Sorin
37 aprobate
sorin.filip5780@yahoo.com
89.44.79.65
Prea multe previziuni! Sunt curios de unde le scoate pe unele, pentru că nu dă niște argumente.
Nu cred că poporul ucrainean ar permite ca datoria națională să fie schimbată pe pământ și să fie aduși sau lăsați să intre în țară tot felul de apatrizi. În trecut ucrainienii au devenit niște psihopați cu gândul unic de a se răzbuna pentru ”holomodor”. Au ucis ruși, polonezi și evrei cu deosebită violență. Bănuiesc că după ce mănânci carne de om nu mai rămâi cu prea multă omenie.
Când aud de pământ contra datorie, cum s-a întâmplat în Grecia (deși îi spun concensionare), mi se ridică tensiunea. N-ar trebui să facem și noi așa ceva, deși Diaconu nu face legătura asta. Mai bine război decât așa ceva, mai ales că banii ăștia nu au valoare intrinsecă, ci sunt doar tipăriți cu nesimțire. De când au renunțat la etalonul aur, bancnotele sunt fără valoare și se înmulțesc anual fără acoperire. E cel mai mare jaf din istorie, o păcăleală de proporții titanice. De asta toți americanii se grăbesc să cumpere proprietăți, clădiri, orice, numai să nu rămână cu niște hârtii, ținând cont că peste 40% din toți dolarii au fost tipăriți în ultimii ani.
Impulsul cred că l-au dat Soros, Buffet și Bill Gates, ultimul fiind și cel mai mare ”moșier” din America de Nord.

Cît privește efectele secundare ale vaccinurilor, dacă se întâmplă pe scară largă, după toată propaganda asta acerbă, dictatura sanitară și criza economică care se adâncește odată cu scumpirea coșului zilnic și a energiei, cred că ar stârni un val de violență extremă.
Explică undeva Diaconu de ce crede că 25% vor avea probleme medicale în urma vaccinului? Pe internet circulă tot felul de filmulețe și teorii, dar sigur este că Pfizer vrea să fie secretizate documentele lor timp de 75 de ani. Recent, câțiva avocați din Texas cer publicarea lui și răspunsul este ridicol, nu sunt destui oameni ca să publice documentele astea, fiind prea multe. (https://evz.ro/o-instanta-federala-a-zguduit-fda-documentele-privind-vaccinul-pfizer-trebuie-publicate-in-8-luni-nu-75-de-ani.html?fbclid=IwAR2srLSCjM1UdtVrX0fZsKNKaI_8MpG9hnGZtutggPbblxIYwcSZfovi3qE)

Ce vor să ascundă nemernicii?

*

Nota redacției – Domnul Dan Diaconu face un pariu cu noi și cu dînsul! Nu este nevoie să prezinte argumente, ar fi rezultat un text prea lung.