Regiorganic

În vederea reorganizării pentru a preîntâmpina viitorul întunecat, care se anunță din ce în ce mai centralizat, autoritar și liberticid, regionalizarea teritorială capătă un sens neașteptat.

Cu toții trebuie să lucrăm pentru a prelua controlul asupra regiunilor noastre. Să creăm mișcări regionalist-naționaliste ca în Corsica sau Italia, pentru că sunt cele mai capabile să ne apere în fața tăvălugului ce se anunță. Epidemia Covid-19, mutațiile operate de Sistem, convergența mass-media, care menține cu o plăcere diabolică populația în panică, avansarea disimulată a Agendei ID2020 (identitate digitală încorporată), lipsa aparatului critic din partea „societății civile” etc., toate ne dezvăluie o sinergie a Sistemului centralizator local, supus sinergiei Sistemului centralizator global. Statul, așa cu este el perceput în accepțiunea populară, nu mai există pentru locuitorii săi!

Patrioții, Naționaliștii, adică orice om care încă își mai iubește familia și pământul natal, trebuie să înțeleagă că a venit momentul să încurajeze separatismul regional local. Bineînțeles, nu vorbim de separatismul Ardealului de Oltenia sau a Moldovei de Dobrogea, ci de ruperea în zeci și sute de organizații locale teritoriale, ultra naționaliste, fără etichetă politică, în sânul fiecărei regiuni, asociate exclusiv pe idealul apărării neamului, a resurselor și a pământului strămoșesc.

Este evident că apărarea Națiunii este condiția succesului și cel mai important aliat împotriva mondialismului cosmopolit, însă noi, neamul, din păcate, nu mai controlăm destinul națiunii, ci Sistemul suprapus Statului ne dirijează pe noi prin mercenarii politici locali. Prin urmare, eliminarea centralizării, descotorosirea de caracatița instituțională, ieșirea din Sistem și trecerea la o descentralizare organică pe tot teritoriul României, se prefigurează ca o etapă necesară în vederea continuității.

Majoritatea oamenilor nu înțeleg forma de război disimulat la care sunt supuși pentru că acesta este sinarhic: contracția politică vicioasă între sinergia tuturor forțelor vrăjmașe anaționale și anarhia metodelor de dominare națională, prin Sistemul intern care operează o lovitură de Stat inversată și permanentă împotriva poporului care l-a ales. Inutil să se mai confirme inutilitatea și imposibilitatea oricărei rezistență reală în fața acestui sistem al valorilor inversate, respectând regulile de joc impuse de sterila și criminala democrație reprezentativă.

Din moment ce Statul nu ne mai asigură protecția, pentru ca oamenii să poată prelua/controla puterea locală și să decidă în mod independent și suveran cum să trăiască în comunitățile lor, ceea ce nu ne mai poate asigura Sistemul centralizat, regionalizarea temporară se prefigurează ca fiind singura soluție de supraviețuire.

Dacă mâine vine Statul să ne ridice copilul cu forța pentru că nu suntem de acord cu vaccinarea obligatorie, pentru că ne opunem sexualizării copiilor în școli sau pentru că nu acceptăm micro-ciparea subcutanată (ID2020), cine altcineva decât vecinii și comunitatea pot veni să ne apere, să facă bloc în fața tiraniei?

Uitați de partidele politice – cel puțin deocamdată –, sunt pseudo-forțe inutile și demult pierdute pentru neam și țară. Concret, preluați stăpânirea regiunilor voastre.

Stabiliți-vă în mediul rural, faceți tot ce este necesar și organizați-vă ca să faceți față la orice abuz instituționalizat viitor, căci multe ni se pregătesc. Contactați-vă neamurile, vecinii, creați locuri de întâlnire, puneți la punct un sistem de comunicații, ziare locale și posturi de radio independente, orice este necesar să-i faceți și pe alții conștienți de acest lucru: trebuie să ne recâștigam controlul asupra regiunilor noastre, asupra comunităților noastre, asupra mijloacelor de supraviețuire, asupra familiei și destinului nostru!

Pentru a face acest lucru posibil, imperativ este creșterea numărului de voci ale „regionaliștilor naționaliști” locali, redenumiți regiunile cu apelațiile istorice, reorganizați teritoriul într-un mod pozitiv și pașnic, dar concis și hotărât, redefiniți regulile de apartenență, favorizați comunitarismul etnic românesc, măriți rândurile dizidenței împotriva Statului și a Guvernului trădător, întoarceți spatele vrăjmășiilor și trădătorilor.

Reuniți-vă local, creați ședințe de lucru, de informare, sfat, strategie, organizare și de luare a deciziilor. Alcătuiți o formă de organizare locală și teritorială după modelul Elvețian: deținătorii de gospodării și pământuri să constituie nucleul dur, pentru a stabili contra-puterea necesară prin convergența tuturor elementelor de forță: capital, inteligență, cunoașterea specificului local, a capacităților de producție, de organizare socială, de coeziune și dezvoltare. Odată organizați, formați corpuri electorale unite și luați înapoi primăriile, începând cu comunele și orașele mici.

Reapropiați-vă regiunea, pământul și pădurile. Dacă Statul a decis să ne vândă cu totul, noi încă mai avem Puterea să zicem: STOP, aceasta e pădurea, pământul și bogăția regiunii noastre!
Dar mai presus de toate, nu mai stați paralizați să nu faceți nimic pentru viitorul vostru. Și nu uitați că, dacă se ajunge la un război civil, acesta nu trebuie susținut împotriva poporului, împotriva regiunilor, ci împotriva Sistemului dictatorial condus de U.E. prin Statul polițienesc local zis, NAȚIONAL. Orice altceva este inutil și contraproductiv.

Dacă naționaliștii, patrioții sau românii, în general, continuă să deplângă efectele ale căror cauze le prețuiesc, susținând acest Sistem genocidal sau practicând discordia ascunși în apartamente, pe după ecrane sau izolați în altă parte, le vor rămâne tuturor doar ochii să plângă când va veni Statul să le ridice copiii, să le eutanasieze părinții sau le fure viitorul cu acte legale, emise de autoritatea centrală.

Mihnea Codrescu