sectarian de către contrabandele lui Frank Kitson.
Deși unitatea lui Georgiou a fost decorată în mod repetat de regina Elisabeta, el a fost concediat în mod dezonorant după ce el și tovarășii săi Para au jefuit o bancă, o acuzație mult mai serioasă decât uciderea catolicilor irlandezi sau angolani neînarmați.

Liber și fără fantezie Callan și-a îndreptat drumul spre Angola, unde a comandat una dintre cele mai psihopatice trupe de mercenari din ultima vreme, unde a ucis personal peste 170 de angoleni neînarmați și zeci din proprii săi oameni.
Când forțele guvernamentale din Angola l-au capturat pe Georgiou și personalul său de comandă, regina Elisabeta și Henry Kissinger au făcut apel la clemență pentru ei.

Guvernul angolez nu avea nimic din toate acestea. Georgiou a fost executat de plutonul de execuție la 10 iulie 1974, împreună cu Andrew McKenzie și John Derek Barker, care au fost, de asemenea, foști bandiți Para și Daniel F. Gearhart, un fost beretă verde a Statelor Unite.

Deși Peter McAleese, un alt mercenar britanic (și fost ucigaș SAS) susține că l-a executat pe Georgiou, aceasta este, cel mai probabil, o dezinformare MI5 pentru a-și tulbura propriile urme.
Deși Georgiou, măcelarul din Derry’s Bogside, caracterizează rachetul britanic de arme pentru închiriere, aspectul mai interesant este că el și colegii săi sociopați Para, printre care și vărul său, Charlie Kebab, la fel de însetat de sânge, au fost recrutați prin agenți britanici care se prezentau drept lucrători umanitari. a conectat ofițerii SAS la fel ca mercenarul britanic James le Mesurier, care a comandat banda criminală Castile Albe, cazut de la un balcon din Istanbul..

Deși Aslin și Pinner și neamul lor marocan condamnat la moarte împreună cu ei nu se pot plânge prea mult de felul în care Lady Luck i-a trădat, foștii ofițeri ai armatei britanice precum Le Mesurier, Simon Mann și Tim Spicer sunt cei care ar trebui să se confrunte cu efectivele în zori. Mann, fost SAS, și Spicer, fost in gardă scoțienă, sunt „antreprenorii” britanici care au ajutat la transformarea mercenarilor NATO în industria de mega miliarde de dolari care sunt ei astăzi. Acestea fiind spuse, palmaresul african al lui Spicer este atât de murdar încât până și Barak Obana și Hillary Clinton au trebuit să se distanțeze de acest monstru antrenat de Sandhurst.

Mann, partenerul lui Spicer în crimă, este la fel de rău. El s-a înfruntat în încercarea lui Sir Mark, fiul fostului prim-ministru britanic Margaret Thatcher, de a coloniza Guineea Ecuatorială pentru a-și confisca rezervele de petrol și gaze. Când Mann a fost extrădat din Zimbabwe în Guineea Ecuatorială pentru a-și primi ziua în instanță, cabinetul britanic a făcut lobby intens în numele acelui criminal în serie, așa cum fac acum în numele lui Aslin și Pinner.

Acesta este același guvern britanic care l-a absolvit pe Georgiou de crimele sale de război din Derry și din Belfast, unde au negat timp de zeci de ani că ar fi avut loc vreo crimă și unde încă refuză să-l tragă la răspundere pe Dave Cleary (alias Soldier F), colegul Parapsihopat al lui Georgiou.

Acesta este același guvern britanic care a făcut lobby pentru Georgiou în Angola și pentru Mann în Zimbabwe și pentru Sir Mark Thatcher în Africa de Sud.
Dacă Aslin și Pinner trebuie să moară, guvernul britanic ar trebui să-și ia amarele medicamente, să tacă din gură, dar să fie recunoscători că moartea lor va servi drept avertisment pentru alți britanici, că crimele lor de război uneori se plătesc cu plumb.

Sursa: https://www.strategic-culture.org/news/2022/06/10/death-penalty-for-british-mercenaries

Traducerea: CD