CD
1.007 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

 

CÂND EI ÎNCEARCĂ SĂ NE UCIDĂ, MAI CONTEAZĂ MOTIVELE LOR?
de Tessa Lena

Această poveste este despre trăirea într-o lume condusă de oameni nebuni cu acces la tehnologie puternică. Aceasta este lumea în care ne aflăm. Suntem într-o lume condusă de maniaci genocizi. Este viața noastră. Este provocarea noastră.
Deci ce facem?
Voi ajunge la răspunsul meu personal la această întrebare la sfârșitul articolului, dar mai întâi, să ne uităm la o lucrare despre un nou agent patogen creat artificial, cu o rată mare de transmisibilitate și o rată a mortalității bolii de 80%.

„Rata de moralitate a bolii de 80%”
Recent, a apărut un preprint din lucrarea intitulată „Rolul vârfului în comportamentul patogen și antigenic al SARS-CoV-2 BA.1 Omicron”.
Iată ce spune preprintul (subliniele sunt ale mele): „Varianta Omicron SARS-CoV-2, predominantă la nivel global, identificată recent (BA.1) este foarte transmisibilă, chiar și la persoanele complet vaccinate și provoacă o boală atenuată în comparație cu alte variante virale majore recunoscute până în prezent. Proteina Omicron Spike (S), cu un număr neobișnuit de mare de mutații, este considerată motorul major al acestor fenotipuri.

Am generat SARS-CoV-2 recombinant himeric care codifică gena S a lui Omicron în coloana vertebrală a unui izolat SARS-CoV-2 ancestral și am comparat acest virus cu varianta Omicron care circulă natural.
Virusul purtător Omicron S scapă robust de imunitatea umorală indusă de vaccin, în principal din cauza mutațiilor în motivul de legare a receptorului (RBM), dar, spre deosebire de Omicron natural, se reproduce eficient în liniile celulare și celulele pulmonare distale asemănătoare primare.

La șoarecii K18-hACE2, în timp ce Omicron provoacă infecție ușoară, non-fatală, virusul purtător de Omicron S provoacă o boală severă, cu o rată a mortalității de 80%. Acest lucru indică faptul că, în timp ce scăparea vaccinului a lui Omicron este definită de mutații în S, determinanții majori ai patogenității virale se află în afara lui S.”

Aș dori să-l citez pe dr. Paul Alexander al cărui răspuns spune totul: „Întrebarea este de ce se mai indoieste cineva de ceea ce fac acești idioți nebuni?
Sau sunt arme acestea biologice?”
Acum, cand rata de mortalitate a himerei a fost determinată pe baza rezultatelor la „șoarecii umanizați”, dar la fel a fost și cu aprobarea booster-urilor bivalenți!

Și din nou, așa cum am spus de multe ori înainte, sunt mult mai puțin interesat de motivele nebunilor decât de implicațiile practice. Societatea noastră este foarte compartimentată, mâna stângă nu știe niciodată ce face mâna dreaptă și un număr mare de oameni nici măcar nu au încercat să se gândească la imaginea filozofică de ansamblu.

Deci, oamenii de știință ar putea fi încântați mandri de „puterea lor asupra naturii” desi “puterea” ar putea fi genocid și fiecare participant ar putea practica propriul stil de a fi distructiv pentru specia umană – dar, în cele din urmă, întrebarea cu adevărat importantă este aceea pe care o pune Dr. Alexander: „Cine îi controlează pe acești idioți nebuni”?

Pentru al cita din nou pe Dr. Alexander, care in cartea sa „Menachery and Baric et al.” încă din 2015 ne-a spus că tocmai s-a creat situația cu care ne-am confruntat cu virusul COVID, în 2019..
Au înnebunit nebunii în 2015, inserând locuri de clivaj furinei (o secvență genetică de 9 aminoacizi chiar între joncțiunea subunităților S1 și S2 ale glicoproteinei spike) în orice coronavirus și himeră de lilieci pe care le-ar putea produce, împletind părți de coronavirusuri sau viruși întregi pentru a vedea „spillover”-ul zoonotic să treacă de la animal la om, pentru a testa cât de infecțioase și letale ar putea face creșterea. Au făcut-o și se pare că sunt mai mulți NEBUNI în jur.”

