Obișnuința de „a mînca căcat” – zis la figurat, adică de „a vorbi prostii” – a jidanilor este în tiparul lor comportamental ancestral, consemnat în Evanghelia după Ioan. Aici se relevă cum Iisus Hristos le reproșează iudeilor: „Voi aveți de tată pe Diavol și vreți să faceți poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș de oameni și n-a stat în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de cîte ori spune o minciună, vorbește din ale sale, căci este mincinos și tatăl minciunii (Ioan, 8, 44).
Mai mullt, într-o carte din Vechiul Testament – a lui Iov sau a lui Iosua, nu mai știu precis, dar am să caut -, Iehova/Iahve l-a îndemnat pe acesta să mănînce excremente – balegă sau ceva de acest gen – și acesta a refuzat la început, dar, apoi, a mîncat. Așadar, mîncarea de excremente este în tradiția cultică a jidanilor. Acum, fiindcă sunt mincinoși din fire – de la tatăl lor, Diavolul – și îndoctrinați de milenii de Talmud – cartea lor sfîntă! -, este normal să susțină că „au mîncat căcat (adică excremente umane)”. Ca fii ai lui Satan, e normal să încerce să îi convingă pe alții că „spun adevărul”. Chiar s-a remarcat că marea victorie a Diavolului este să îi convingă pe alții că el este Dumnezeu! Ca atare, Diavolul este în continuă luptă cu Hristos, este Antihristul.
Ca fii ai Diavolului, iudeii sunt alți diavoli în miniatură, în continuă proliferare și, firește, sporind și minciuna, îndeosebi maculatura despre „holocaustul unic”! De exemplu, Liviu (Ștrul) Beris citează în cartea lui, HOLOCAUSTUL SUB GUVERNUL ANTONESCU (pe care o găsiți la Librăria „Mihai Eminescu”) din memoriile unei hoaște „supraviețuitoare a holocaustului, cum că, în Transnistria, soldații români îi puneau pe jidani în cerc, iar ei, soldații, jucau fotbal cu nou-născuții jidanilor”! Vedeți, pe larg, aici:
https://ioncoja.ro/liviu-beris-presedintele-nu-mai-stiu-carei-asociatii-de-mincinosi-alt-evreu-dement-abject/.
De aceea am conchis, într-un articol anterior: „Jidanul este Antihristul!” (cf. https://www.incorectpolitic.com/colonel-vasile-zarnescu-jidanul-este-antihristul/). Dar am promis că voi dezvolta articolul, pentru a-l face mai explicit, fiindcă titlul corect politologic este „Talmudistul este Antihristul!” Deoarece nu toți jidanii sunt talmudiști: sunt tot mai mulți jidani care nu mai practică talmudismul, adică nu mai acceptă doctrina propagată de Talmud, iar unii – în continuă creștere – se convertesc la creștinism! Adică, așa cum anticipase Marx, în 1844, „se emancipează de iudaism”!

Vasile ZĂRNESCU