Alegerile din America, flegma pe retorica anticoruptie

Autor: 

Astia ori traiesc in alta lume, ori au obrazul prea gros si ignora in mod deliberat si abject mesajele poporului! Pai, cum altfel sa interpretam votul de marti noaptea, din SUA, cand doi politicieni considerati „penali” au fost realesi in Camera Reprezentantilor?! E clar ca oamenilor de rand nu le pasa de retorica anticoruptie cu care defileaza Departamentul de Stat, aceasta Inchizitie in haine noi.

 

Ca de obicei, la alegerile din America au cistigat… americanii

La dat sfaturi si tras de urechi, nu-i intrece nimeni pe americani, sunt deasupra tuturor. Ambasadorul Hans Klemm e campion absolut, vine si da suturi politicienilor romani, cearta presa si baga Parlamentul in corzi, tuna si fulgera prin Romania de zici ca-i pe propria-i tarla. Ochii romanilor spalati pe creier stau beliti la tot ce rage trimisul lui Trump si, precum vitele, lasa privirile in pamant ori de cate ori deschide gura acest apostol de tercot. Daca faci un efort sa-l asculti, nu rezisti fara sa te-ntrebi daca nu cumva a fost alaptat cu pasaje din Codul Penal, nu altceva!

Din New York, cu toata inima: „Mai lasa-ne, Hans Klemm!”

Iata ca, dupa votul din aceasta saptamana, s-a cam ales praful de toata retorica americana. De pe Coasta de Est, un sincer si direct „Hai, sictir, Hans Klemm!”, aceasta scandare s-a auzit la prima ora a diminetii de ieri, cand voturile erau numarate si rezultatele stiute. Chris Collins este un politician cunoscut mai ales dupa scandalul din vara asta, cand a fost inculpat in legatura cu fraude pe piata de capital si afirmatii false privind o presupusa schema de tranzactionare pe baza informatiilor privilegiate.

caseta Jared Polis Alegerile din America, flegma pe retorica anticoruptie

Jared Polis, noul guvernator gay al statului Colorado

A pledat nevinovat, s-a luptat pentru imaginea sa si se pare c-a si reusit, de vreme ce tocmai a fost reales membru al Camerei Reprezentantilor din New York. Mvaai, cum e posibil asa ceva, domnule Klemm? Cum? Tocmai in State? In curata si preacinstita America un „penal” este votat de popor? Se poate una ca asta?! Taman acum, cand Departamentul de Stat al SUA molfaie ceva pe tema anticoruptiei, intra doi politicieni „penali” in Parlamentul american?! A, nu v-am spus? Collins nu-i singur, mai e unul cu „bube” – Duncan Hunter. Si el, tot republican. A fost reales in Camera Reprezentantilor din California, desi prin august tocmai ce se alesese cu statutul de inculpat! Ceva fapte penale, inclusiv folosirea pentru scop personal a fondurilor de campanie, frauda, fals in acte. Ce facem, bre, nea Klemm, nu le cerem si colegilor republicani Collins si Hunter sa faca un pas in spate? E frumos sa ne facem ca nu vedem? Rusinica!

Guvernator gay si parlamentari musulmani

Sa-ti tresalte inima de globalist neomarxist, nu alta, cand vezi rezultatele din America. Pentru prima data in istorie, doua femei de confesiune musulmana au ajuns in Camera Reprezentantilor, iar o portoricana este si cea mai tanara doamna (29 de ani) aleasa in Congres. A intrat si o amerindiana (Sharice Davids), dar lovitura de gratie au dat-o locuitorii statului Colorado. Aici, guvernator a fost votat Jared Polis, un democrat care a recunoscut ca este homosexual si si-a asumat orientarea sexuala. Primul gay din istorie care ajunge in cea mai inalta functie dintr-un stat, iata ce inseamna „Tara tuturor posibilitatilor”!

Cititi mai mult: http://www.national.ro/news/alegerile-din-america-flegma-pe-retorica-anticoruptie-641015.html/#ixzz5WNMykab1
enational.ro