Ce hram poartă masonul Calin Georgescu ?
Lupul Dacic
Blog nationalist GETO-DAC !
25/04/2020
 
 După cum s-a putut vedea, republicarea  a interviurilor date de masonul Călin Georgescu de-a lungul anilor a stârnit comentarii dintre cele mai felurite. Calin Georgescu, speranta masonica a LIGII DISTRIBUTISTE, face propaganda CLUBULUI DE LA ROMA. Adunarea Generala a Clubului tocmai a avut loc in Romania, co-organizator fiind BNR si guvernatorul Mugur Isarescu

ISARESCU RECUNOASTE CA E PRODUSUL CLUBULUI DE LA ROMA
Ziua Veche: Viziunea lui Călin Georgescu despre Clubul de la Roma
Gândirea Clubului de la Roma este de a ajuta o omenire bolnavă de atâtea maladii, care în plină criză are posibilitatea de a medita asupra supravieţuirii speciei pe Planetă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, directorul Centrului pentru Dezvoltare Durabilă în România, Călin Georgescu.
‘Abordarea care ne interesează este numai viitorul, pentru că orice soluţie nu se poate găsi decât dacă ai o viziune pe termen lung şi aceasta este gândirea Clubului de la Roma, de a ajuta o omenire bolnavă de atâtea maladii, care în plină criză are posibilitatea de a medita asupra supravieţuirii speciei acum pe o singură Planetă, planeta Pământ‘, a spus Georgescu. Potrivit acestuia, dorinţa Clubului este de a demonstra că trebuie avute obiective pe termen lung, precise şi clare, şi a şti ce mijloace sunt pentru a le atinge.  ’Numai aceasta reprezintă o decizie politică clară, precisă, care înseamnă nu doar un pian, sau o vioară cântată la ureche, ci înseamnă o orgă. Este o interdisciplinaritate largă în care, pentru a nu mai face greşeli, trebuie să avem date exacte, precise şi reguli de comportament, care înseamnă că în mod global comunitatea, prin sistemul său socio-economic, este parte şi funcţionează în cadrul capitalului natural şi nu cum este acum; capitalul, natura, funcţionează în cadrul sistemelor socio-economice, ceea ce dovedeşte şi s-a dovedit după 40 de ani că omenirea nu a înţeles că sunt nişte limite precise naturale ale Pământului peste care nu putem trece, iar creşterea bazată doar pe consum nu poate să ducă sub nicio formă la un efect benefic. Ştiinţa şi politica au nevoie una de cealaltă, iar decizia care înseamnă aplicabilitatea şi implementarea ei, respectiv decizia politică trebuie să ţină cont de date precise, deci de ştiinţă. Investiţia în ştiinţă şi educaţie, stă în exclusivitate în investiţia în om‘, a explicat Georgescu.
Nota  :
Spusele dlui Georgescu sunt un fel de bla-bla total anost care reproduc teza principala a Clubului de la Roma – modelul capitalismului de consum e expirat, resursele sunt prea putine (deci oamenii prea multi) si trebuie schimbat sistemul. Clubul de la Roma este un cunoscut think-tank masonic globalist care promoveaza ideea unei guvernari globale pentru rezolvarea problemelor omenirii:
Clubul de la Roma: FARA UN GUVERN GLOBAL OMENIREA VA DISPAREA. Adunarea Generala a Clubului va avea loc in Bucuresti (octombrie 2012)
Adunarea Clubului tocmai isi incheie lucrarile organizate anul acesta… taman in Romania:
Cum devine România poarta spre marile SECRETE MONDIALE. Una din cele mai controversate organizaţii se întâlneşte în ţara noastră
În perioada 30 septembrie – 2 octombrie, Banca Naţională a României şi Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma (ARCoR) organizează, la Bucureşti, Adunarea Generală a Clubului de la Roma – 2012. Această reuniune la vârf vine în siajul altor reuniuni sau vizite “de top” ale liderilor discreţi ai lumii la Bucureşti: întâlnirea Regională Europeană a Comisiei Trilaterale din Bucureşti, 15-17 octombrie 2010, şi, în octombrie 2011, vizita preşedintelui Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, liderul celui mai influent şi select club din lume, care, anul trecut, a sosit în capitala României pentru a ţine un discurs la conferinţa cu titlul “Uniunea Europeană, după criza datoriilor suverane”. Această succesiune de vizite “la vârf” reprezintă doar simple coincidenţe sau România devine, de la un an la altul, o tot mai bine conturată POARTĂ SPRE MARILE SECRETE MONDIALE? Un fel de… KILOMETRU ZERO al PLANETEI? Programul Clubului de la Roma se va desfăşura după cum urmează. Luni, 1 octombrie, ora 15.30, la sediul Băncii Naţionale a României, se va susţine o conferinţă de presă ce va fi prezidată de Mugur Isărescu. Participarea la lucrările conferinţei se va face pe bază de invitaţie. Marţi, 2 octombrie, se va organiza conferinţa internaţională cu tema “The Power of the Mind” în cadrul căreia va fi marcată cea de-a 40-a aniversare a primului raport al Clubului de la Roma, intitulat “Limits to Growth”, raport care a iniţiat o dezbatere despre umanitate şi natură. În cadrul conferinţei vor fi prezentate, de autorii lor, următoarele rapoarte: “Limits to Growth”, de Dennis Meadows; “2052 – a Global Forecast for the Next Forty Years”, de Jorgen Randers; „Bankrupting Nature”, de Anders Wijkman; “Factor Five”, de Ernst Ulrich von Weizsacker; “No Limits to Learning”, de Mircea Malita.
Mugur Isărescu, preşedintele ARCoR, va prezenta perspectivele sistemului bancar internaţional. Ionel Haiduc, preşedinte al Academiei Române, academician Mircea Malita si Richard Ernst, laureat al Premiului Nobel, vor discuta despre rolul învăţării şi educaţiei pentru viitorul nostru, domenii în care, în mod tradiţional, Asociaţia Română a Clubului de la Roma a pus un accent deosebit.

