Guvenul ORBAN își arată arama coclită…
Vezi articolul
2
2 comentarii
30.12.2019 la 8:12
Selectează comentariul Iulian MARES

Iata un argument,,,de mana forte:

„Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre decizia instanței în ceea ce-i privește pe agresorii jandarmeriței de la protestul din 10 august 2018.
Este exact decizia corectă până la un punct. În realitate, bătăușii trebuiau decorați pentru ceea ce au făcut. Să nu uităm că ei au bătut jandarmii la un miting în care s-a aflat, mai pe față, mai pe spate, partidul care astăzi conduce România. Deci ăsta este motivul pentru care în orice țară civilizată, când bați un om în uniformă, militar, polițist, jandarm, suporți consecințele. Niște decenii de pușcărie faci, ca să știm despre ce vorbim. Cu excepția Statelor Unite unde faci pușcărie imediat. Ca să știm despre ce vorbim, fiindcă legea permite. Nu-l atingi pe om, nu o atingi pe femeia Ștefania, atingi Guvernul României acolo sau cum spun securiștii, Statul Român”, a comentat, ironic, Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

De aseară, în România, s-a instalat domnia fărădelegii

Oamenii ăștia au bătut jandarmii care încercau să oprească o lovitură de stat și au fost condamnați cu suspendare, dar eu trag nădejde că până la sfârșit vor fi achitați și vor primi o medalie. Putem spune că de vineri, de azi noapte, de la ora 20, în România, s-a instalat domnia fărădelegii și cu asta se va continua. Sănătate, bucurie, a fost dorința poporului român. Până la un moment dat, când nu o să mai fie dorința poporului român. Ei, momentul acela se poate întâmpla într-un an, doi, trei, cinci, șapte. La un moment dat, va fi și o răscoală mare să știți”, a adăugat el.”