anonim
72 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.140

 

L-am avut in fata mea pe Pahontu si am fost uimit de incompetenta lui dar si a SPP-ului. Dupa ce l-am scuipat pe Basescu m-am trezit cu pahontu in fata care mi-a spus direct ca ma termina si am fost terminat in sapte ani de presiuni la nivel de crima. Am dat si o declaratie in presa care nu s-a lasat cu nici o ancheta si cu nici o demisie pentru ca aici nimeni nu cunoaste ideea de demisie de onoare.
Basescu nu a fost si nu e in colimatorul lui Pahontu pentru ca daca intra in colimatorul lui intra la puscarie pe viata pentru cat a furat. Asa ceva nu e decat o incercare murdara a PSD-ului de al victimiza pe Basescu dupa semnarea unui protocol de colaborare intre PSD, PRO Romania si PMP in care brusc toata gasca din PMP infrunte cu copiii lui Basescu s-au trezit ,,victime ale sistemului”…. Pentru acest protocol prima declaratie a lui Dragnea dupa ce a iesit din puscarie a fost sa o victimizeze pe Ioana Basescu in asteptarea unei anulari de sentinta – Ioana Basescu e condamnata la cinci ani de puscarie din cei 14 ani pe care trebuia sa-i primeasca.
E o tragedie ca o mediocritate ca Pahontu a ajuns sa stapaneasca Romania si daca analizati cu atentie o sa gasiti toate schemele Securitatii de dinainte de 1989 utilizate in procesul pentru salvarea demnitatii lui Basescu incepand de la utilizarea psihiatriei ca arma de politie politica si pana la inducerea suicidului pentru ca aceasta mizerie umana pe nume Pahontu a coordonat linsarea mea. In presiunile grupului infractional Pahontu-Basescu am fost desfigurat si luat cu ambulanta la un pas de a ramane orb si s-a acoperit totul. In presiunile grupului de crima organizata Pahontu -Basescu am fost atacat la munca in folosul comunitatii cu cei de la probatiune de fata, am avut batausi MMA in firmele mafiei lui Basescu de milionari si am fost linsat pentru ca aveam vize medicale valabile din angajari si pentru examenul de brevet de ofiter pentru Autoritatea Navala Romana ce il trimitea pe procurorul Nita teodor direct in puscarie.
Am fost blocat sa ajung la CEDO sac de box , cu actele , modemul si celularul confiscate . Astazi fiica lui Basescu asteapta in liniste o anulare de sentinta de condamnare la cinci ani de puscarie din cei 14 ani pe care trebuia sa-i primeasca si conduce o masina de 300000 de euro, locuieste intr-o vila ,,oficial” de un milion si jumatate de euro in relatiii directe cu trusturile rusesti si e milionara. Eu nu am furat ca Ioana Basescu, nu am distrus o tara si nu am golit arhivele Securitatii in slujba Mosadului ca Traian Basescu.