Don Pasquale
56 aprobate
pascumoale@gmail.com
75.57.36.95
.
.
Cetateanul Alexandru(?) din Quebec, pescar pe fluviul Sfantul Laurentiu, „vede” lucrurile foarte limitat, dar nu limitat in sensul ca atata vede el ci ca atat vrea el sa vedem noi. OK cei din Benin sunt stalinisti, de fapt doar elitele conducatoare pentru ca probabil asa cum arata si Quebekianul, elitele sau parintii lor au fost educati in Rusia. Personal ma indoiesc ca rusii sau romanii au dat burse celor din Dahomey. Oricum elitele din Dahomey isi puteau/permiteau trimite odraslele la Paris, la metropola. Deci NeoComunismul elitelor actuale nu vine de la Moskova sau Bucuresti, care au dat burse elevilor din tarile africane si central-sud americane cu orientare socialista, vezi Angole si chiar Costa Rica. Ci mai degraba de la scoala imperialista franceza care la vremea anilor ’50-’60 nu- si arata inca orientarea NeoComunista, desi Partidul Comunist Francez atunci era inca activ pe fata, participa la alegeri si avea o presa bine distribuita si in Lagarul Socialist.
Ne pare bine sa aflam ca pescarul de pe Sfantul Laurentiu a colindat tari turistice din Africa, dar nu si cele cu probleme controversate.
Oricum aflam insa din presa cat si Internetul actual, ca multe din tarile cu probleme, de care se plang mai ales francezii, care nu sunt iubiti de loc pe continentul african, sunt probleme politice in care Franta este implicata in mod urat. De aceea aceste tari au cerut Frantei cat si la ONU ca trupele franceze sau de coalitie NATO care le insotesc, sa paraseasca teritoriul lor, dovedindu-se inefective in lupta cu formatiile teroriste din tara, care de fapt erau si mai sunt subsidiate de agentiile din occident. Si pentru ca aceste forte armate nu paraseau tara guvernele respective au chemat fortele private, legionare, Wagner care au reusit sa protejeze noile guverne nationaliste si anti imperialiste si NeoComuniste si sa ii sperie si pe francezi sa-si faca bagajele.
Nu stiu cat de mult ii place autorului sa pescuiasca in fluviul Sfantul Laurentiu, caci circumcisii nu prea le au cu pescuitul sportiv, in schimb le au bine cu pescuitul in Ape Tulburi.
Ce ne-a transmis pescarul, de aceiasi origine cu Sfantul Petru, patronul pescarilor si fost pescar profesionist in Marea Galileii pe care Domnul Isus l-a ales ca apostol alaturi de Paul, Saul, Shaul, deci ce ne-a scris mai sus este placa propagandei de pe mass-media. Oare mai aveam nevoie de inca o tompeta sparta in fanfara cu repertoriu Kosher?
Obsesia morbida de a tot da vina pe rusi, pe care o manifesta unii rusofob,i instigata de khazari, este total absurda, caci daca elitele ar fi fost pregatite la Moskova anilor ’50 -’70 ar fi fost pregatite tot de cadrele bolsevice taiate imprejur si nu de scoala traditionala rusa care acum dovedeste alte orientari mult mai sanatoase, pe care rusofobii refuza sa le pomeneasca.
Un pescar din Quebec nu ne poate duce pe noi cu pluta…
Un alt troll isi incearca norocul deghizat in pescar amator, el fiind de fapt un troll profesionist.