Buna ziua. Am primit azi raspunsul dvs. la scurtul meu comentariu pe site si am recopiat mai jos mesajul trimis pe FaceBook aseara:

Numele meu este Alex Marin, din Bucuresti si sunt un pasionat al evenimentelor din Decembrie 1989.

Detin cea mai mare arhiva privata de materiale video legate de acest eveniment, peste 400 de ore, un studio video unde am transpus in digital multe dintre aceste filmari/materiale si am si eu la activ multe intalniri cu diversi implicati in acele evenimente.

Si eu, la fel ca probabil nu asa de multi, sunt in cautarea adevarului despre ce s-a intamplat atunci cat si despre aflarea adevarului despre controvesratul proces Ceausescu si cele ce implica acesta.
Am dat pe internet azi peste articolul dvs. referitor la aducerea lui Ceausescu la Bucuresti, articol care apoi m-a impins ca sa va scriu.
Poate stiti dvs. mai multe, sau poate mai putem afla ceva, in sprijinul aflarii adevarului.
Stiam de aceasta zi de 23 de la Nica Leon cu, care m-am vazut in 2015 la niste discutii/marturisiri despre si din zilele acelea din Decembrie 1989.
Am in arhiva mea video apropape toate trasmisia TV din zilele acelea. Am vazut ca va intrebati si de anuntarea la TVR a prinderii/arestarii lui Ceausescu. Cartea „Revolutia Romana in direct” am luat-o si eu acum ceva ani, iar Mihai Tatulici mi-a semnat-o personal,dupa niste discutii despre acest subiect, avute impreuna in 2016. Am poze impreuna cu toti „intervievatii” mei. Am atasat aici doar 2 dintre ele…

Ca sa nu ma lungesc, gasesc subiectul procesului Ceausescu super interesant si intrigant si foarte departe de adevar. La o simpla analiza a materialului video, aceasta fiind si primul meu material din colectia mea inregistrat de la TVRL in Aprilie 1990 la 16 ani cat aveam atunci, (cand ni s-a zis ca se difuzeaza procesul integral si necenzurat), am putut observa clar un hiatus factual in imaginile coborarii lui Ceausescu din TAB, fata de ce stiam, cand ceasul de la mana acesatuia arata 13.30 – ceea ce era ciudat si atunci si neportivit, plus imaginile cu asa zisa executie, fabricata si regizata, cand se vede clar ca acestia erau morti de ceva timp, sangele fiind inchegat si rigor mortis in stare incipienta de instalare. Apoi, in imaginile de la inhumare, se vede clar ca mainile ambilor erau torturate si zdrobite… Desi la executie fusesera legate la spate.
Am marturii auzite cum ca Ceausescu a murit in timpul anchetei aposteriori procesului, ambii fiind torturati.

In fine, e mult de zis…

Daca aveti placerea de a discuta si colabora pe subiectul 1989 va stau la dispozitie.

Cu respect,
Alex Marin

*

Domnule Marin, vă aștept cu texte concepute pentru a fi publicate pe site. Domnul Nica Leon este una din persoanele care depun mărturie pentru aducerea lui Ceaușescu la București pe 23 decembrie 1989. Dacă aveți contact cu dînsul, vă rog să-i transmiteți salutările mele.
ion coja