GENOCIDUL ISRAELIAN – FARA SFARSIT  SI LUMEA STĂ SI PRIVESTE : CURÂND NE VINE RANDUL SI NOUA DACA NU OPRIM CRIMINALII  Inline image
Populația din Gaza ucisă într-o singură zi.

Genocidul israelian – Fără sfârșit și lumea sta si priveste.

Cercetare globală, 25 octombrie 2023

Toate articolele Global Research pot fi citite în 51 de limbi prin activarea butonului Traducere site-ul web de sub numele autorului.

Pentru a primi Newsletter-ul zilnic al Global Research (articole selectate),  faceți clic aici .

Faceți clic pe butonul de distribuire de mai sus pentru a trimite prin e-mail/redirecționare acest articol prietenilor și colegilor dvs. Urmărește-ne pe Instagram  și  Twitter și abonează-te la canalul nostru Telegram . Simțiți-vă liber să repostați și să distribuiți pe scară largă articolele Global Research.

***

Dragi oameni de toate rasele, de toate crezurile, de toate naționalitățile, de toate etniile, de toate continentele, din întreaga lume,

Uitați-vă la imaginile de mai jos, uitați-vă la ele de parcă ar vorbi despre frații și surorile voastre, despre propriii voștri copii, apoi ridicați-vă și asaltați-vă guvernele la unison, ca și ei, la unison, cel mai înalt sprijin al Israelului, să ceară la unison – 8 miliarde de oameni – pentru a cere ca Israelul să fie oprit, ca autorii și criminalii să fie aduși în fața justiției.

Dacă nu, într-o zi – poate într-un viitor nu prea îndepărtat – aceste imagini ne pot bântui și ne vor preocupa pe toți personal.

Nu conta pe Națiunile Unite. Acel organism creat pentru pacea mondială este corupt, alături de Forumul Economic Mondial (WEF), OMS, actuala Casa Albă și puterea complexului Big Finance-Military-IT-Media-Pharma, majoritatea controlate și de capitalul sionist. .

Noi, oamenii, putem conta doar pe noi înșine pentru viitor. Dacă noi, Poporul, vrem să ajutăm Palestina împotriva genocidului incredibil, trebuie să o facem noi înșine. TREBUIE să acționăm acum.

Trezește-te și țipă, ca și cum copilul tău ar fi fost ucis de IDF.

Avioanele de război israeliene bombardează puternic o populație lipsită de apărare, în mare parte copii, care vor fi împușcați la fața locului dacă vor încerca să scape.

Fâșia Gaza este un lagăr de exterminare. pic.twitter.com/aoyw8URsXK

— Dan Cohen (@dancohen3000) 22 octombrie 2023

Filmări cu foile albe pregătite cu grijă pentru toată populația din Gaza ucisă într-o singură zi. Click aici pentru videoclip .

Este nevoie de vreo reflecție?

Fa-o acum.