OMS SCHIMBĂ DEFINIȚIA IMUNITĂȚII DE TURMĂ
De Marko Marjanović

Pe 13 noiembrie 2020, OMS a schimbat în liniște definiția imunității de turmă pe site-ul său.
Imunitatea de turmă definită de OMS a trecut de la a fi ceva ce se întâmplă „fie prin vaccinare, fie prin imunitate dezvoltată prin infecție anterioară” la ceva ce se întâmplă doar „dacă se atinge un prag de vaccinare”.

Dovezile sunt copleșitoare că vaccinurile ANTI-COVID nu acordă imunitate la infecție. Atât de mult încât CDC a schimbat cu perversitate definiția vaccinării de la ceva făcut „pentru a produce IMUNITATE” la ceva făcut „pentru a produce PROTECȚIE”, doar pentru ca injecțiile COVID să poată fi considerate în continuare vaccinuri.

Dar dacă imunitatea dobândită prin infecție nu are niciun rol de jucat în construirea imunității de turmă și dacă vaccinurile nu produc de fapt imunitate, atunci în mod logic imunitatea de turmă nu poate fi atinsă niciodată.
Asa s-a obtinut definiția OMS a noii imunitati in mod absurd, reducand definitia imunitatii de turmă doar la nivelul de de POSIBILITATE.
Absurditatea a fost de așa natură încât OMS, la 31 decembrie 2020, a trebuit să reintroducă la loc IMUNITATEA NATURALĂ, înapoi în definiția sa.

După cum se stie, chiar și această corecție a fost însoțită de avertismente masive care vin in sprijinul OMS pentru a duce un RĂZBOI PENTRU A PREVENI APARIȚIA EFECTIVĂ A IMUNITĂȚII DOBÂNDITE ÎN MOD NATURAL.
Și printr-o repetare a sprijinului criminal pentru imunitate prin vaccinare, despre care știm acum că este imposibilă, văzând că studiile vaccinale nici măcar nu au încercat să măsoare eficacitatea vaccinurilor împotriva infecției.

Acești oameni/criminali sunt o adevărata brigadă anti-știință și nimic nu ilustrează mai bine faptul la fel de clar ca cruciada lor împotriva imunității dobândite prin infecție.
Afirmația lor că vaccinarea, care pur și simplu imită cumva infecția, produce o rezistență mai puternică la reinfectare decât imunitatea dobândită prin infecție sfidează bunul simț și îi expune drept lisenkoiști[1] conduși ideologic.

Stalinismul lor de izolare pentru a preveni imunitatea dobândită prin infecție a costat sute de mii de vieți în lumea dezvoltată ca daune colaterale și alte milioane în lumea a treia și ne-a împiedicat să ajungem vreodată la imunitatea de turmă dacă ar putea controla de fapt răspândirea, ceea ce, din fericire, nu se poate.

Iar în schimbul devastării libertăților, a mijloacelor de subzistență și a demnității, umane tot ce au de oferit este imunitatea de turmă prin vaccinare, care nici măcar nu este o posibilitate teoretică.
E doar o altă minciună care ne insultă inteligența.

Nota:
1. Lisenkoismul a fost o campanie politică condusă de sovieticul Trofim Lisenko împotriva geneticii și agriculturii bazate pe știință, la mijlocul secolului 20, respingând selecția naturală în favoarea unei forme de Lamarckism.
Sursa: https://anti-empire.com/who-changing-the-definition-of-herd-immunity-sure-looks-stupid-now

Traducerea si note de: CD