Iată o listă de fapte penale despre care DNA-ul, DIICOT-ul, SRI-ul și Instituțiile Statului se fac că NU EXISTĂ sau le-au MUȘAMALIZAT.

În timp ce DNA-ul nu se ocupă DELOC de toate aceste dosare, același DNA investighează Gala Bute ca mare act de corupție, doar pentru că cei din gașca Băsescu s-au certat între ei. Și acesta e doar un mic exemplu cu ce mizilicuri se ocupă DNA-ul. O fi vreo hoție și la Gala Bute, nu spunem nu, dar e un mizilic pe lângă zecile de miliarde de euro jefuite, pe care le prezentăm în lista de mai jos.

Apoi, în loc să-l prindă pe Ponta cu KazMunaiGaz și cu iertarea de datorii de 600 de milioane dată de Ponta din Banii Statului, sau cu faptul că Ponta n-a mărit redevențele – în avantajul OMV și în detrimentul statului român, DNA-ul îl investighează pe Ponta pentru 7 facturi, presupus false, prin care firma lui Șova l-a plătit pentru consultanță, fictivă sau nu, adică pentru mai nimic. Mai nou, îl investighează pe Ponta și că l-a plătit pe Tony Blair printr-o firmă a lui Ghiță, să țină un speech în România. Asta e „marea corupție”!

0. PETROLUL. Unde ne e Petrolul? Pe hârtie e al nostru, dacă nu știați.
Doar că a fost concesionat HOȚEȘTE PE NIMIC (pe doar 3,5% din 100%). O Comisie Parlamentară a arătat că Privatizarea PETROM către OMV a fost o Hoție Majoră, prețul fiind subevaluat DE MAI MULTE ORI. Îl putem numi FURTUL SECOLULUI XX – DIN ROMÂNIA. Unde e Dosarul Privatizării Petrom? Ce face DNA-ul? NIMIC. Dar DIICOT-ul? NIMIC. dar Procuratura? NIMIC.

Unde e Dosarul concesionării resurselor naturale pe nimic (resurse concesionate pe doar 3,5% din 100%) al Petrolului Românesc și a 50% din gaze? TOT NIMIC. Întrebați la DNA – cel pe care soroșiștii îl adulează în piețe. Dosarul N-A existat niciodată sau a fost mușamalizat demult…

1. EADS. Unde e Dosarul EADS? Zace la Codruța în Sertar? L-a mușamalizat demult… Vă amintiți cum se lăuda cu Dosarul EADS? Că acuși, acuși începe. Asta era acum 2 ani.

2. Apa Nova. Au mituit toți consilierii capitalei ca să mărească abuziv prețul la apă (cf. DNA); unde e Dosarul francezilor de la Apa Nova? Apa e mai scumpă decât în Arabia Saudită, unde este deșert. Prețul ei pentru populație a crescut de peste 10 ori din anii 2000 încoace, de când a fost concesionată pe nimic.

3. Enel. Enel a furat direct pe factură 1,2 milioane de români. Au pus certificatele verzi etc… de 2 ori pe factură. Unde e Dosarul italienilor de la ENEL? Al firmei Enel, că banii furați au intrat direct în conturile firmei Enel.

4. Microsoft. Unde e Dosarul cu inculparea Firmei Microsoft? Există un Dosar „Microsoft” în care s-a dat mită 400 de milioane de euro și totuși în dosar nu apare firma americană „Microsoft”? Vă dați seama ce mizerie și ce mușamalizare?

5. Volkswagen. Cei de la firma Volkswagen au escrocat oamenii si statul cu softul ce raporta emisiile false. Unde e Dosarul împotriva Volkswagen? În SUA, FBI-ul le-a arestat directorii și justiția i-a pus să plătească MILIARDE DE DOLARI. Unde e Dosarul germanilor de la Volkswagen?

6. Gold Corporation. Unde e dosarul licențelor date pe nimic pentru aur, chiar înainte să fie vândute către Gold Corporation. Unde e Dosarul canadienilor de la Gold Corporation și a celor dinaintea lor, care au obținut REDEVENȚE MINUSCULE și licențe pe NIMIC? Mai vreți?

