ONU a reacționat normal.

2015-07-16T17:10:02+03:0016 iulie 2015|Textele altora|

Lovitură în plin încasată de activiștii LGBT!

ONU a adoptat o rezoluție FĂRĂ

PRECEDENT:

Singura familie recunoscută este cea NATURALĂ.

 Twitterg+Email

Consiliul pentru Drepturile Omului din Cadrul Organizației Națiunilor Unite (ONU) a adoptat rezoluția  A/HRC/29/L.25, intitulată : Protecția familiei: contribuția familiei la punerea în practică a dreptului la un standard decent de viață al membrilor săi, prin rolul său în educație și realizarea unei dezvoltări durabile.
Rezoluția, care a fost propusă de o serie de state africane, dar și Rusia și China, susține că „familia este principala responsabilă pentru creșterea, protejarea și copiilor”, dar și că „pentru a se asigura dezvoltarea armonioasă a copilului, acesta trebuie să crească într-o familie”.
Mai mult, rezoluția susține că „familia este grupul fundamental al societății și mediul natural pentru creșterea și bunăstarea membrilor săi, în special al copiilor”. Mai mult, ONU recunoaște explicit faptul că „familia este grupul natural și fundamental al societății și merită să fie protejată de societate și stat”.
Rezoluția a fost adoptată pe 3 iulie, la aproape un an de la propunere, cu 27 de voturi pentru și 14 împotrivă. Grupul țărilor care s-au opus a fost condus de Statele Unite, Marea Britanie, Germania și Franța. Brazilia, Argentina, Mexic și Macedonia s-au abținut.
Așa cum era de așteptat, grupurile pro-familie și cele pro-homosexuale au reacționat în mod diferit. „Este ceva fără precedent, o victorie majoră pentru familie. Este pentru prima oară în istoria ONU când o rezoluție așa de comprehensivă a fost votată și în care se cere protecția familiei ca celulă de bază a societății, recunoscându-se dreptul fundamental al părinților pentru a-și educa copiii”, a afirmat Sharon Slater, șefa Famili Watch International.
De cealaltă, parte, activiștii LGBT sunt furioși. „Este un pas înapoi în ceea ce privește drepturile omului, pentru că ridică familia la nivelul unei instituții ce trebuie protejate, fără a lua în seamă abuzurile care se petrec în familii sau că există mai multe tipuri de familii”, se arată pe siteul Inițiativei pentru Drepturi Sexuale.
Celebra Ulrike Lunacek, parlamentarul european care a dat un raport cu același nume, a declarat: „Sunt șocată de tacticile folosite de Rusia și alte țări pentru a evita discuția despre ‘diversitatea’ de familii existente. Folosind expresia „familia” fără a recunoaște existența mai multor tipuri de familie înseamnă a nu privi realitatea, acolo unde găsim tot felul de familii”, a spus ea pentru siteul Intergrupul pentru drepturi LGBT din Parlamentul European.
Activiștii LGBT se tem că exprimarea din rezoluție, „familia”, va fi folosită ca precedent pentru opoziția față de legalizarea ‘căsătoriilor’ homosexuale sau „altor tipuri de familie”, se arată pe siteul Intergrupului LGBT din Parlamentul European.
Reamintim că pe 26 iunie, Curtea Supremă a SUA a legalizat mariajele civile între persoanele de același sex pe tot teritoriul național.

3 Comments

 1. Mirea Laurentiu 17 iulie 2015 la 6:43 pm - Raspunde

  Ma bucur ca s-a intimplat asa! Este un lucru perfect normal.

 2. Overmind 17 iulie 2015 la 12:02 pm - Raspunde

  Din nefericire ONU nu mai are puterea de alta data. Cand a fost ceva serios de facut, americanii si NATO nu au luat in considerare deciziile ONU.

 3. radu Stefan 16 iulie 2015 la 11:18 pm - Raspunde

  Izraelul nu-si extradeaza perversii: aceasta degenerata are 74 cazuri de asalt sexual asupra copiilor de la o scoala iudaica ultraortodoxa in Australia, acum refugiata in Izrael, ea si-a angajat avocati ilustri platiti de comunitatea religioasa izraelita care o protejeaza si care are de gand sa treneze procesul la infinit, sustinand ca biata pedofila sadica sufera de o psihoza, si ca deci n-are ce cauta in Australia.