Ambiție nebună
Ori de câte ori mă gândesc la biologia sintetică, mintea mea se întoarce la articolul dezastruos de pe Forumul Economic Mondial intitulat „De la viața sintetică la ingineria climei – cum învățăm să gestionăm Pământul”.
„Este obișnuit să ne gândim la „proces” în comerț, industrie și societate. Un proces bine conceput, bine gestionat este esențial pentru producerea de „produse” care sunt de dorit în numeroase domenii sociale și de afaceri…
Dacă produsele Pământului sunt o gamă magnifică de specii care populează Pământul, împreună cu munții, deșerturile și oceanele în care locuiesc, atunci procesele sale sunt forțele biologice, geologice și fizice majore responsabile de crearea acestor produse în primul rând. ”

„Deci, ce ar însemna să vorbim despre procesele pământene „bine proiectate” și „bine gestionate”?
Întrebarea este una ciudată, deoarece aceste procese au apărut fără noi și continuă să funcționeze independent de noi.
În afara ideii unui fel de arhitect divin responsabil de înființarea lor în primul rând, orice discuție despre un management sau un design pare cu totul deplasat.

Gravitația, fotosinteza și mutația genetică nu au fost niciodată în timoneria speciei noastre. Ele sunt fundalul atemporal și independent pe care a fost modelată fiecare civilizație…
În ciuda impactului uimitor al umanității asupra produselor Pământului, procesele care o modelează nu au căzut încă în mâinile omului. Nu, adică până acum.

Apar rapid noi tehnologii care vor permite gestionarea proceselor fundamentale de modelare a Pământului. Două exemple ale acestor tehnologii sunt ingineria climatică și biologia sintetică.”

Cum merge ăla?
Mecanism multiplu de vătămare = „Sigur și eficient”
Iată un experiment de gândire. De multă vreme, dr. Marin Pall țipă de pe acoperișuri spunând că lansarea 5G nu a fost deloc o idee bună și că, dacă va avea loc, ar putea provoca boli la scară masivă.

Lansarea masivă a 5G a avut loc și chiar înainte ca vaccinurile să fie lansate – și mai ales după ce au fost lansate – mulți oameni s-au îmbolnăvit de boli misterioase. Dar pentru că pot exista mai mulți factori care ne afectează sănătatea (ce concept revoluționar), nu avem voie să ne gândim nici măcar în direcția 5G fără să a parea nebuni.

Este ca și cum ți-ai otrăvi supa cu arsenic în timp ce îți otrăvizi vinul cu o cianură, încercând, de asemenea, să-ti distrugi casa și apoi să nu poți identifica cauza morții, deoarece, potrivit experților, arsenul, cianura și armele nucleare sunt sigure și efective. Și este scris chiar acolo, în alb și negru, în ziare oficiale, sponsorizate de investitorii în companiile care produc arsenic, cianură și arme nucleare “verzi”!
Nebuni cu un „complex salvator” sau maniaci genocid?

Una dintre principalele obiecții ale oamenilor respectabili este că ar putea exista corupție – chiar și corupție proastă – dar cu siguranță nu există motive malefice, iar motivul pentru aceasta este că trăim într-o lume „normală” în care conspirațiile la scară largă nu au loc.
Când ajung la acea parte a conversației, de obicei spun, foarte sincer, că nu-mi pasă dacă oamenii care aduc distrugere speciei noastre se consideră salvatori sau doar ucigasi.

