SACCSIV – blog ortodox

Oare Israelul chiar isi vaccineaza populatia? Unii zic ca au dovezi că israelienii folosesc vaccinuri COVID placebo

Posted in CoronavirusISRAELTESTvaccinvaccinarevaccinare in masa by saccsiv on februarie 18, 2021

CHIRSTIANS FOR TRUTH: More Evidence Israelis Are Using Placebo COVID Vaccines — And Have Changed PCR Test To Prove Vaccines Are Working

Mai multe dovezi că israelienii folosesc vaccinuri COVID placebo – și că au modificat testele PCR pentru a dovedi că vaccinurile funcționează

Potrivit unui nou studiu realizat în Israel, un număr uimitor de scăzut – 0,06% – dintre persoanele care au făcut a doua rundă de vaccin COVID Pfizer se declară a fi „bolnavi” – și nici unul dintre ei nu este grav bolnav:

 

Noile date publicate de Serviciile Medicale Maccabi au confirmat eficacitatea vaccinului coronavirus Pfizer.

Începând de joi, doar 254 de persoane din cele 416.900 [0,06%] care se aflau deja la o săptămână de la a doua administrare a vaccinului Pfizer – momentul în care se consideră că își face efectul imunizarea – s-au infectat cu virusul, a raportat organizația. Mai mult decât atât, cei care s-au dovedit a fi pozitivi au avut doar simptome ușoare, doar patru dintre ei fiind spitalizați, toți prezentând o stare de sănătate ușor modificată.

În aceeași perioadă de timp, aproximativ 12.944 de cazuri noi de COVID-19 au apărut în grupul de control a 778.000 de persoane cu stare de sănătate diferită.

O comparație între datele celor două grupuri arată că vaccinul are o eficiență de 91% la cel puțin șapte zile după administrarea celei de-a doua injecții.

Dintr-o împărțire a infecțiilor care au apărut, se pare că imunitatea crește odată cu trecerea zilelor. Dintre cele 254 de persoane care au contractat virusul, 76 dintre ele au fost infectate după șapte zile, 44 în ziua a opta și 24 în a noua zi. Între ziua 22 și 24 – când s-a încheiat perioada de testare – nimeni nu a mai fost infectat.

Conform studiilor efectuate de Pfizer, vaccinul a avut o eficacitate de aproximativ 95%, ceea ce este considerat a fi foarte ridicată.

Cu aproximativ 2,5 milioane de membri, Maccabi este cea de-a doua mare investiție de sănătate din Israel. Aproximativ 900.000 dintre clienții săi au primit deja primul vaccin, și aproximativ 500.000 pe al doilea.

„Datele continuă să fie foarte încurajatoare și să demonstreze că eficacitatea vaccinului este ridicată și stabilă”, a spus dr. Anat Aka Zohar, șefa Diviziei de informații și sănătate digitală a Maccabi. „Constatările indică clar că pe măsură ce trec zilele după a doua doză, imunitatea devine mai puternică. ”

Ea a subliniat, de asemenea, că vaccinul nu protejează numai împotriva infecțiilor, ci și impotriva dezvoltării simptomelor mai severe.

Dr. Anthony Fauci a avertizat publicul că aceste vaccinuri COVID nu vor împiedica pe nimeni să contracteze „virusul” COVID – mai degrabă, vaccinurile ar ajuta doar la diminuarea simptomelor celor care se infectează – exact ceea ce se presupune că fac toate vaccinurile.

Totuși, dacă vrem să-i credem pe „experții” israelieni, vaccinul Pfizer îi oprește în mod miraculos pe oameni ca efectiv să nu se „infecteze”, sau să nu fie deloc testați pozitiv – ceea ce este o sfidare totală a științei vaccinului.

Dar când vine vorba de această pandemie, se pare că se întâmplă o mulțime de „minuni” în Israel – cum ar fi dispariția completă a gripei sezoniere.

Big Pharma chiar a făcut tot posibilul ca să-i convingă pe evrei că vaccinurile COVID sunt strict „cuşer” – poate un mesaj politic – ”dog whistle”1 că rezultatul este controlat într-un mod necinstit?

Nu există absolut nimic legat de vaccinul Pfizer care ar împiedica oamenii să fie testați pozitiv pentru COVID – 99,9% dintre persoanele care au fost testate pozitiv pentru COVID sunt asimptomatice.

Și un studiu recent din China – făcut pe 10 milioane de oameni – a dovedit că există zero transmisie a COVID la persoanele asimptomatice.

Deci, singura modalitate prin care israelienii vaccinați să nu mai dea rezultate pozitive pentru (testarea) COVID este ca Ministerul Sănătății să fi redus pragul numărului de cicluri (de amplificare) pentru testul PCR – de la 35 sau 40 la sub 25 – ceea ce a recomandat Organizația Mondială a Sănătății în urmă cu două săptămâni.

Nu numai asta, a doua rundă a vaccinului Pfizer COVID se presupune că ar avea o doză mai puternică decât prima rundă – și, potrivit israelienilor, NU au fost raportate efecte secundare grave sau decese – chiar dacă în America au fost deja raportate peste 300 de decese după primul vaccin Pfizer.

Toate aceste rezultate „miraculoase” care își au originea în Israel pot fi explicate foarte simplu – israelienii primesc vaccinuri placebo, și au schimbat standardele PCR pentru a face să pară în mod eronat că vaccinurile funcționează – așa cum am prezis că vor face cu mai bine de 6 cu luni în urmă.

Cu siguranță nu putem da vina pe israelieni pentru faptul că le-au dat propriilor cetățeni vaccinuri sigure placebo – asta ar face orice guvern responsabil pentru a-și proteja oamenii – în special persoanele în vârstă și pe supraviețuitorii cu sănătatea șubrezită ai Holocaustului.

Așa cum am raportat anterior, ar fi absolut inconștientă și iresponsabilă supunerea supraviețuitorilor Holocaustului dintre toți oamenii la experimente medicale periculoase cu aceste vaccinuri netestate – legile internaționale împotriva unei astfel de experimente fiind puse în aplicare după al doilea război mondial tocmai din acest motiv.

Din păcate, aceste false rezultate de succes din Israel vor fi folosite pentru a convinge sute de milioane de „neamuri” din Occident că aceste vaccinuri periculoase – chiar mortale – sunt sigure și eficiente – și mulți oameni vor deveni invalizi și vor muri după ce vor lua dozele „înfricoșătoare” ale vaccinurilor reale.

 

Nota traducatorului:

”dog whistle” – folosit pentru a descrie mesaje politice care sunt destinate a fi înțelese de un anumit grup, în special unul cu sentimente de rasism sau ură, fără a exprima de fapt aceste sentimente – https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/dog-whistle

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive