Fw: SULUL DE HÂRTIE IGIENICĂ!
Mesaje primite
x

Myr Mur
4 mai 2020, 11:50 (acum 1 zi)
către eu, ponta, Nastase, spiroiu

–– Forwarded Message ––
From: stefancu ioan
To: Viorel Armasu
Cc: Toma Toader
Sent: Sunday, May 3, 2020, 11:02:25 PM GMT+3
Subject: Fw: SULUL DE HÂRTIE IGIENICĂ!

–– Forwarded Message ––
From: Banceanu Vasile
Sent: Sunday, May 3, 2020, 09:15:17 PM GMT+3
Subject: Re: SULUL DE HÂRTIE IGIENICĂ!

On Sunday, May 3, 2020, 09:02:44 PM GMT+3, Henke Gabriel wrote:

SULUL DE HÂRTIE IGIENICĂ!

Un popor întreg s-a bucurat când un infractor (Dragnea), a fost găsit vinovat de producerea unei pagube de vreo 5000 de euro, și condamnat la 3,6 ani de pușcărie!
Așa-i trebuie, dacă a încălcat legea, să stea la pușcărie !
Bravo justiției, și-a făcut datoria!
Dar, aceiași justiție nu se sesizează că pentru un moft al doamnei Carmen Johannis, soțul său este nevoit să fure, uneori săptămânal, câteva zeci de mii de euro, pentru ai folosi în cel mai personal mod posibil, să se deplaseze pe traseul București – Sibiu – București, cu zeci de mașini și oameni de însoțire și pază, pentru ași satisface nevasta la domiciliul sibian?
Inline image
Coloana oficială a lui KWI în drum spre Sibiu

Doar nu-mi veți spune că trebuie să suportăm din bani publici, costul moftului madamei, de a nu veni lângă soț pe timpul mandatului?
Pentru aceste cheltuieli făcute în scop vădit personal, onorata justiție românească, nu se sesizează?
Lui Dragnea i s-a pus un sul de hârtie igienică pe capota mașinii la plecarea spre pușcărie, lui Johannis nu il pune nimeni, săptămână de săptămânăa la plecarea spre Sibiu?
Inline image
Dosarele și complicii lui KWI

Și mai este o chestiune, eu știam că locul hoților care atentează la banul public, este la pușcărie, nu apar în fiecare zi la televizor, să dea sfaturi populației!
Lui Johannis, nu-i zornăie nimeni
CĂTUȘELE!

Ion Tiripan
Medgidia,
03 Mai 2020

N.hgd- Îmi aduc aminte de un alt sul de hârtie igienică scos la rampă de actorul apolitic (cică) V. Rebengiuc, cu ceva ani în urmă și transformat foarte repede într-un susținător al ne-prietenilor românilor.

************

Nota redacției – Trebuie precizat că paguba făcută de domnul Dragnea la bugetul statului nu a ajuns în buzunarul sau în beneficiul său, al celui condamnat penal nu prea se știe de ce!