nickcohen777@gmail.com 24.244.23.95 |
Dosarul Ursula von der Leyen – Președintă a Comisiei Europene
16.09.2022 | http://www.kla.tv/23623 Ursula von der Leyen, mamă a șapte copii, a avut o carieră cum scrie la carte. Mai întâi ministru al familiei, apoi ministru al apărării, a ajuns comisar european în 2019. Întreaga ei carieră politică a fost la fel de surprinzătoare pe cât de surprinzător s-au evaporat numeroasele ei scandaluri. • crearea unui guvern mondial unic • o monedă mondială, controlată, fără numerar • sfârșitul oricărei suveranități naționale • sfârșitul oricărei proprietăți private • eliminarea transportului privat • un sistem de credit social la nivel mondial • depopulare, controlul creșterii populației • identitatea digitală a fiecărei ființe umane (ID 2020) • suveranitate absolută a mass-media prin cenzurarea presei independente • crearea unei noi ființe umane prin fuziunea dintre oameni și IA [inteligența artificială], adică transumanismul. • instituirea unei tehnocrații • Green Deal pentru a impune o economie planificată la nivel central, similară controlului de stat al tuturor domeniilor în socialism; schimbările climatice servesc drept pretext. La final redăm sursele originale ale WEF, care dovedesc aceste afirmaţii ce pot fi cu greu realizate, pentru o examinare personală. Faptele enumerate sunt doar vârful icebergului. Este evident că există rețele fondate de cei mai bogați și mai puternici și strâns legate de personaje-cheie precum Ursula von der Leyen. Aceste organizații și interconexiuni trebuie să fie în atenția publicului. Aceasta este singura modalitate de a trezi o nouă conștiință în rândul oamenilor și de a pune capăt aplicării fanteziilor de omnipotență ale câtorva persoane. Dacă sunteți de părere că toată lumea ar trebui să fie conștientă de aceste interconexiuni, vă rugăm să distribuiți această transmisiune mai multor cunoscuți prin e-mail, WhatsApp, Twitter, Vimeo sau să postați videoclipul pe Facebook. Vom insera linkul către acest program! Vă mulțumim pentru ajutor! https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=ro&id=23623&date=2022-09-16 |
SEPTELUL GUVERNAMENTAL DEJA ABRUTIZAT SI IN ELVETIA DE COVIDEMENTA, ISI IA PRECAUTII PENTRU TERMODEMENTA CE VINE – DAR LA NOI CE FAC NESPALATII DIN GUVERN, CARE PUT ORICUM – CU SAU FARA DUS ?!?
Elveția ia în considerare pedepse cu închisoarea pentru cei care își dau încălzirea peste 19 grade
Autor(i)
FranțaSeara
Publicat pe 18 septembrie 2022 – 17:30
Imagine
Elveția ar putea impune pedepse cu închisoarea pentru nerespectarea instrucțiunilor energetice
Clădirile încălzite cu gaz nu vor putea depăși 19°, potrivit raportului oficial remarcat de Daily Mail, publicat pe 7 septembrie.
Ina FASSBENDER / AFP
Într-un context de război în Ucraina, țările occidentale au sporit sancțiunile economice împotriva Rusiei. Astăzi, aceste sancțiuni par să revină la noi ca un bumerang, deoarece Rusia, la rândul ei, amenință că va întrerupe aprovizionarea cu gaze către Europa. La fel ca multe țări, Elveția este amenințată și de lipsa de gaz, dar și de electricitate.
Pentru a se pregăti pentru o iarnă grea, unele țări au în vedere măsuri de restricție energetică și chiar măsuri punitive… Este cazul Elveției, care are în vedere pedepsirea cetățenilor recalcitrați care îndrăznesc să sfideze instrucțiunile guvernamentale nerespectând limitele de temperatură a habitatului lor. în cazul unei penuri de curent.
Măsuri fără precedent care, potrivit informațiilor din Daily Mail publicate pe 7 septembrie, ar putea duce la mișcări de protest în țară.
A se uita…
Pe 31 august a avut loc cea de-a doua conferință a Consiliului Federal dedicată furnizării de gaze a Elveției. Pentru a raporta situația și a refuza o serie de propuneri, au intervenit cele mai înalte autorități ale Confederației Elvețiene. Președintele Confederației Elvețiene, Guy Parmelin, a prezentat schița proiectului în timp ce Bastian Schwark, șeful departamentului energie și aprovizionare, a intervenit pentru a oferi anumite detalii, în special în chestiunea cotelor.
Care sunt aceste măsuri planificate și cum intenționează guvernul să le implementeze?
În practică, cei doi vorbitori principali de la această conferință au început să lanseze un întreg arsenal de măsuri menite să limiteze cheltuielile de energie. Într-adevăr, autoritățile au planificat „ interdicții de încălzire în părțile neutilizate ale clădirilor sau piscinelor, precum și interzicerea folosirii caloriferelor, șemineelor în scopuri decorative sau a aparatelor de curățare cu înaltă presiune”.
