Ca sa nu faca nota distonanta si evreii au inceput sa militeze impotiva crimei pandemice a vaccinarii:

OPRIȚI HOLOCAUSTUL COVID! SCRISOARE DESCHISĂ

Trimisa la:
Agenția Medicală Europeană (EMA), Uniunea Europeană
Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Produselor Medicale (MHRA), Regatul Unit
Agenția australiană de reglementare a sănătății, AHPRA, Australia
Administrația bunurilor terapeutice (TGA), Australia
Medsafe, Noua Zeelandă
Federația Autorităților de Reglementare Medicală (FMRAC), Canada
***
Doamnelor şi domnilor
Noi, supraviețuitorii atrocităților comise împotriva umanității în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ne simțim obligați să ne urmăm conștiința și să scriem această scrisoare.

Este evident pentru noi că un alt holocaust de o amploare mai mare are loc sub ochii noștri. Majoritatea populației lumii nu-și dă încă seama ce se întâmplă, pentru că amploarea unei crime organizate, cum ar fi aceasta, depășește sfera lor de experiență.
Noi, însă, știm. Ne amintim numele Josef Mengele. Unii dintre noi au amintiri personale. Experimentăm un déjà vu care este atât de îngrozitor încât ne ridicăm pentru a ne proteja semenii săraci. Printre nevinovații amenințați se numără acum copiii și chiar sugarii. În doar patru luni, vaccinurile împotriva COVID-19 au ucis mai multe persoane decât toate vaccinurile disponibile combinate de la jumătatea anului 1997 până la sfârșitul anului 2013 – o perioadă de 15,5 ani. Iar persoanele cele mai afectate sunt între 18 și 64 de ani – grupul care nu a fost în statisticile Covid.

Vă solicităm să opriți imediat acest experiment medical nelegiuit asupra omenirii. Ceea ce numiți „vaccinare” împotriva SARS-Cov-2 este, cu adevărat, o încălcare blasfememică a naturii. Niciodată imunizarea întregii planete nu a fost realizată prin livrarea unui ARNm sintetic în corpul uman. Este un experiment medical căruia ii trebuie aplicat Codul de la Nürnberg.
Cele 10 principii etice din acest document reprezintă un cod fundamental de etică medicală care a fost formulat în timpul Procesului Medicilor de la Nürnberg pentru a se asigura că ființele umane nu vor mai fi niciodată supuse experimentelor și procedurilor medicale involuntare.

Principiul 1 din Codexul de la Nürnberg:
(a) „Consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut esențial. Aceasta înseamnă că persoana implicată ar trebui să aibă capacitatea juridică de a-și da consimțământul; ar trebui să fie situate astfel încât să poată exercita libera putere de alegere, fără intervenția vreunui element de forță, fraudă, înșelăciune, constrângere, suprasolicitare sau altă formă ulterioară de constrângere sau constrângere; și ar trebui să aibă suficientă cunoaștere și înțelegere a elementelor subiectului implicat pentru a-i permite să ia o decizie înțelegătoare și luminată.

(b) Acest din urmă element impune ca, înainte de acceptarea unei decizii afirmative de către subiectul experimental, să i se facă cunoscute natura, durata și scopul experimentului; metoda și mijloacele prin care urmează să se desfășoare; toate inconvenientele și pericolele care trebuie așteptate în mod rezonabil; și efectele asupra sănătății sau persoanei sale care ar putea proveni, eventual, din participarea sa la experiment.

(c) Datoria și responsabilitatea pentru stabilirea calității consimțământului revin fiecărei persoane care inițiază, conduce sau se angajează în experiment. Este o datorie și o responsabilitate personală care nu pot fi delegate alteia cu IMPUNITATE.
Re (a): Nu se pune problema unei decizii libere. Mass-media răspândește teamă și panică și folosește regula propagandei lui Goebbels repetând neadevărurile până când sunt crezute. De câteva săptămâni cer ostracismul celor nevaccinați. Dacă în urmă cu 80 de ani evreii au fost demonizați ca răspânditori de boli infecțioase, astăzi cei nevaccinați sunt cei care sunt acuzați de răspândirea virusului. Integritatea fizică, libertatea de a călători, libertatea de a munci, toată coexistența a fost luată de la oameni pentru a forța vaccinarea asupra lor. Copiii sunt ademenit să se vaccineze împotriva judecăților părinților lor.

