caroline gunderode
448 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
ATENTIE MARE VA ROG, PENTRU CA SE PREGATESC DE BLACK-OUTURI REPETATE TOATA IARNA !!!

GUVERNUL GERMANIEI,

CARE LE-A TAIAT ARTIFICIAL ENERGIA NEMTILOR CA SA SE STRAMBE PROSTESTE LA PUTIN, DATORITA FAPTULUI CA ACESTUI GUVERN DE RETARDATI MINTALI, LE TATSAIE CURU DE FRICA SA NU FIE SPANZURATI,

ACESTI GUVERNANTI, DECLARA PROTESTATARII LEGITIMI CE VOR IESI IN STRADA PUHOI, CA SA-SI CEARA DREPTURILE :

II DECLARA SI II STAMPILEAZA IN

„DUSMANI AI STATULUI” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DECE ???

CA SA-I VANEZE CU DRONELE probabil !!! –

CU LEPADATURA DE HALDAU PUTUROS CA UN DRAC SI CU „GUVERNUL LUI”, LA FEL DE PUTUROS , NOI ROMANII, OARE CUM STAM ?????
SI-A FACUT ROST DE DRONE BAIATUL, SAU NU INCA ???

MEDITATI ADANC, VA ROG,

MAI CEVA CA ‘IL PENSIEROSO’ !!!

CACI NOI N’AVEM NICIO CAPELA De-ASUPRA CAPULUI.

TITLUL:

Criza energetică: ministrul german numește protestatarii „dușmani ai statului”
Autor(i)
FranțaSeara
Publicat pe 24 august 2022 – 14:25
Imagine
Herbert Reul, ministrul unui stat german
Pentru înalt oficial german, manifestanții împotriva obligației de vaccinare și a izolărilor au găsit o nouă cauză: criza energetică.
Marcel Kusch / POOL / AFP
În Germania, mânia se așterne față de prognoza restricțiilor energetice pentru această iarnă. Potrivit informațiilor de la Summit News , confirmate de RTL News , Herbert Reul, un înalt oficial german, i-a numit pe cei care intenționează să protesteze împotriva întreruperilor de curent „dușmani ai statului” și „extremiști” care doresc să răstoarne guvernul.

Criza energetică alimentează „teoreticienii conspirației”
Ministrul de Interne al statului german Renania de Nord-Westfalia (NRW), Herbert Reul (Uniunea Creștin-Democrată din Germania), spune că manifestanții împotriva obligației de vaccinare și a izolării au găsit o nouă cauză: criza energetică.

Herbert Reul a dezvăluit că serviciile de securitate germane monitorizează „ extremiștii ” care intenționează să se infiltreze în proteste și să comită acte de violență, tulburările fiind planificate prin intermediul aplicației de mesagerie Telegram, pe care autoritățile germane au încercat anterior să o interzică .

„ Deja puteți spune asta de la cei de la sol ”, a spus înalt oficial german, după cum a raportat RTL News . „ Protestații nu mai vorbesc despre coronavirus sau vaccinare. Dar acum exploatează grijile și temerile oamenilor din alte domenii. […] Este aproape ceva ca noi dușmani ai statului care se înființează. »

Întreruperile de curent, defecțiunile rețelei electrice și lipsa de gaz… Herbert Reul susține că aceste probleme alimentează „ narațiunile teoriei conspirației ” . »

Vezi și: „Tehnica preferată a scriitorilor anti-conspirație: inversiunea acuzatoare” Francois Belliot

Potrivit acestuia, convergența protestelor împotriva măsurilor de sănătate și împotriva măsurilor energetice poate duce la „ o potențială demonstrație în timpul iernii . ” Mai rau! Potrivit acestuia, acești demonstranți ar putea chiar să ajungă până la „ răsturnarea guvernului ” . „Cine este un conspirator?

Declarațiile guvernamentale legate de constrângerile energetice, din cauza sancțiunilor occidentale împotriva Rusiei, i-au făcut pe mulți germani să intre în panică pentru a se pregăti pentru o iarnă aspră.

Vezi și: Gaz rusesc: Europa pregătește mințile pentru o „economie de război”

vine iarna
Summit News relatează că, din cauza amenințării unei adevărate crize energetice din toamnă, germanii au intrat în panică și au cumpărat sobe, lemne pentru încălzire și chiar încălzitoare electrice . Concret, această mișcare se explică prin decizia guvernului german de a limita termostatele la 19°C în clădirile publice și de a oferi stadioane și săli de expoziție ca „ spații de încălzire ” pentru această iarnă. Ideea este de a primi cetățenii care nu își pot plăti facturile.

Pe 15 iulie, într-un interviu citat de Reuters , ministrul ungar Viktor Orban a deplâns că sancțiunile economice emise de liderii occidentali împotriva Rusiei ar putea dăuna economiei europene. „ Sancțiunile nu ajută Ucraina, pe de altă parte, sunt dăunătoare pentru economia europeană și dacă va continua așa, vor ucide economia europeană ”, a insistat el. Astăzi, este clar că economia europeană se luptă , cel puțin. Și, în loc să pună capăt războiului, creează tensiuni între oameni și lideri din întreaga lume.

Vezi și: Proteste sociale internaționale: o nouă primăvară populară?