itanic Adolf Hitler
No issue detected

Stan Pățitu4 hours ago
.
Mișela nu e nici măcar hermafrodită, ci e un transvertit de-a dreptul. Una e să te naști cu ambele sexe, și alta e să-ți schimbi sexul, dar să-ți păstrezi organul, deoarece nu poți renunța la apucăturile homosexuale. Inclusiv Obama a fost dezvăluit ca fiind homosexual, chiar de homosexuali reali care au avut de-a face cu el. Fetele au fost adoptate, deoarece doi homosexuali nu pot face copii decît cu femei adevărate, nu cu bărbați transvertiți. Mișela nu s-a născut nici măcar androgin, sus femeie și jos bărbat, care e altceva decît hermafrodit, care e un bisexuat perfect, posedînd ambele organe sexuale.
homosexualitatea e o problemă de patologie, care apare din cauza erorilor genetice în ce privește secreția hormonală. Dereglările hormonale conduc la deformări fizice și sexuale, precum și la deformări psihice, în funcție de balansul hormonal. Fiind o problemă patologică, ea trebuie rezolvată medical nu social și nici legislativ. Din păcate mai marii lumii nu vor să-i trateze medical pe homosexuali, deși se poate, deoarece promovarea homosexualității le aduce avantaje atît financiare cît și politice, pe principiul divide et impera, precum și prin cîștigarea de voturi parlamentare sigure de la homosexuali.
păcat că homosexualii nu-și dau seama că sînt doar folosiți, în loc să fie tratați, în industria homosexualității și a profitului financiar, nu numai al avantajului politic.
apreciez intervenția! Mi-am mai descrețit fruntea.