CD
378 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

 

INTREBARI INNOCENTE

“Președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu crede că o invazie rusă a țării sale este probabilă în viitorul apropiat și i-a transmis președintelui american Joe Biden că avertismentele americane privind un atac destabilizează economia”, potrivit unui raport din “The Wall Street Journal”.
Si daca Totusi USA siAnglia insista cu razboiul iar Ucraina nu-l vrea ce o sa se intample?
Volodimir Zelenski va trebui sa fuga si el la Moscova?
Si va veni din nou madam Victoria Nuland – “Fac Europe” sa dea din nou fursecuri la Maidanezi?
De data asta insa nu va avea success caci doritorii de fursecuri, ultranationalistii nu mai sunt pe piata Maidan ci sunt plecati pe front inarmati pana in gat de englezi si americani.

Trebuie sa recunoastem ca atat americanii cat si englezii dau o dovada de iubire puternica pentru rusi asigurandule material de razboi pentru incercarea pe viu a noilor arme rusesti, cata dragoste, devotiune si sacrificiu…

Dar daca ucrainienii normali, satui de binele voit de occident se vor rascula si vor face si ei un Maidan invers atunci Volodimir Zelenski va emigra la Londra, ceea ce i-ar surade mai mult. Ar putea chiar aranja cu “organelle de interne” sa incurajeze si ajute o asemenea miscare, caci Londra suna mai bine decat Moscova.

Dar sa lasam speculatiile pe seama presei occidentale caci nici ei nu au mai multe date la indemana insa scornesc si ei cum pot, dealtfel “Bloomberg” a tinut pe Internet 24 de minute vestea ca Rusia a intrat in Polonia, doar atat cat sa sperie bursa, dar poanta-i veche , de la Waterloo si nu a mai tinut.
*
Se spune că președintele francez Emmanuel Macron a înaintat concesii pe sub masă, pe probleme europene de securitate cu miză mare, inclusiv o propunere de a transforma Ucraina într-un stat neutru, omologului său rus Vladimir Putin, în timp ce aceștia purtau discuții de criză la Moscova, a susținut presa britanică.

Am putea si noi aranja oare cu Macron sa discute din nou cu Putin si sa declare si Romania neutra?
Recunoscuti Neutri de NATO si de Rusia va fi cel mai bine cu putinta, caci nu ne vor mai obliga partenerii sa cumparam vechituri ruginite si fiind neutri poate s’or indura sa dea drumul la vize si asta cat mai repede ca sa mai viziteze si romanii ceva pana nu se duce dracu Lumea Noua, trezita si multiculturala.