Mihai
444 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.133

 

„Ordinea mondială bazată pe reguli” a pierdut.

Aproape s-a terminat jocul. Așa-numita „ordine mondială bazată pe reguli” a pierdut la nivel internațional. Tot ce mai rămâne acum este să-i terminăm în ultimele lor cetăți din Europa, Israel și Statele Unite. Cel mai clar semn al înfrângerii lor a fost votul ONU din 13 decembrie care a cerut încetarea focului în Gaza. Doar 8 țări au susținut opoziția SUA față de încetarea focului. Acestea au fost Austria, Cehia, Guatemala, Liberia, Micronezia, Nauru, Papua Noua Guinee și Paraguay.
Acest lucru este în scădere față de 60 de țări care au participat la o întâlnire a Cavalerilor de Malta care a cerut continuarea războiului din Ucraina vara trecută. În mod semnificativ, niciuna dintre celelalte țări din G7 nu sprijină acum SUA Israel. Pierderea Japoniei a fost probabil cea mai mare lovitură pentru naziști. Săptămâna trecută, o duzină de politicieni japonezi de rang înalt, inclusiv patru miniștri de cabinet, au fost arestați în Japonia. Aceștia au inclus secretarul șef al cabinetului Hirokazu Matsuno, președintele Consiliului de Cercetare Politică Koichi Hagiuda, ministrul Economiei, Comerțului și Industriei Yasutoshi Nishimura, ministrul Agriculturii Ichiro Miyashita și ministrul Afacerilor Interne și Comunicațiilor Junji Suzuki. Toți erau afiliați la Biserica Unirii sau Moonies. Japonia se află acum în mijlocul unei curățiri politice majore care va elimina sistemul de mită KM care a transformat Parlamentul într-o trupă de actorie gigantică. Următoarea mișcare în curățare va fi eliminarea tuturor politicienilor din a doua și a treia generație care transformau țara într-o dictatură feudală.
Când epurarea se va termina, Japonia va fi din nou controlată de funcționari publici selectați în mod meritocratic și de politicieni aleși în mod democratic.
Arestarea politicienilor Moonie înseamnă că naziștii au pierdut controlul asupra Taiwanului, Japoniei și Coreei de Nord. Aceste țări intenționează acum să aprofundeze legăturile cu ASEAN pentru a crea un contrabalansat est-asiatic față de China comunistă, spun surse din familia regală asiatică.
Fostul președinte al Consiliului Rockefeller pentru Relații Externe, Richard Haas, a făcut aluzie la aceste schimbări fundamentale când a spus săptămâna trecută Wall Street Journal despre „o schimbare dramatică a capacității sau a dorinței SUA de a veni în ajutorul Taiwanului”.
Acum că „bunul lor prieten” uber-nazist Heinz Kissinger a dispărut, China, la rândul ei, își va aprofunda integrarea cu India pentru a forma centrul de greutate economic al lumii post-occidentale, spune familia regală asiatică. Recentele voturi ale ONU sugerează că bazele submarine naziste rămase sunt situate în Guatemala, Liberia, Micronezia, Nauru și Papua Noua Guinee.
Paraguay fără ieșire la mare este locul în care familia Moonies avea o fermă lângă cea deținută de Adolf Hitler (vezi raportul FBI atașat despre Hitler) care a fost preluată ulterior de George Bush Sr.
Au folosit submarine japoneze și germane pentru a crea o contrabandă internațională a mafiei de droguri : cocaină din America de Sud, amfetamine din Coreea de Nord și heroină din Asia de Sud-Est. Acest grup a fost, de asemenea, implicat în traficul de persoane pe scară largă și în vânzarea de arme.
Ei au făcut marea lor mișcare pe 11 septembrie 2001 și au reușit să transforme SUA într-un stat nazist împreună cu Japonia. De aceea, Japonia și Occidentul au început un proiect masiv de cercetare și dispersare a armelor biologice după 911. Acum că Japonia a fost eliberată, lupta pentru îndepărtarea fortăților naziste din Austria, Cehia, Israel și SUA este în curs. Bătălia pentru eliberarea SUA a luat o întorsătură dramatică pe 15 decembrie. O centrală electrică din New York a fost aruncată în aer la miezul nopții pe 15 decembrie, – exact când au prezis ei -, provocând o penurie larg răspândită de energie în New York. Curentul a fost întrerupt în marea fortăreață KM din New York pentru a opri sistemele de alarmă și a lăsa trupele de operațiuni speciale să prindă profilii.
Oamenii Q spun acum „Y2K3: Lumea așa cum o cunoști… s-a terminat. Zece zile de haos total… Crăciun fericit.” Arhiepiscopul Carlo Vigano spune că arestarea lui Slade Sohmer pentru pedofilie și pornografie infantilă a scos la iveală o rețea de „crime oribile împotriva minorilor care gravitează în jurul statul profund internațional.” El spune că Mossad-ul israelian a adunat dovezi că liderii mondiali au participat la „crime rituale odioase împotriva minorilor”. Vigano adaugă că videoclipurile cu șantaj trebuie să fie motivul pentru care membrii Forumului Economic Mondial și șefii de stat din ONU au fost de acord cu „pandemia falsă” și nu protestează împotriva masacrelor din Gaza și a „farsei din Ucraina.
Filmul „Eyes Wide Shut”s-a bazat pe evenimente reale și a fost cenzurat pentru a elimina o scenă în care o tânără a fost înjunghiată până la moarte și i s-a smuls fața în fața unei mulțimi de elită.
Știm acum din videoclipurile cu Hillary Clinton făcând același lucru – precum și de la mulți denunțători – că acest tip ritual de crimă pentru a recolta adrenocrom este o practică obișnuită în rândul elitei conducătoare. Un rabin susține că carnea copiilor a fost vândută la magazinele de fast-food și McDonald’s a fost cumpărătorul numărul unu. Ca dovadă, în 2015, dinți de copii au fost găsiți în hamburgeri, cârnați și cartofi hash de la McDonald’s în diferite părți ale Japoniei. La momentul în care McDonald’s Japonia a ținut conferințe de presă, deși nu a menționat de ce au fost găsite rămășițe umane care au fost urmărite până la dinții copiilor, ei au spus că carnea provenea de la sediul lor din SUA și chiar a încercat să transfere responsabilitatea asupra clienților lor.
Celălalt lucru care s-a întâmplat este că un păpușar ascuns în Deep State, pe nume Brett McGurk, a fost eliminat. El este unul dintre creierii din spatele genocidului din Gaza și încearcă să determine SUA să invadeze Arabia Saudită, spun sursele CIA. Să vedem dacă forțele speciale americane vânează acum și îi aduc pe acești oameni în fața justiției. Într-un semn că acest lucru s-ar putea întâmpla în sfârșit, elicopterele militare au fost văzute zburând jos în Dallas, Texas, săptămâna trecută, în timp ce Departamentul Apărării a desfășurat „operațiuni de antrenament militar”.’’