Occidentul se simte bine…

2016-03-22T09:59:03+02:0022 martie 2016|Textele altora|

“Românii, neam de hoți. Afro-arabii musulmani, harnici și cinstiți”. Aceste cuvinte se aud la Bruxelles, în spatele ușilor închise

big-bruxelles-ul-va-crea-un-grup-de-sustinere-pentru-ucraina-care-poate-fi-extins-si-la-republica-moldova

Venirea imigrantilor ii dezbina pe europeni. Valea dintre Vest si Est se adanceste tot mai mult. Europarlamentarul Traian Ungureanu sustine ca in inima UE, la Bruxelles, atmosfera este tot mai tensionata. Oficialii occidentali ii acuza est-europeni ca sunt “rasisti de isprava” din cauza ca nu sunt de accord cu cotele de refugiati impuse de Merkel.

“Mai precis, la reuniuni cu usile bine inchise la care europarlamentarii din Est incep pe scaun si termina sub mocheta pe care tropaie cu chiote antirasiste adevaratii europeni. Votati sau nu pentru cote de refugiati!”, scrie eurodeputatul intr-un articol pentru Adevarul.

Pentru ca raspunsurile oficialilor est-europeni sunt negative, se constata ca “statele din Est nu stiu decit sa profite. In consecinta, Uniunea Europeana ar face bine sa taie fondurile care curg nemeritat, odata cu sudoarea poporului german, spre Budapesta si Bucuresti”.

In acest fel, este tot mai evidenta “unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord si Orientul Mijlociu”.

“Est-europenii, condusi cu brio de romani, sint neamuri de hoti care n-au ce cauta in UE. In acelasi timp, migrantii afro-arabi sint descrisi ca tot ce e mai harnic si mai cinstit de la Sfintul Francisc incoace”. Aceasta este parerea vesticilor, mentioneaza Ungureanu.

„Sigur, sintem rasisti cum bine au inteles prietenii din UE. Dar macar stim cine sintem. In timp ce romanii, ungurii si polonezii si alte popoare infectioase inainteaza pe drumul rasismului, germanii, francezii si alte natii emancipate se apropie de starea rarefiata in care a fi german sau francez e totuna, adica nimic.

(…) Vesticii precizeaza ca vor respecta decizia esticilor si ca nu concep sa recurga la presiuni. Esticii le multumesc si le ureaza, in gind, scufundare usoara”, mai scrie Traian Ungureanu.

In incheiere, europarlamentarul subliniaza ca idealul Europei unite este departe, imigrantii find preferati est-europenilor.“Unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord si Orientul Mijlociu continua sub grija neabatuta a idealismului german in zdrente”, crede Traian Unguranu.

NapocaNews

8 Comments

 1. Cristian Dicu-Sava 23 martie 2016 la 2:18 pm - Raspunde

  Daca ar fi vorba doar de intoarcerea la comunism ar fi bine! :)))
  Ce doresc sa realizeze „bubuii” este mult mai grav:
  1. Concentrarea capitalului MONDIAL in mana a catorva sute de persoane.
  2. Reducerea drastica a populatiei pamantului, pana la cca 30% din actualul numar.
  3. Controlul total al „sclavilor” ramasi. (bancul cu hartia igienica in 3 exemplare, nu mai e banc)
  Procesul intre SUA si Apple este doar „aperitivul” !!!

 2. radu Stefan 22 martie 2016 la 1:27 pm - Raspunde

  Trebuie sa incepem sa strigam si legile internationale in gura mare, nu doar constitutia Romaniei :

  Semnalizare repetata de mine ,scuzele mele dar e foarte importanta!

  STIMATE DOMNULE PROFESOR,

  ESTE OBLIGATORIU SA VA ANCORATI ARGUMENTATIA SI IN ACEASTA EXTREM DE IMPORTANTA LEGE ONU: asta si apropos la legea antilegionara caci ele merg mana in mana: holo din Romania este doar un pretext de a ne imbolnavi de boala numita AUTOINVINUIRE, cu care sunt nemtii actualmente ingenunchiati ca sa primeasca refugiatii care ii casapesc pe capete – iar politia ii lasa neaparati, in vazul lumii!!! – barbatii, femeile si copiii germani, chiar in clipa asta!

