CD
823 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
ONU DECLARA RĂZBOI TEORIILOR CONSPIRAȚIEI „PERICULOASE”.
– „Lumea NU este manipulată în secret de elita globală”
De Baxter Dmitri

Organizația Națiunilor Unite a declarat război teoriilor conspirației, descriind creșterea conspirației ca fiind „îngrijorătoare și periculoasă” și oferind publicului o trusă de instrumente pentru a „demachia” și a „demasca” pe oricine îndrăznește să sugereze că guvernele lumii nu sunt complet oneste, deschise și transparente.

De asemenea, ONU avertizează că George Soros, familia Rothschild și statul Israel nu trebuie să fie legate de nicio „presupusă conspirație”.
UNESCO a făcut echipă cu Twitter, Comisia Europeană și Congresul Mondial Evreiesc pentru a lansa campania numită #ThinkBeforeSharing: Stop răspândirea teoriilor conspirației.

ONU vrea să știi că evenimentele NU sunt „manipulate în secret în culise de forțe puternice cu intenții negative” și dacă întâlnești pe cineva care crede că elita globală conspiră pentru a-si consolida puterea și a dicta evenimente globale, trebuie să acționezi.
Potrivit UNESCO, „dacă ești sigur că ai întâlnit o teorie a conspirației” pe internet, atunci trebuie să „reacționezi” imediat să postezi un link relevant către un „site web de verificare a faptelor” în comentarii.
(Nu contează faptul că „verificatorii de fapte” sunt în cea mai mare parte smekeri neinstruiți și necalificați care efectuează „verificări de fapte” din confortul dormitorului lor, între postari cu conținut politic de extremă stânga pe bloguri personale.)

UNESCO oferă, de asemenea, sfaturi pentru oricine întâlnește un adevărat teoretician al conspirației în realitate. Potrivit agenției ONU, în niciun caz nu trebuie să fii atras într-o ceartă cu teoreticianul conspirației. „Orice argument poate fi luat ca dovadă că faci parte din conspirație și întărește acea credință”, iar teoreticianul conspirației va „argumenta din greu pentru a-și apăra convingerile”.
În schimb, trebuie să arătați „empatie“, să evitați „să-i ridiculizați“, iar dacă sunteți jurnalist trebuie să îi „raportați” pe rețelele de socializare și să „contactați consiliul de presă local/național sau ombudsmanul presei”.

În mod remarcabil, ascuns în literele mici, UNESCO admite că teoriile conspirației există. Sub titlul „Ce este o conspirație reală?” birocrații Națiunilor Unite explică că „există adevărate conspirații mari și mici”.
Potrivit ONU, este doar o adevărată teorie a conspirației dacă este „descoperită de mass-media”.
„Ei sunt cel mai adesea centrați pe evenimente individuale sau pe un individ precum un asasinat sau o lovitură de stat. Ei sunt dezgropați de avertizori și mass-media, folosind fapte și dovezi verificabile.”

Există doar o problemă cu definiția ONU a unei „adevărate” teorii a conspirației. Mass-media a fost complet cumpărată și plătită de elită. Și elita este cea care conspiră împotriva maselor.

Ai auzit vreodată de Operațiunea Mockingbird? În anii 1960, ai fi numit teoretician al conspirației dacă ai îndrăzni să sugerezi că CIA spiona jurnaliştii și controla mass-media.
În realitate, exact asta se întâmpla. Operațiunea Mockingbird a fost o operațiune a CIA care a spionat membrii corpului de presă de la Washington în 1963, 1972 și 1973. Ei au plătit și jurnaliştii să publice propagandă CIA.
De unde știm despre asta? Mockingbird a fost descoperită de Comitetul Bisericii după scandalul Watergate. John F. Kennedy a înregistrat în secret conversațiile despre Operațiunea Mockingbird în Biroul Oval și acum fac parte din The Presidential Recordings.

Deci sigur, ar trebui să avem încredere în tot ce spun mass-media și verificatorii faptelor, nu? Nu este ca și cum au o istorie de a fi manipulați de agențiile întunecate din trei litere și de elita globală, nu?
Dar asta au fost anii 60-70 și totul s-a înrăutățit de atunci.
În 2013, Obama a semnat o legislație care a abrogat in S.U.A. legea privind schimbul de informații și educație din 1948, cunoscută și sub numele de Legea Smith-Mundt.

Legea Smith-Mundt a fost o așa-numită lege anti-propaganda care a împiedicat in S.U.A. brațul mamut de difuzare a guvernului de la livrarea de programe pentru publicul american. Dar pe 2 iulie 2013, Obama a schimbat în liniște și înșelător legea, ceea ce înseamnă că guvernul SUA și CIA ar putea propaganda legal cetățenii americani.

În mod ciudat, mass-media de masă nu le place să recunoască acest fapt. Dar se potrivește agențiilor guvernamentale și Națiunilor Unite până la cele mai joase. Desigur, ei vă vor spune să aveți încredere oarbă în mass-media și verificatorii faptelor. Indiferent de câte ori se dovedește că se înșeală, din nou și din nou.
Latpop-ul lui Hunter Biden din Iad, este o dovada vie. Mass-media a avut nevoie de mai mult de un an pentru a admite că a fost un lucru real. Timp de un an întreg, mass-media ne-a spus că povestea laptopului a fost „dezinformare rusă” și verificatorii de fapte au cenzurat rețelele de socializare, curățând-o de orice urmă a poveștii Laptop From Hell, de teamă că ar dăuna lui Biden Sr. in cursa prezidentiala.

În 1998, Noam Chomsky a scris împreună cu Edward Herman o carte numită Manufacturing Consent. A distrus ideea că mass-media de masă informează publicul, servește publicul, astfel încât să ne putem angaja mai bine în procesul politic.
De fapt, mass-media mainstream produce consimțământul nostru. Ne spune care sunt plătitorii lor, agențiile cu trei litere(CIA) și elita globală, astfel încât să putem cădea la rând. Democrația este pusă în scenă cu ajutorul presei mainstream care funcționează ca o mașină de propagandă.

Mass-media de masă nu este o verificare a puterii. Însuși sistemul necesită complicitate. Guvernele, corporațiile, instituțiile globale precum Națiunile Unite… știu să joace jocul mediei. Ei știu să controleze povestea știrilor. Ei știu să manipuleze și să controleze masele.
Ei hrănesc scoop-uri oficiale, relatări oficiale, interviuri cu așa-zișii experți. Ei generează frică pentru că frica, teroarea generează conformare.

Dacă vrei să provoci puterea, vei fi împins la margini. CIA a inventat termenul de „teoretician al conspirației” în anii 1950 pentru a-i denigra pe cei care au îndrăznit să pună întrebări incommode și să conteste sistemul corupt.
Războiul Națiunilor Unite împotriva teoreticienilor conspirației este la fel. Vor să-i facă de rușine pe cei dintre noi care îndrăznesc să pună întrebări și să pună la îndoială narațiunea oficială.

Întrebați-vă, când a fost ultima dată când mass-media a dezvăluit o conspirație?
Întrebați-vă, de asemenea, când a fost ultima dată când mass-media a scris despre o conspirație?

Sursa: https://newspunch.com/un-declares-war-on-dangerous-conspiracy-theories-the-world-is-not-secretly-manipulated-by-global-elite

Traducerea: CD