  Asta cultura selecta , oameni buni!

  Model pentru toata modernitatea ce ne inconjoara, cu fibra umana mai descompusa cum n-a fost ea niciodata in istorie!

  Halal tara si halal justitie ce apara pedofilia pre acest pamant!
  Noroc ca exista oameni si pe acolo, care trag semnalul de alarma cat pot: dar din pacate banditii sunt deocamdata prea puternici in Izrael, ca bietul Manny Waks sa aiba sanse de izbanda prea curand.
  Degeneratii din justitia Izraelului, isi apara tarele.

  http://www.abc.net.au/news/2015-07-16/school-principal-facing-paedophilia-charges-has-hearing-delayed/6623440
  Malka Leifer: Former Melbourne Jewish school principal wins further delay in fight against extradition from Israel on abuse allegations

  By Middle East correspondent Sophie McNeill

  Updated earlier today at 7:48am

  PHOTO: Malka Leifer fled to Israel in 2008. (Supplied)

  RELATED STORY: Ex-principal arrested in Israel over alleged sex assault

  MAP: Melbourne 3000

  A former principal accused of molesting students at an ultra-Orthodox Jewish school in Melbourne has had her extradition hearing to Australia delayed.

  Malka Leifer fled to Israel just hours after allegations of sexual abuse at the Adass Israel School in Elsternwick first surfaced in 2008, and has been there ever since.

  It is understood Ms Leifer could face dozens of charges of indecent assault and rape if she ever returns to Melbourne.

  We don’t think that Israel should be a country of refuge for suspects of child sex abuse, paedophiles.

  Dr Yitzhak Kadman, National Council for the Child

  Ms Leifer was first placed under house arrest in Israel last September but nearly a year later there still has not been an initial hearing on her extradition petition.

  On Wednesday, her lawyers successfully argued in a Jerusalem court for yet another delay to her case, claiming she is suffering from „psychosis and stress”.

  Lawyer Yehuda Fried denied dragging the case out.

  „I don’t accept the word excuses. We are conducting a court procedure,” he said outside the court.

  „The Israeli law confirms that anyone in a psychotic state cannot be subject to legal proceedings.”

  He told reporters he was willing to spend years fighting the extradition and would appeal all the way up to the Israeli High court and Minister for Justice if necessary.

  Attorney-General George Brandis’s department said in statement: „Australia made a request to Israel for Ms Leifer’s extradition as she is wanted to face prosecution in Victoria for 74 sexual assault offences.

  „As the matter remains before the courts in Israel, it would not be appropriate to comment further.”

  Activist alleges pressure to keep case quiet

  Abuse whistleblower Manny Waks is visiting Israel to bring attention to the issue of child sexual abuse in ultra-Orthodox Jewish communities.

  He said he was dismayed the extradition process was taking so long.

  PHOTO: Manny Waks blew the whistle on child sexual abuse at his Jewish centre in Melbourne. (ABC News: Sophie McNeill)

  „I’ve been in contact with a number of complainants in this case and its something I know they are taking in a very difficult way,” he said.

  Dr Yitzhak Kadman, the executive director of Israeli children’s right advocacy organisation National Council for the Child, said he believed Ms Leifer had „very good lawyers”.

  Dr Kadman said he was worried Israel’s powerful ultra-Orthodox community was protecting Ms Leifer and helping to fund her legal case.

  „We are aware of how many people tried to create pressure on this case. We think she is well connected. The prosecutor has told us, without getting into details, that there was a lot of pressure not to even release her name,” he told the ABC.

  „We don’t think that Israel should be a country of refuge for suspects of child sex abuse, paedophiles.”

  In a statement the Israeli ministry of justice told the ABC: „There has been a number of delays to this case caused by the defendant. The Ministry of Justice is doing everything it can to move this case along.”

  Ms Leifer’s case has been adjourned until October 26.

  Topics: child-abuse, schools, education, courts-and-trials, law-crime-and-justice, judaism, melbourne-3000, israel

  First posted earlier today at 12:33am

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top