CD
590 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

CARE ESTE JOCUL DE FINAL?
De Alexandra Bruce

Acesta poate fi cel mai important articolpe care l-am creat vreodată. Chestii de ansamblu despre colapsul global major care urmează.
Voi încerca să vă ajut să înțelegeți de ce viitorul nu este ceea ce sperăm. Este mai rău decât își pot imagina majoritatea.
Liderii noștri știu.
Dar ce plănuiesc ei?

Statele Unite nu au avut un excedent sau un buget echilibrat din 2001. În ultimii 50 de ani SUA au avut doar 4 ani de profit. De fapt, tot profitul avut de SUA nu ar fi suficient pentru a plăti pentru 6 luni din deficitul anual curent. Deci, cum au plătit SUA pentru lucruri?
Cheltuielile și datoria SUA au scăpat de sub control, iar Guvernul poate strânge banii de care are nevoie doar prin imprimarea de bancnote. Asta provoacă inflație. Este ca și cum te-ai impozita suplimentar pentru că plătești mai mult pentru lucrurile de care ai nevoie și toate activele tale scad în valoare.

Vedeți frenezia tipăririi banilor din SUA:
Motivul pentru care SUA a scăpat atât de mult timp este că USD este moneda de rezervă a lumii. Națiunile de pretutindeni dețin USD ca activ sigur. Așa că atunci când guvernul SUA imprimă trilioane, jefuiește americanii și întreaga lume. Cel mai mare furt din istorie.

Problema este că acest lucru durează de zeci de ani și acum nu există nicio modalitate de a o remedia. Realitatea este că SUA au fost falimentate de ceva timp și ceea ce urmează este un coșmar: sărăcia în masă și un nou sistem de control. Permiteți-mi să vă explic de ce aceasta nu este doar o vorbă întunecată.

Datoria totală a SUA este de 90 de trilioane de dolari.
Datoriile nefinanțate ale SUA se ridică la 169 de trilioane de dolari.
În total, înseamnă 778.000 USD per cetățean american sau 2.067.000 USD per plătitor de impozite din SUA.
Amintiți-vă, singurul mod în care guvernul SUA poate opera acum este prin imprimarea mai multor bani. Ceea ce înseamnă că hiperinflația este inevitabilă.

Valoarea totală a tuturor companiilor listate la bursa americană este de 53 de trilioane de dolari. Valoarea reală este mult mai mică, deoarece SUA au imprimat trilioane pentru a oferi împrumuturi fără dobândă băncilor de investiții pentru a stimula piața de valori. Este o înșelătorie.
Majoritatea celor 53 de trilioane de dolari este doar aer.

Valoarea tuturor activelor americane combinate, fiecare bucată de pământ, imobile, toate economiile, toate companiile, tot ceea ce dețin toți cetățenii, întreprinderile, entitățile și statul valorează 193 de trilioane de dolari.
Numărul acesta este, de asemenea, plin de aer, la fel ca și piața de valori din SUA.
Datoria totală a SUA – 90 de trilioane de dolari
Datorii nefinanțate din SUA – 169 trilioane de dolari
Total -259 de trilioane de dolari
Minus toate activele SUA – 193 de trilioane de dolari
Balanta – 66 de trilioane de dolari

Acestea reprezintă 66 de trilioane de dolari de datorii și pasive după ce fiecare activ din SUA a fost vândut.
Intelegeti?
Așadar, chiar dacă SUA ar putea vinde toate activele la valoarea actuală, ceea ce este imposibil, tot ar fi bamkrupta/falita.

SUA sunt dincolo de faliment.
Acest pacient este deja mort.
Acest pacient este acum un zombie.
Probabil te întrebi de ce mai merg lucrurile?
De ce nu s-a prăbușit încă totul.
Totul este percepție, negare și dependență.

Percepția este că SUA are cea mai mare economie și cea mai puternică armată din lume. Dar, în realitate, SUA sunt falite și nu își pot permite armata.
Negarea este că toate națiunile depind de un USD puternic sau de colapsul piețelor globale.

Motivul pentru care zombiul american continuă este că sfârșitul SUA este sfârșitul prosperității occidentale și o recunoaștere că sistemul actual a eșuat ca model pentru lume.
Nu schimbă realitatea.
Prăbușirea este inevitabila și vine.
Ce planifică liderii noștri?

Poate că ați auzit despre „marea resetare” sau „noua ordine mondială”.
Este o demolare controlată a piețelor globale, a economiilor și a lumii așa cum o cunoaștem?
O schimbare într-un nou viitor distopic în care elitele sunt stăpânii sclavilor fără cosmeticele democrației?

Fără o demolare controlată, lumea occidentală se va prăbuși pentru toți, inclusiv pentru elite. Lumea s-a schimbat atât de mult și nimic nu pare să mai aibă sens, corupția flagrantă iese la iveală, media de propagandă evidentă, erodarea drepturilor noastre.

Care este jocul final?

Sursa: https://forbiddenknowledgetv.net/kim-dotcom-breaks-down-the-true-scale-of-us-government-debt

NT:
Alaturat este linkul pentru siteul care arata bugetul SUA insa cu alte etichete si fara balanta reala asa cum a facut-o autoarea acestui articol.
Siteul arata doar datoria Statului nu si a bancilor particulare si a cetatenilor, particulari si ei.
https://www.usdebtclock.org

Traducerea: CD