anonim
36 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
5.14.199.11

 

 

In anii 50 s-a aflat ca incepand cu declansareea razboiului Germania a luat in considerare pierderea si plata de despagubiri de razboi cu o serie de operatiuni sub steag fals pentru trimiterea Romaniei la plata de despagubiri de razboi si cu compromiterea miscarii legionare. Hitler si Germania au tradat Romania inca de la declansarea planului Barbarosa pentru ca Germania a platit despagubiri de razboi in perioada interbelica si au luat in considerare pierderea razboiului cu trimiterea Romaniei la plata de despagubiri pentru ca in negocieri sa primeasca conditii mai usoare. Pentru asa ceva in mijlocul rebeliunii legionare consulul Germaniei la Bucuresti conducea operatiunile sub steag fals pe ,,tiparul expozitia de cadavre” in care cei 120 de evrei au fost omorati si cadavrele lor expuse tocmai cu scopul de a compromite miscarea legionara si de a trimite Romania la plata de despagubiri de razboi. maresalul Antonescu in mijlocul confruntarilor din rebeliunea legionara era la curent cu acest plan si a luat masurile de rigoare pentru ca si el a luat in considerare pierderea razboiului si continuarea cu o miscare de rezistenta…. ce a dat peste cap atat planurile germanilor cat si planurile sovieticilor….
Toate operatiunile armatei romane de pe frontul de est au fost studiate de directiile militare incepand cu anul 1950 si au stat la baza planurilor de razboi pentru armata romana care astazi nu exista oficial la CNSAS si pentru care MApN-ul neaga existenta lor dar si concentrarea armatei romane pe granita cu Iugoslavia cu zeci de militari romani in termen omorati de securistii iugoslavi. Pe baza acestor anchete armata romana s-a reorganizat pentru ca au fost descoperite vulnerabilitatile armatei romane de pe frontul de est: lipsa de organizare si de comunicare intre serviciile militare de informatii cu trupele in fata avansului armatei romane. Din start armata romana era dezorganizata…..pentru ca armata monarhista era un dezastru si regele Carol al 2 lea a lasat un dezastru in urma lui.
In anii 50 din interogatorii si din anchete a reiesit ca maresalul Antonescu era furnizor de informatii pentru aliati si pentru britanici si in negocieri a incercat sa obtina pacea cu pastrarea Basarabiei. Planurile maresalului Antonescu au fost date peste cap de regele Mihai ca spion sovietivc si probele au fost obtinute de la fostii spioni sovietici care au actionat in Romania la 23 august 1944 cat si de la angajatii casei regale. Datorita regelui Mihai ca spion sovietic armata romana a intors armele la 23 august 1944 cu pierderea Basarabiei si cu trimiterea armatei romane in Siberia .
Britanicii si aliatii stiau de la debutul planului Barbarosa despre planul final al lui Hitler pentru evrei de la maresalul Antonescu si au secretizat exterminarea evreilor…. si pentru asa ceva unii istorici evrei il lauda pe maresalul Antonescu dar pastreaza si astazi tacerea de ce il lauda si de ce nu-l condamna.
Toti combatantii in al doilea razboi mondial au luat in calcul de la debutul planului Barbarosa pierderea razboiului de catre Germania si ocuparea Europei de catre sovietici. Daca maresalul Antonescu nu ar fi interzis miscarea legionara in anii 50 nu ar fi existat anticomunism in Romania si nu ar mai fi existat un Ogareanu, legionari parasutati de NATO in Romania si nici gruparile din munti…