Restricții care nu se opresc aici, deoarece limitări s-ar putea aplica clădirilor publice, birourilor și, în caz de urgență, persoanelor fizice, chiar dacă autoritățile asigură că interdicțiile privind gospodăriile private vor fi considerate ca ultimă soluție.
În detaliu, dacă situația devine critică și necesită instituirea unor măsuri restrictive, locurile dotate cu gaz nu ar trebui să aibă o temperatură a aerului care să depășească 19 grade, în timp ce temperatura apei din gazul cazanelor ar fi limitată la 60 de grade. Și, cu excepția spitalelor, maternităților, cabinetelor medicale și caselor de bătrâni și de îngrijire, nimeni nu putea scăpa de aceste reguli stabilite de Confederația Elvețiană, care ar putea face apel la Consiliul Federal în cazul nerespectării acestor instrucțiuni. Cu toate acestea, autoritățile speră să nu fie niciodată nevoite să aplice aceste cote.
Înainte de implementarea acestor măsuri, autoritățile se vor asigura că toți actorii implicați sunt informați în timp util cu privire la toate modalitățile, și anume drepturile, îndatoririle și obligațiile ce revin tuturor în cazul unui deficit.
… și pedepsește
Ce riscă elvețienii dacă se încălzesc la 20 de grade în loc de 19 într-un context de restricție energetică?
În sezonul rece, dacă s-ar termina gazul, cei care încalcă directivele guvernamentale primesc sancțiuni financiare, dar și pedepse cu închisoarea.
În comunicatul său de presă din 31 august 2022, Consiliul Federal a făcut trimitere directă la articolul 49 din textul legislativ pentru a anunța sancțiunile suportate de cetățenii care încalcă intenționat prescripțiile privind măsurile de alimentare cu energie.
Aceste măsuri, decise de Consiliul Federal, nu au fost votate. Acestea sunt impuse tuturor cetățenilor elvețieni, iar cantoanele vor fi responsabile pentru aplicarea lor.
Legea prevede pedepse diferite în funcție de gravitatea infracțiunii.
„În caz de încălcare intenționată a liniilor directoare, ar putea fi aplicată o pedeapsă de până la trei ani de închisoare. Chiar și în cazul încălcării prin neglijență a măsurilor, este posibilă o sancțiune pecuniară de până la 180 de zile-amenzi”.
În Elveția, nu ne încurcăm cu legea. Faptul nu este nou, dar purtătorul de cuvânt al Departamentului de Economie, Educație și Cercetare (DEFR), Markus Spörndli este acolo pentru a vă aminti:
„ Încălcările legii privind aprovizionarea țării sunt întotdeauna contravenții, chiar și ocazional infracțiuni, și trebuie urmărite din oficiu de cantoane. »
Sancțiunile pecuniare prevăzute pot fi foarte grele când știm că amenda zilnică variază de la 30 la 3.000 de franci elvețieni. Totuși, Markus Spörndli precizează că „ numărul zile-amenzilor se stabilește în funcție de culpă” și adaugă că „ cuantumul zilei-amenzii se evaluează în funcție de situația personală și economică a autorului”.
Dorind să fie mai liniștitor, președintele Confederației Elvețiene Guy Parmelin a declarat: „ Nu suntem un stat polițienesc ”. Și să lămuresc: „ Poliția nu vine acasă la toată lumea – dar pot fi verificări la fața locului ”.
Situația viitoare îl îngrijorează pe directorul general al poliției Fredy Fässler. Acesta din urmă avertizează guvernul împotriva dereglărilor care ar putea apărea în cazul unei întreruperi de rețea. Pentru a evita situațiile de tensiune extremă și „ o rebeliune a populației ”, el sfătuiește guvernului „să dispună doar măsuri care pot fi implementate și, mai ales, controlate” . Dând prioritate dialogului, el a sugerat, de asemenea, alegerea amenzilor administrative în locul procedurilor penale costisitoare, atunci când este posibil.
La rândul lor, cantoanele preocupate de aspectul securității cer să fie pregătite pentru a putea înțelege mai bine aceste situații extreme și fără precedent.
Pe 7 septembrie 2022, dezvăluirile explozive de la Le Canard enchaîné au raportat un proiect guvernamental francez similar cu cel al Elveției. Potrivit ziarului, în cadrul Consiliului de Apărare dedicat chestiunii energetice din 2 septembrie, ministrul Economiei, Bruno Le Maire, ar fi luat în considerare crearea unei „poliții de temperatură” pentru a se asigura că companiile respectă temperatura maximă de 19°C. Confruntat cu strigătul provocat de această informație, guvernul, care nu a negat-o, a asigurat totuși că nu intenționează să pună în aplicare această măsură.
sursa:
link:
https://www.francesoir.fr/politique-monde/la-suisse-envisage-peines-prison-pour-qui-montent-chauffage-a-plus-19-degres
titlul:
La Suisse envisage des peines de prison pour ceux qui montent leur chauffage à plus de 19 degrés
Auteur(s)
FranceSoir
Publié le 18 septembre 2022 – 17:30