În articolul meu recent numit „Ce este o conspirație?” Am susținut că „este posibil ca Klaus Schwab să creadă in propriul rahat/turd și să creadă că Marea Resetare este bună pentru specia noastră. Dar contează?
Cel mai probabil, chiar și ucigașii în serie clasici își urmează propria logică internă care îi fac „nu răufăcători” – dar totuși ei ucid și conspiră pentru a face acest lucru!

Și, pe o notă secundară, nu există nimic nou în practica de a combina „obsesia misionară” cu profitul personal!”

Istoria speciei noastre este dovada că genocidurile nu sunt o născocire a imaginației și nu o abstracție – și deși este de obicei greu să „demonstrezi” un genocid scolastic în timp real, din cauza apropierii și a vederii înguste a observatorului, oamenii din Occident par să moară într-un ritm mai mare decât de obicei și să nască într-un ritm mai lent decât de obicei. Și au trecut doar doi ani de „noua normalitate!”

Este un genocid în devenire?
Este un caz de otrăvire neglijentă a ființelor umane?
Sincer, a vorbi despre asta într-o manieră savantă se simte ca o cerere de a fi o fată bună, de a lua o sapă și de a săpa o groapă în pământ care poate fi sau nu folosită ca propriul mormânt. Scuze, acest lucru nu este normal. Anormal!

Și când vine vorba de probabilitatea unor motive malefice, desigur că lumea este complexă! Bineînțeles că pot fi mulți jucători cu multe motive! Dacă sunteți curios, vă rugăm să consultați scufundări mai profunde: „Mintea unui proprietar global: are sens Depopularea?” și Trădarea și Exterminarea proprietarilor de mici proprietăți? – un experiment de gândire.

Și în nota finală despre teoriile conspirației, Igor Chudov a scris recent un articol fantastic care arată, una lângă alta, evoluția „conspirațiilor nebune”. Cred că comparațiile sunt sufficient de puternice si convingatoare!

Cum să controlezi un „nebun”?
Nu este niciodată ușor. Am promis că voi da răspunsul meu personal pentru a face față unui atac de „nebun”.
Răspunsul meu personal este credința în puterea universului și rugăciunea pentru curaj, claritate și protecție. Sună simplu, dar este nevoie de multă muncă pentru a lăsa în urmă obiceiurile intelectuale ale „oamenilor inteligenți, educați” și a reveni la sentimentul primar despre cum au simțit oamenii despre lume timp de poate milioane de ani.

Când ești aici, între Pământ și cer, și habar nu ai ce urmează — dar știi că ești o persoană bună, o persoană demnă, că ești aici cu un motiv, înconjurat de energie bună și că ai obligația de a-ți parcurge calea cu demnitate și respect de sine, să fii recunoscător puterilor superioare pentru toate lucrurile bune si multumitoare și să nu te temi de nimic.
Acesta este singurul mod în care știu cum să o fac.

În momentul de față situatia este crudă. Dar este foarte frumos și nu suntem singuri, suntem ghidați și protejați și niciun răufăcător din lume nu ne poate rupe spiritul fără permisiunea noastră.
Ei nu ne pot rupe spiritul fără permisiunea noastră si nu-mi dau permisiunea.
Eu nu! Ei nu o pot avea!

Fie ca cei distructivi să se mănânce unul pe altul! Fie ca noi să găsim cea mai dulce cale către adevăr și vindecare – și să ne vindecăm complet!
Va veni o zi, acum sau peste o mie de ani, când nebunii transumanişti cruzi vor fi un mit, un vis urât. Va veni. Și urmașii noștri ne vor mulțumi. Să stăm cu curaj.
Sa ne ajute Dumnezeu fie asa.

Source: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/18/crazy-people-with-access-to-powerful-technology.aspx?ui=046374c85aa3d08de8645075fe0dc00f922de95f2bd0391f492e7c88bce11caf&sd=20220803&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content= art2HL&cid=20221118_HL2&cid=DM1288951&bid=1648174098

Traducerea: CD