Mihai
352 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.245.180

 

Daca esti khazar iubitor de Talmud, poti nota aceasta data cu negru, dar daca esti roman si ortodox, trebuie sa te bucuri ca in Romania vin palestinienii si nu jidanii paduchiosi.
Faptul ca oficial vin palestinienii alungati din patria lor de jidanii nazisti, inseamna ca ori jidanii vin numai pe ascuns si spun ca sunt palestinieni, ori jidanii inca nu vor sa vina in Romanica ortodoxa unde romanii mananca ,,legume’’ de porc ( carnati, slanina, caltabosi, etc ), iar ei au alergie la aceste leguminoase de la Talmud, de aceea Guvernul Criminal vrea sa interzica cresterea porcilor si vanzarea lor.
In plus, la Kaufland se vinde carne de om fara slanina si sorici dar ieftina, si romanii cred ca este carne de porc. Poate aceasta carne o vor manca paduchiosii satanici. Romanii crestini ortodocsi ii vor preda pe paduchiosi rusilor ca sa-i duca in Siberia sa-i deratizeze la frig, sa le sara paduchii de pe ei.
Despre palestinieni se stiu putine pentru ca jidanii nu au interes sa se afle adevarul, dar din surse istorice bine informate se stie ca acolo au migrat multi gali, si Iisus din Galileia era gal blond cu ochi albastri.
Chiar si de pe netul controlat de jidani aflam ca galii erau un popor celtic din neamul tracilor, care locuiau in Galia, o fosta regiunea a Europei de Vest ce includea nordul Italiei moderne, Franța, Belgia, Elveția occidentală și părți ale Olandei și ale Germaniei pe partea vestică a fluviului Rin. În antichitate, galii de pe acest teritoriu precum și în alte părți ale Europei, vorbeau limba galică. Unii dintre ei s-au stabilit in Frigia și Cappadocia în Anatolia centrală, o regiune care de atunci înainte s-a numit Galatia.
Asadar, palestinienii nu sunt arabi si desigur nici paduchiosi talmudici, lucru care se vede si in aceste imagini de pe internet. https://www.youtube.com/shorts/jxsejC_884c https://www.youtube.com/shorts/jxsejC_884c?feature=share
Prin urmare, trebuie sa fim crestini si sa-i ajutam pe adevaratii palestinienii cu stramosi gali din randul carora a aparut Mantuitorul Iisus Cristos.

,,Palestina, altfel decât o știați. Pentru multă lume, Palestina înseamnă oameni excesiv de religioși, cu ținute specifice, cu femei imbrăcate peste poate. Puțini sunt însă cei care știu că prin anii ’30 -’40 ai secolului trecut, spațiul disputat acum de Palestina și Israel arăta cu totul altfel. Locul era plin de oameni care se îmbrăcau și se purtau după moda occidentală, după cum se vede dintr-un filmuleț postat pe internet. „Să fie SUA? Să fie Europa de Est? Să fie Europa centrală“, se întreabă realizatorii imaginilor. Și tot ei răspund: „Niciuna dintre acestea. Este Palestina. Primul proiectul sionist al Israelului care devenise realitate. Acest loc era ca o grădină înfloritoare. Iar restul e istorie“.