7. Mechel și privatizarea întregii siderurgii pe NIMIC. Unde e Dosarul rușilor de la Mechel și al firmelor lor din Elveția?

8. Bechtel. Autostrada nu există, miliardele s-au plătit. Cică nu se găsește nici măcar contractul. Ați mai auzit așa minciună? Unde e Dosarul americanilor de la Bechtel și al complicilor lor din guvernele României?

9. Privatizarea PE NIMIC a petrolului către OMV și a 50% din Gaze; unde e Dosarul? Unde e Dosarul privatizării frauduloase a PETROM către austriecii de la OMV?

10. Resursele Platformei Continentale, date pe Nimic către Exxon, Gazprom, OMV, unde e Dosarul? Nici până azi nu se știe public care e valoarea redevențelor. Beneficiari pe Nedrept – Rușii de la Gazprom, Americanii de la Exxon și aceeași austrieci de la OMV. Păgubași? Cetățenii României.

11. Nemărirea redevențelor de 12 ani. Ca țară, primim pe Resursele Noastre Naturale, un Bacșiș de doar 3,5% pe Resursele Noastre Naturale care ne aparțin 100%. Unde e Dosarul Redevențelor?

DNA-ul, căruia îi cântați azi Ode De Laudă la proteste, se face că nu-i vede pe cei care din 2014 încoace erau obligați fie să ia înapoi la stat Petrolul nostru concesionat pe nimic (concesionat pe doar 3,5% din 100% care e al nostru), fie cel puțin să crească redevențele – ca în Marea Britanie (unde taxarea totală e de 62% pentru exploatările dificile și 81% pentru exploatările facile: Wikipedia: „This means that the marginal tax rate on PRT paying fields is now 81% (fields not paying PRT pay a rate of 62%”).

Mai exact DNA, se face că nu-i vede, nu numai pentru un Abuz în Serviciu ce a produs anual pagube de miliarde de euro țării, dar se face că nu-i vede nici pentru subminarea economiei naționale, căci petrolul nostru și industria lui e un bun național în valoare de miliarde de euro anual. Chestia asta se numește tot abuz în serviciu și complicitate la infracțiunile de mai sus.

De ce n-a băgat DNA-ul pe nimeni la zdup din Guvernele Ponta și Cioloș pentru că n-a mărit redevențele și de ce nu l-au anchetat pe Iohannis pentru complicitate, pentru că nu a spus nimic despre asta,deși s-a întâlnit în mod repetat cu șefii OMV, astea ar fi întrebările pe care ar trebui să vi le puneți. Dacă cumva Iohannis, care s-a întâlnit de mai mult ori cu șeful OMV la Cotroceni, au discutat împreună să nu se mărească redevențele și impozitarea totală să nu fie ca-n Marea Britanie? În dezavantajul poporului român și în avantajul de miliarde de euro al OMV-ului -bineînțeles. Că doar vedem că redevențele au rămas neschimbate la un bacșiș de 3,5%, pe toată perioada de guvernare a Guvernului său, Cioloș.

DNA este părtaș la acest JAF NAȚIONAL de miliarde, JAF NAȚIONAL numit nivelul mizerabil al redevențelor țării și la faptul că un contract de concesiune ODIOS, care a EXPIRAT în 2014 (după 10 ani), nu a fost renegociat de nimeni, ci a fost reînnoit an de an tacit, cu pierderi de miliarde pentru statul și pentru poporul român.

Nota autorului:
Am primit azi SUTE de notificări automate din partea Facebook, în română, engleză și germană, cum că diferiți indivizi din Rețeaua progresistă au raportat această știre ca fiind „Știre Falsă” și au cerut să fie CENZURATĂ. Cerința e să ștergem acest articol și e un avertisment că „ne-au Raportat la Știri False” . Probabil în curând articolul va fi eliminat de pe Facebook.

*

Nota redacției: Nu ne-a parvenit numele autorului acestui text