Re (b): 22 efecte secundare teribile deja enumerate în fda de urgență utilizarea de autorizare nu au fost dezvăluite subiecților studiului experimental. Le enumerăm mai jos în beneficiul publicului mondial.
Prin definiție, nu a existat niciodată un consimțământ informat. Între timp, mii de efecte secundare înregistrate în numeroase baze de date sunt înregistrate. În timp ce așa-numitele numere de caz sunt bleeped în 30-minute-intervale de către toate mass-media, nu există nici o mențiune a efectelor secundare adverse grave, nici cum și în cazul în care efectele secundare trebuie să fie raportate. Din câte știm, chiar și daunele înregistrate au fost șterse pe scară largă în fiecare bază de date.

Principiul 6 din Codul de la Nürnberg prevede:
„Gradul de risc care trebuie asumat nu trebuie să-l depășească niciodată pe cel determinat de importanța umanitară a problemei care trebuie rezolvată prin experiment”.
„Vaccinarea” împotriva Covid s-a dovedit a fi mai periculoasă decât Covidul pentru aproximativ 99% din totalul oamenilor. După cum a documentat Johns Hopkins, într-un studiu realizat pe 48.000 de copii, copiii sunt cu risc zero din cauza virusului.

Propriile date arată că copiii care nu sunt expuse riscului de virus, au avut atacuri de cord în urma vaccinării; peste 15.000 au suferit evenimente adverse – inclusiv peste 900 de evenimente grave. Cel puțin 16 adolescenți au murit în urma vaccinării în SUA.
După cum știți, doar aproximativ 1% sunt raportate. Iar cifrele cresc rapid pe măsură ce scriem. Cu cunoștințele dumneavoastră.

Principiul 10 din Codul de la Nürnberg:
„Pe parcursul experimentului, omul de știință responsabil trebuie să fie pregătit să pună capăt experimentului în orice stadiu, dacă are motive probabile să creadă, în exercitarea bunei-credințe, a abilității superioare și a judecății atente care i se cere, că o continuare a experimentului este de natură să ducă la rănirea, invaliditatea sau moartea subiectului experimental.”
Se presupune că aproximativ 52% din populația lumii a primit cel puțin o lovitură. Dezvăluirea sinceră a numărului real de „vaccin” răniți, răniți în fază terminală, precum și decedați în întreaga lume este de mult așteptată. Acestea sunt milioane între timp. Oferiți-ne acum adevăratul număr de victime ale vaccinului Anti-Covid.
Câți vor fi suficienți pentru a-ți trezi conștiința?

Lista efectelor adverse fiind cunoscute de FDA înainte de aprobarea de urgență:
1. Sindromul Guillain-Barré
2. Encefalomielita acută diseminată
3. Mielita transversală
4. Encefalită/encefalomielită/meningoencefalită/meningită/encefalopatie
5. Convulsii
6. Accident vascular cerebral
7. Narcolepsie și cataplexie
8. Anafilaxie
9. Infractiune miocardica acuta
10. Miocardită/pericardită
11. Boala autoimună
12. Decese
13. Sarcina și rezultatele nașterii
14. Alte boli acute demielinizatoare
15. Reacții alergice non-anafilactice
16. Trombocitopenie
17. Coagularea intravasculară diseminată
18. Tromboembolismul venos
19. Artrita si artralgii/dureri articulare
20. Boala Kawasaki
21. Sindromul inflamator multisistem la copii
22. Vaccin îmbunătățită boală

Semnatari:
Supraviețuitorii lagărului de concentrare, fiii și fiicele lor și nepoții, inclusiv persoanele de bunăvoință și conștiință.
Rabinul Hillel Handler
Hagar Schafrir
Sorin Shapira
Mascha Orel
Morry Krispijn
Shimon Yanowitz
Hila Moscovich
Tamir Turgal
Amira Segal
Jacqueline Ingenhoes
Andrea Drescher
Edgar Siemund, Esq.

Sursa:https://www.globalresearch.ca/stop-the-covid-holocaust-open-letter/5755902
Traducerea CD