Finantistii: Isarescu: Sunt, intr-un fel, un produs al Clubului de la Roma

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat intr-o conferinta de presa, ca este, „intr-un fel, un produs al Clubului de la Roma” si ca una dintre primele aparitii publice ale sale a fost legata de raportul Clubului, de acum 40 de ani. „In aceste zile, la Bucuresti, participa si doi dintre coautorii primului raport, Dennis Meadows si Jorgen Randers. Ei vor avea o participare intr-o conferinta deschisa publicului din Romania si avem ocazia sa ii cunoastem direct. Pentru cei din generatia mea este o ocazie in plus intrucat eu, de exemplu, sunt intr-un fel un produs al Clubului de la Roma. Marturisesc si trebuie sa va spun si dumneavoastra ca una dintre primele aparitii publice pe care le-am avut in 1973, lucrand la Institutul de Economie Mondiala, a fost despre aceasta lucrare – Limitele cresterii economice”, a spus Isarescu.
El a declarat ca titlul conferintei de la Bucuresti – „Puterea mintii” – este mai optimist deca cel al raportului de acum 40 de ani, raport care a strarnit dezbateri intrucat vorbea despre limitele dezvoltarii, limitele resurselor umane si limitele in esenta ale cresterii economice.

Nu e surprinzatoare munca de propaganda depusa de Calin Georgescu sau de Mugur Isarescu, ambii fiind membri ai Clubului, iar ultimul si al Comisiei Trilaterale. Surprinzator este sprijinul pe care astfel de globalisti il au de la organizatii ca Liga Distributista:
Sminteala numita LIGA DISTRIBUTISTA. Iulian Capsali despre Ovidiu Hurduzeu si PROPAGANDA ANTIORTODOXA MASCATA A FANILOR… GLOBALIZARII “cu fata umana”

Dan Tănăsescu :
Oare de ce i se face atâta reclamă lui Călin Georgescu? Au hotărât oare Întuncecaţii să-l pună prim-ministru, după ce câştigă Ponta alegerile?! Călin Georgescu vorbeşte despre interesul naţional, dar cum să îi crezi când el, ca de altfel şi Mugur Isărescu, este membru al Clubului de la Roma, care este o organizaţie globalistă a celor bogaţi? De unde ştim că e un om de calitate, ce intenţii are şi cine îl împinge în faţă? De 24 de ani încoace, nu am avut parte de tot felul de „oameni de calitate”, care la început vorbeau frumos şi promiteau multe, după care ne-au trădat?! Eu i-am citit discursurile şi articolele şi deja îl consider vinovat de fariseism şi manipulare. Dacă îl asculţi ce soluţii propune, nu e vorba să fii îngăduitor, ci să vezi o realitate, că vrea să ne prostească. El de fapt nu vrea să schimbe sistemul, ci vrea doar să îl coafeze. Adică nu spune că trebuie să înceteze jaful FMI, al băncilor străine şi al multinaţionalelor, el doar propune ca fermierii şi micii întreprinzători să muncească din greu pentru a compensa acest furt. Păi şi ce-am făcut?

Publicat pe octombrie 11, 2014
https://searchnewsglobal.wordpress.com/

Similare
Calin Georgescu – Criza majora in jurul anilor 2020-2025În „VIDEO DIVERSE”
Oficial ONU: România nu mai e un stat, ci o corporație condusă de străini. România nu mai deține nimicÎn „ROMANIA (distrusa)”
Călin Georgescu: Statul nu mai există, statul este o corporație astăzi în RomâniÎn „ROMANIA”