Adevarul despre pandemia de coronavirus – Revolta Mondiala Anti-CABALA

Pandemia de coronavirus se pliaza perfect pe una din cele mai raspandite Teorii ale Conspiratiei din ultimii doi ani.
A inceput prin 2017 sub semnatura anonima a lui Q. Nimeni nu stie cine este Q! Dar acest Q promoveaza intes (si printr-un limbaj codat!) ideea ca “baietii buni” de pe Planeta pregatesc in ascuns o revolta generala impotriva Cabalei, a Puterii Oculte care conduce destinele omenirii de sute de ani printr-un cult Satanic!

De-alungul ultimilor doi ani, Q a dezvaluit multe informatii despre marile retele intertnationale de trafic de copii, despre marile personalitati ale vietii publice care sunt implicate in aceste retele si a repetat mereu, obsesiv, ca va veni un fel de “Zi a Judecatii” in care toata aceasta mafie globala va fi rapusa.
Poate pentru ca informatiile lui veneau pe un fond de asteptare global sau poate pentru ca se baza pe multe informatii reale, Q a devenit oficial unul din cele mai influente personaje din lumea internetului!

Concret, incepand din 1999 ar fi fost pus la punct un plan perfect, intins pe durata a 20 de ani, care sa duca in final la revolta Sistemului impotriva Ocultei Mondiale! Stiti ce e aceasta Oculta, nu? E Organizatia care l-a ucis pe Kennedy, care a impus comunismul, care a generat cele doua razboaie mondiale, de fapt care genereaza toate razboaiele din lume! Si care controleaza tot ce misca si e ales in lumea asta, care a pus internetul la dispozitia publicului ca sa poata controla toti oamenii de pe planeta etc.

Asadar, cei 20 de ani s-au implinit. Incet-incet, s-au promovat oameni in structurile de putere ale SUA, Donald Trump si-a construit, de asemenea, drumul spre presedintie. A fost ales dupa ce Anti-Oculta mondiala a dezvaluit mailul contracandidatei lui Trump, aratand-o pe doamna Clinton implicata in tot felul de afaceri de coruptie.
Dupa ce a preluat puterea, in primii ani de “domnie”, tot ce a facut Trump a fost sa instaleze in toate institutiile de forta oamenii loiali lui, impreuna cu care sa duca ultima faza a “razboiului”. Acum, se spune ca vremea a sosit!

Criza coronavirusului e o criza falsa. Este pretextul de care are nevoie Trump si generalii de Armata loiali ca sa ia cu asalt buncarele Ocultei Mondiale. Toate astea se fac sub umbrela pandemiei de coronavirus! Pandemie care justifica instituirea Starii de Urgenta, iesirea Armatei din cazarmi, permite efectuarea de arestari aparent abuzive si alte masuri speciale, gen inchiderea granitelor. Se spune ca sunt pregatite mii si mii de rechizitorii impotriva a zeci de mii de membri ai Ocultei. Aceste rechizitorii sunt sigilate si transmise catre Parchete din America pentru a fi deschise la o anumita data. Se pregatesc inchisori in care toti acestia vor fi inchisi. Acum, ca diversiune, aceste inchisori sunt prezentate ca centre de carantina pentru coronavirus!
Se spune ca deja arestarile au inceput si tot asa, ele sunt mascate de ochii opiniei publice prin comunicate care spun ca X sau Y a fost gasit “pozitiv” la teste anti-covid19 si depus in “CARANTINA”!
Razboiul de care vorbea Q se duce chiar acum, sub ochii nostri!

Tot Q ne spune ca Donald Trump posteaza mereu pe Twitter si Facebook mesaje codate despre ceea ce se intampla in ascuns! Exista un limbaj cod. SUA si CHINA mimeaza un conflict, dar de fapt lucreaza impreuna la aceasta revolutie anti-Oculta.
De fapt, tarile care par cele mai afectate de coronavirus sunt tarile care astfel vor fi nevoite sa declare cele mai drastice masuri de securitate, si in spatele acestor masuri vor fi, de fapt, arestati membri Ocultei!

Se spune ca incepand din 1 aprilie toate aceste amanunte ascunse acum vor incepe sa fie dezvaluite publicului larg. Se pare ca totul va culmina cu o anumita data din luna aprilie cand Revolutia anti-Oculta va atinge apogeul. Atunci, toate retelele de comunicatii (TV, Radio, internet) vor fi inchise de toate armatele din lume, pe toata Planeta. Vor fi cateva zile de “orbire” generala, dar vor fi si zilele de lupta decisiva, cand armatele efectiv vor lua cu asalt ultimele redute ale Ocultei dupa care mijloacele de comunicatie la nivel Global vor reveni la normal si intreaga omenire va afla tot ADEVARUL!

O singura problema ramanea de “rezolvat”. Cine se va ridica in centrul atentiei mondiale pentru a spune lumii adevarul si mai ales cu sansele cele mai mari de a fi crezut? Donald Trump? NU! In prezent, Trump duce razboiul vorbind codat, aparent de neinteles. Va fi altcineva. Si da, daca este adevarat ce spun adeptii lui Q va fi… socant! Comunicatorul credibil va fi fiul lui John F. Kennedy, cel care si-ar fi inscenat moartea in 1999, exact cand a inceput planul de 20 de ani gandit de “razboinicii luminii”!!!

O singura problema are aceasta Teorie… Functioneaza pe internet de vreo trei ani si rezista pentru ca mereu era in asteptarea a “ceva”… Acum, acel CEVA se intampla. Acum, chiar ei incep sa ne dea detalii despre timpurile apropiate, de maine-poimaine, cand acest “ceva” va schimba TOTUL. Niste 2-3 saptamani trec repede. Daca nu se va intampla nimic, teoria se va sinucide de la sine prin toate aceste profetii false. Asadar, nu ne costa nimic sa urmarim spectacolul puterilor aflate in razboi si sa asteptam.
Ne reintalnim in aprilie, da? :)
Numai bine!

Cornel SABOU