  Acuzatiile NEFONDATE TURNATE CU GHIOTURA ASUPRA ROMANILOR, de „RASISM”, „ANTISEMITISM” , „EXTREMA DREAPTA” DACA ESTI PATRIOT SI ITI APERI DEMNITATEA DE A FI UN INDIVID CU IDENTITATE ROMANEASCA, CONSTITUIE UN VOCABULAR DE BAZA INVENTAT PENTRU A SLUJI IN ARSENALUL RAZBOIULUI PSIHOLOGIC DUS CONTRA ROMANILOR IN PARTICULAR ,SI CONTRA CRESTINILOR PATRIOTI , IN GENERAL,SI NIMIC ALTCEVA!!!

  SA FII ROMAN ESTE UN DREPT ANCESTRAL AL INDIGENILOR ROMANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ASTA DEOARECE NICIUNUI ROMAN NU-I TRECE PRIN CAP SA IA DREPTUL ALTOR POPOARE , RASE SAU NATII , LA EXISTENTA LOR SI LA DREPTUL LOR LA VIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  NEAPARAT INTRODUCETI IN TOATE TEXTELE LUPTEI DOMNIEI VOASTRE CONTRA ANTIROMANISMULUI SI ACEASTA ANCORARE IN LEGILE SI DREPTUL INTERNATIONAL:

  Declarația ONU privind dreptul popoarelor indigene ancestrale.

  Rezoluția A / 61 / L.67 și anexa 1 61/295 a fost adoptată (fără a face referire la un Comitet principal), de Adunarea Generală a ONU la 13 septembrie 2007 , ca „Declarația Organizației Națiunilor Unite privind dreptul nativ al popoarelor indigene! ” Articolul 8: 1) „Popoarele indigene și persoanele au dreptul de a nu se lasa supuse la o asimilare forțată sau la distrugerea culturii lor.”

 3. Georgeta Lukacs 22 martie 2016 la 1:22 pm - Raspunde

  Ca membri UE ,romanii au fost tratati cu dispret . Desi trebuiau sprijiniti , dimpotriva au fost storsi de ce le-a apartinut !

 4. AKRITAS 22 martie 2016 la 10:43 am - Raspunde

  din realitatea trista a zilelor noastre…
  din realitatea faptului ca institutiile statelor europene au fost ocupate de mult timp de straini, ca lupii la oi, si decimeaza pas cu pas turma ca un lucru bine facut, sau o transforma in haite de fiare salbatice insetate de sange :
  Bruxellistan, capitala Eurabiei
  https://bogdancalehari.wordpress.com/2016/03/19/bruxellistan-capitala-eurabiei/
  pentru ca oile au fost inselate de lup cu „valori”…. cu stat de „drept”….cu „o tara ca afara”….vai de oi….vai de noi….daca nu ne trezim !!!

  • radu Stefan 22 martie 2016 la 1:37 pm - Raspunde

   au inceput sa se trezeasca nemtii – si noi la fel!
   https://www.alternativefuer.de/

   • AKRITAS 22 martie 2016 la 3:32 pm - Raspunde

    ASA SA FIE ! DOAMNE AJUTA !

   • Doina Munteanu 22 martie 2016 la 4:50 pm - Raspunde

    Degeaba, ca li se baga pumnul-n gura, iar noua cu atat mai mult.
    Imi devine tot mai evident ca „cineva,de undeva” doreste neaparat un conflict armat in Europa. M-am tot gandit si rasucit, dar nu-mi dau seama cine ar avea de castigat, in anfara fabricantilor de armament / echipamente de razboi si bancheri. Dar asta fac ei de cand sunt pe lume. Motivul sau scopul principal pare a fi altul, probabil mai important . Dar care si pentru cine?!…

    • Georgeta Lukacs 23 martie 2016 la 8:35 pm - Raspunde

     Producatorii de medicamente vor castiga in eventual razboi.De altfel, printre cauzele declansarii celui de-al -II-lea razboi mondial e interesul unui producator de medicamente.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top