Text primit de la AKRITAS

 

MARE SUPARARE LA STRAINI SI LA COZILE LOR DE TOPOR IN CEEA CE PRIVESTE TEMEREA CA POT SCAPA DIN COLTII DE LUPI, HALCA DE PRADA NUMITA PENSIE PRIVATA OBLIGATORIE !!!
Pai, ar fi o intrebare : de ce trebuie musai pensie privata obligatorie ? raspuns : pentru a satisface pofta si lacomia occidentului care ne jefuieste…. multilateral….
alta intrebare ar fi de ce nu se lasa numai „pilonul” 3(jaful) adica numai afacerea privatului bancherului, care se straduieste el, transpira el, sa insele pe contribuabil, fara ajutorul statului( care e….prost administrator nu-i asa…. iar el privatul, ca bun administrator ce e, apeleaza la logistica statului „prost”)
aceasta mizerie numita pensie privata este de fapt o hotie pe fata, este o inselatorie, pentru ca un privat desfasoara o afacere, face profit cu sprijinul direct al statului care obliga pe cetatean sa contribuie la asa zisul pilon 2 !!!
deci, daca e vorba de economie privata, de ce mai participa statul la aceasta economie privata ??? ca doar el e prost administrator !!!
asadar, aceasta inselatorie, aceasta hotie pe fata numita pensie privata obligatorie trebuie desfiintata urgent !!! cum poate, cine-i da dreptul unui privat, unei corporatii, unei banci occidentale, sa faca afaceri, sa faca profit, cu banii mei daca eu nu vreau ??? ce afacere privata e aceea cu banii publici, cu bani colectati obligatoriu de catre stat de la cetateni ??? daca privatul, corporatia banca occidentala este in stare sa faca afaceri, sa faca fara a apela la sprijinul, la logistica oferita gratis de stat ! fara a apela ca statul sa oblige pe cetatean sa contribuie la afacerea si profitul privatului !!! cetateanul poate avea incredere in privatul corporatist, occidental, care nu-i ofera nici o garantie si se trezeste la adanci batraneti cu o pensie de „randanent” de 2 lei pe luna pe o perioada limitata, sau chiar deloc !!! pentru ca privatul are grija profitului lui, are grija sa-si traga comisioane si profit din afacera cu banul public !!! pe cand statul normal, suveran si independent e cel care garanteaza pensia si venitul cetateanului care o munceste o viata intreaga !!!
ACESTA ESTE ADEVARUL !!!