Mișu Croitor
34 aprobate

misucroitor2@gmail.com
109.166.137.248

 

Via Ut Roma (by Amazing Doscoveries)
„Deceniu după deceniu, Roma s-a infiltrat în tăcere în cele mai înalte nivele ale societătii americane, până când, finalmente, caracteristicile de fiară ale Americii au început să se vadă. Intre timp, Roma, care nu şi-a uitat scopul de a-şi restabili autoritatea în Europa, folosind aceeaşi strategie din America [0:45:50 sec.] , şi-a propus să se infiltreze în cadrul puterilor religioase şi politice de pe continent. Sarcina a fost mai uşoară în acel mediu familiar şi foarte curând a început să dea roade. In timp ce era activ implicată în impunerea unui regim socialist în Rusia, a lucrat pentru a stabili un sistem ocult, inspirat de iezuiti în Germania nazistă a lui Adolf Hitler.
Eric Jon Phelps:
«Potrivit scrierii iezuite ‘La Civilta Catolica’, ei spun că FASCISMUL este forma de guvernământ care se aseamănă cel mai bine cu Biserica Romano-Catolică.
Aşadar, FASCISMUL este international, este expansiv, este dominat de corporatiile monopoliste ale Cavalerilor de Malta, şi vorbeşte despre Dumnezeu.
COMUNISMUL, pe de altă parte, este opresiv, are lagăre de concentrare la del ca şi fasciştii, numai că neagă existenta lui Dumnezeu. Singura diferentă constă în mărturisirea religioasă; altfel, ambele sisteme sunt identice. [0:47:00 sec]
Şi astfel ajungem în locul în care extremele se întâlnesc.
Aşadar, atât fascismul cât şi comunismul sunt conduse de Ordinul Iezuit.
Pe fată, iezuitii sustin fascismul; în secret, ei conduc comunismul. Controlează ambii lideri în acelaşi timp şi coordonează mişcările lor politice în beneficiul Ordinului Iezuit.
Iezuitul Edwin Moe afirma în cartea sa «Imperiul desăvârşit»: « Căderea Imperiului Rus a fost cel mai mare eveniment singular, cu exceptia căderii Imperiului Roman în 476. Atât de mult şi-au dorit iezuitii acest lucru.
Ei au afirmat că «dacă nu vom reuşi acest lucru ar fi ca şi când am pierdut
Reforma ».
– Adolf Hitler: « Am învătat multe de la Ordinul Iezuit. Până acum, nu a existat nimic mai grandios pe pământ, decât organizarea ierarhică a Bisericii Catolice. Am aplicat mult din această organizatie în propriul meu partid».
(Smoke-screens, Chick Publications, p. 20, 1988)[0:47:50 sec.]
– Franz von Papen: «Al treilea Reich este prima putere care nu doar cunoaşte ci deasemenea pune în practică înaltele principii ale papalitătii».
(Smoke-screens, Chick Publications, p. 20, 1988)
– Adolf Hitler: « In ceea ce-i priveşte pe evrei, eu nu fac altceva decât să continui aceeaşi politică pe care Biserica Catolică a adoptat-o de 1500 de ani» ( Smoke-screens, Chick Publications, p. 23, 1988)
Cel de-al doilea război mondial a constituit o oportunitate pe care Roma nu şi-a permis să o rateze. In timp ce-l sprijinea în secret pe Hitler, etc. era de asemenea implicată în încercarea de a se stabili în Croatia.
VATICANUL ŞI CROATIA [0: 49: 20 sec.]
Mile Budak (Ustasha Minister of Education and Cults]:
« O treime din sârbi o vom ucide, o alta o vom deporta, iar a treia o vom forta să îmbrătişeze religia romano-catolică şi astfel îi vom preface în croati»(In a speech on June, 1941 explaining his policy of genocide)
Miroslav Filipovic-Majstorovich:
« Cadavrele copiilor lihniti de foame în lagărul de concentrare de la Jasenovac… unul dintre comandanti a fost hirotonisit… călugăr franciscan, Părintele Filipovic»
Ante Pavelic, preşedintele Croatiei în timpul celui de-al doilea război mondial a fost urmărit de Iugoslavia pentru uciderea a 700 000 de sârbi şi evrei în timpul celor trei ani şi jumătate ca Axis Viceroy.( Chicago Daily News, Tuesday, Dec. 29, 1959)
« Până acum am lucrat pentru credinta catolică cu cartea de rugăciuni şi cu crucea. Acum, a sosit timpul de a lucra cu puşca şi cu revolverul»
(Franciscan priest, Mate Mogus- published in the Ustasha publication, Novi List, 24 july 1941. See Hitlers Pope, p.131)
ELEANOR ROOSEVELT
Când Eleanor Roosevelt a fost întrebată cum explică faptul că atrocitătile catolice nu sunt atât de cunoscute ca şi cele naziste, a răspuns:
« Germania nazistă nu mai există. Biserica Catolică este încă prezentă cu noi. Mai puternicä decât oricând. Având propria ei presă şi având presa întregii planete la îndemână. Orice va fi publicat despre atrocităti în viitor, nu vafi crezut.»
(Note: Eleanor Roosevelt, to author Avro Manhattan leading authority on the Vatican and world politics. Author of the Vatican’s Holocaust, Ozar Books,
Library of Congress card number… 1 st publication 1986.[0:51:00sec.]
Cauza războiului, indiferent de victorie, nu era decât un alt stadiu în procesul de îndeplinire a scopului ultim al Romei. Războaiele mondiale au făcut parte din strategie, formulate în societătile secrete controlate de iezuiti.
Eric Jon Phelps: « Albert Pike şi Mazzini au fost folositi de iezuiti pentru a concepe trei războaie mondiale pentru a restaura Papei puterea universală.
Unii neagă existenta acelei scrisori. Dar trebuie să retinem că ea a fost expusă la Muzeul Britanic timp de mai multi ani. Până când, cumva, a dispărut pur şi simplu!
Aşadar, cu adevărat ei au conceput trei războaie mondiale care au fost calculate să facă din Papa MONARHUL UNIVERSAL AL PLANETEI.
Edward Stanton, Abraham Lincoln’s Secretary of War:
«Războaiele nu sunt purtate pentru a înfrânge un duşman, ci pentru a crea o conditie.»
Urmările războiului au oferit Romei o ocazie de aur pentru a institui un alt mecanism care urma să conducă omenirea cu un pas mai aproape de NOUA ORDINE MONDIALĂ
https://youtu.be/vJCtP6jouJQ