caroline gunderode
401 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
Studiile clinice „criminale” ale Pfizer în Argentina: depune mărturie Augusto German Roux
Autor(i)

FranțaSeara
Publicat pe 03 august 2022 – 19:20
Imagine
Debriefing-ul lui Augusto German Roux
DR/FS
Avocat argentinian și participant la studiile clinice ale Pfizer în Argentina, Augusto German Roux ne povestește despre experiența „criminală” pe care a avut-o în urma vaccinărilor sale, în trimestrul trei al anului 2020. Un curs cu obstacole pentru a raporta efectele secundare și a accesa propriile dosare medicale.

Nota editorului: în acest videoclip s-au strecurat erori de dublare, unele pasaje au fost subtitrate în plus față de „voice-over”.

Primul său contact cu echipa clinică a fost prin telefon. După o întâlnire cu patru medici la spitalul german, a semnat un document de aproximativ douăzeci de pagini. Deja, părea incomplet, ne-a spus. Inca se lanseaza…

Încă de la prima injecție, a raportat farmacovigilenței durerile de braț, deși aceasta din urmă a încercat să-l descurajeze, explicându-i că există posibilități ca aceasta să nu aibă legătură cu vaccinul. Dar după a doua doză, la 19 zile după prima, au existat efecte semnificative: febră multă – până la 41, urină întunecată „ca Cola” și pierderea conștienței . În cele din urmă, a fost diagnosticat cu pericardită acută; un medic a validat legătura de cauzalitate cu vaccinul. În plus, un test de sânge a arătat că nu a dezvoltat niciun anticorp…

Acolo, se angajează într-o ceartă cu autoritățile sanitare și politice: „E criminal” , ne asigură el după ce a înlănțuit surprizele proaste.

În primul rând, dosarul său medical arată o pozitivitate față de Covid, în timp ce el susține că nu a efectuat niciun test pozitiv. În al doilea rând, este diagnosticat ca având o problemă psihică, de un medic care nu l-a văzut niciodată și care nu este calificat să facă o astfel de evaluare; autoritățile de reglementare din Argentina au confirmat totuși acest diagnostic.

Aceste constatări l-au determinat să preia puterea politică și să facă cereri CADA (FOIA – Freedom of Information Act) cu privire la studiile clinice. Acolo, el realizează că studiul clinic Pfizer a provocat cel puțin un deces, care nu a fost găsit în datele raportate în publicația din New England Journal of Medicine.

Citiți și: „PfizerGate”? Dezvăluiri privind studiile clinice falsificate de tripticul Pfizer – Ventavia – FDA

De atunci, nu a încetat niciodată să interogheze autoritățile publice, în vederea efectuării unui proces în vederea obținerii despăgubirilor. Făcând acest lucru, el descoperă mai târziu că responsabilitatea pentru desfășurarea corectă a studiilor clinice argentiniene revine Ministerului Apărării, nu ministrului Sănătății; anumite informații erau acoperite de secretul apărării.”

CUM A FOST POSIBIL ASA CEVA ? intrebam noi .
DAR IN ROMANIA, CINE TINE SECRET DISPOZITIILE CRIMINALE ALE PFIZER ?
PRECIS CA RAFILA STIE ADEVARUL : ALTFEL NU AR FI DAT INAPOI DE FRICA, ASA CUM A FACUT-O .

sursa

https://www.francesoir.fr/videos-les-debriefings/augusto-german-roux
Les essais cliniques „criminels” de Pfizer en Argentine: Augusto German Roux témoigne
Auteur(s)
FranceSoir
Publié le 03 août 2022 – 19:20