Mișu Croitor
24 aprobate
„Capul lui Moțoc vrem”

un text de Mișu Croitor

Europei i se întâmplă acestea pentru că sforile sunt trase în interesul Marelui Manipulator care urmărește să pună mâna pe puterea lumii prin dispariția hotarelor „de orice fel” cu scopul de a produce MULTICULTURALISMUL care este doar una din multele fețe ideologice ale ecumenismului ( ale „Casei Comune”)!
Pentru a înțelege mai bine ideea, citiți articolul „Care este poziția Vaticanului?” de pe site-ul Ion Coja, unde aveți dovezi clare și oficiale (despre implicarea Vaticanului în politica Europei din ultima vreme).

„Regândirea Europei”, conform principiului masonic „ordine din haos”!

Vreau să vă informez că Europa va fi din nou „recreștinată”, dar recreștinarea se va face sub baghetă papală, ecumenică, e un război religios, iar asta va însemna: adio ortodoxie autocefală, adio protestantism independent de Roma. Toți vom forma „Casa Comună” într-un megatot pentru Unitatea Mondială condusă de un papă mondial(cu adevărat: Marele Manipulator).

„Întoarcerea lui Vodă Lăpușneanu”!

Este o bătălie pentru putere. Să nu uităm Vodă
Lăpușneanu a fost în stare să colaboreze cu turcii mai întâi pentru a pune mâna pe putere la final. La fel și Marele Manipulator colaborează cu dușmanii creștinismului pentru a-și subordona Europa!

In concluzie, acest proces dureros prin care trece Europa nu e o pură întâmplare, ci este o inginerie ideologică „necesară”; bătălia se dă pentru minte! Marele Manipulator duce o bătălie pe terenul minții noastre… iar islamul, terorismul, secularismul, ateismul, sionismul (și alte „isme”) sunt doar niște pârghii temporare folosite pentru „netezirea” terenului protestant și ortodox în Europa. Este un război ideologic pentru a menține teama. Priviți ce i se întâmplă Suediei astăzi. Această țară a fost cândva bastion al protestantismului acum e invadată de refugiați, iar protestanții cedează progresiv în fața ecumenismului. Acesta e jocul.

Marele Manipulator al Evului Mediu și-a pierdut temporar puterea în Europa, însă acum revine!

Vă propun o paralelă interesantă:

Întoarcerea lui Voda Lăpușneanu versus întoarcerea Marele Manipulator !

Epoca Revoluției Franceze a ECLIPSAT puterea politică a Bisericii Stat de la Roma, care făcea lege pe atunci în Europa, dar în curând liderii statelor europene vor asculta din nou de papă (pentru „a salva valorile creștine” ale Europei).

Lucrurile deja se întâmplă, dar nu le puteți vedea pentru că ați fost ingenios setați pe imensa CORTINĂ DE FUM: la cămătarii marionetă, Șoroș, Rotschild’s etc…. unelte din ce în ce mai agresive, ca niște răufăcători mărunți și proști! DE ACEEA în curând mulțimea va cere public „capul lui Moțoc vrem”, evident, pionii vor fi sacrificați(vom vedea și în ce mod), iar Marele Manipulator va fi lăudat ca salvator al Europei, al lumii.

Deci mulțimea este lasată, de ani buni de zile, să ceară capul lui Moțoc!

Mulțimea va înșelată din nou căci va fi lăsată să câștige doar o bătălie, dar nu și războiul.

Războiul va fi câștigat de Marele Manipulator care va fi adulat că salvator al lumii, înșelând mulțimi, națiuni, popoare și limbi… aducând Pacea Mondială, o falsă pace (căci este clădită pe trupurile nevinovaților care au murit în cele două războaie mondiale)!

Însă vor fi și dintre cei care vor ști, vor cunoaște și nu vor fi înșelați!

Revin la Europa.

Această perioadă de haos (când secularismul ghidat spre haos, iar islamul este lăsat să devină un pericol pentru a creea confuzie și teamă), își are scopul ei, de a face creștinătatea din Europa să ceară ajutor Vaticanului pentru a „face ordine” pentru restabilirea valorile creștine ale Europei. Reîntoarcerea la rădăcinile creștine va înseamna din nou unirea BISERICII cu POLITICA. Iar puterea politică se va reîntoarce în mâna Bisericii Catolice!

La fel ca în Evul Mediu!