kires

* Comentariu la textul Putin versus Rothschild ?

*
Analiza interesanta si aproape de adevar, dar care mentine totusi un fals, asa precum il percep eu, si anume, ca exista o confruntare reala intre Putin si vestul, controlat de Rothschilzi.
Trebuie pornit din start de la idea ca elita, reprezentata prin Rothschilzi si alte familii, sant executori in raport cu stapanul lumii acesteia, denumit si Arhitect suprem. Toata miscarea istorica este un proces gradual si ordonat, coordonat de clanul puterii, in masura in care e indreptat de stapanul lumii.
Putin este parte din program, iar confruntarea mimata sau reala trebuie sa-l aduca in prim plan chiar ca invingator pe pedofilul de la Kremlin. Putin va invinge nu prin abilitati sau calitati proprii, ci prin modularea sistemului (sau altfel spus, prin vantul prielnic al oportunitatilor). Asistam la sfarsitul unui sistem, ca va fi schimbat de alt sistem. Autorul a mentionat pe undeva corect ca acest sistem vestic a fost modelat, la care mai pot adauga ca nu este nici capitalist, cum concurenta este una permisiva, nu una de piata.
Analiza evenimentelor, mai ales de natura economica, din ultima perioada, ne pune o intrebare fireasca, de ce s-a incercat perpetuarea sistemului intr-atata ca sa nu mai ramana spatiu de a fi redresat. Sistemul vestic (sau capitalist sau numiti-l cum doriti) va pleca destul de urat. Nu exista nici o sansa ca sa-si revina, cum a depasit punctul de „of no return”. Elita stie ca jocul este deja facut. Sistemul putea fi sanat chiar un deceniu in urma, dar nu s-a permis intentionat. Credeti ca a fost dorinta de a repune economic totul la locul sau? Cei care „conduc” lumea ar trebui sa stie care e si scopul final al conducatorului suprem. De exemplu, Kissinger zicea in septembrie 2012 ca Izraelul nu va mai exista in 10 ani (la care cred ca as zice astazi probabil in 12 ani). Acest pronostic, rostit de un sionist e curat „profetie” si parte din planul stapanului pentru omenire.
Din moment ce o stie pe asta, nu are cum sa nege si prabusirea vestului (ce nu inseamna deloc prabusirea elitei, poate exact invers). Si aici sar la alt exemplu, tot cu Kissinger. La inceputul anilor 90, seful grupului Bilderberg ajunge la Moscova si este intalnit de un sofer din serviciile secrete, fara nici o slujba importanta la acea vreme, cu numele Vladimir Putin. Kissinger ii spunea atunci ca orice om important isi incepe cariera in serviciile secrete. De atunci mosneagul vine oricand este necesar ca sa-l viziteze, numarul de intalniri trecand poate peste 30.
Putin nu este acel care cu adevarat se confrunta cu vestul, ci repet, persoana care va fructifica detonarea programata a vestului. Distrugerea Izraelului „la 10 ani” (care cred ca vor fi 12) sau „botezul” lui Putin de catre acelas personaj diabolic, cum este Kissinger, ne demonstreaza ca Rothschilzii isi urmeaza misiunea, alaturi de alte familii pentru instalarea Noii Ordini Mondiale.
Putin este partea programului, este partea aceluiasi rau, dar cu alta fateta. Indiferent de cantonarea formala cu biserica ortodoxa, Putin nu este credincios si nu crede in Hristos. Derapajul sau anticrestin se va accentua pe masura ce va capata putere.
Varianta cea mai simlificata a evenimentelor – sistemul economic va colapsa, ce va duce la haos global, iar Putin va avea solutii, astfel ca perioada sa de glorie e doar inainte. Va obtine foarte multe parghii si in aparenta va readuce pacea, plus crearea si extinderea unui imperiu, initial bazat pe principii bune, dar ulterior aplicand forta pentru a domina total.
In arhitectura stapanului acestei lumi, el este alesul, care va asigura apogeul perioadei celei mai grele (pentru adevaratii crestini) de la momentul facerii. Nu este cazul sa-i atribuim niste calitati particulare si deosebite, cum este un derivat, sau beneficiar, al proceselor care decurg atat in lumea noastra, cat si lupta care se da in lumea spirituala (cum lumea ingerilor si demonilor nu ramane si ea impasibila).
Ca sa revenim la subiect..Dincolo de fatada si teatrul cu confruntare intre vest si Rusia, elita stie cu certitudine cine este Putin si ce rol i-a rezervat stapanul acestei lumi.
Lucrurile acestea pentru noi vor capata substanta pe parcurs. Cei care cunosc profetiile deja prefigureaza oarecum tabloul.
Cand va veni timpul, Putin va aparea ca un inger de lumina, cand de fapt e o simpla mizerie.