Scrisoare primită de la un amic din S.U.A.,
care, potrivit afirmațiilor sale, a fost transmisă direct
d-lui Klaus IOHANNIS

D-l Dumitru Ioncică, directorul Editurii Uranus (www.editurauranus.ro) ne trimite spre publicare Scrisoarea… de mai jos.

Domnule Klaus Iohannis, vă solicit să răspundeți public la următoarele întrebări:
1.- Ați renunțat la datoria istorică a Germaniei față de România, așa cum menționează editorialistul Ziuanews, Radu Golban, care argumentează cu documente care atestă că statul condus de Angela Merkel ne datorează aproape 19 miliarde de euro?
2.- În baza unei solicitări scrise de compania austriacă Schweighofer Holzindustrie, ați retrimis legea aprobată de Parlament, solicitând scoaterea din lege a pragului de 30%, motivând că legea ar fi de natură să limiteze concurența și să creeze pe piață avantaje arbitrare, ignorând cu premeditare protejarea fondului forestier național, denumit metaforic „aurul verde al României“?
3.- Sunteți membru al Organizației Progresiste European Council of Foreign Relations, un think-tank fondat de George Soros și condus de Carl Bildt?
Active News arată că ați încălcat GRAV, Constituția României:
„În timpul mandatului, Președintele României… nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată“!
4.- Cum se explică și pentru care fapte ați fost decorat de unele puteri străine, astfel:
2006: Crucea Federală de Merit Germaniei;
2007: Cavaler al Ordinului Național Steaua României;
2008: Ordinul Național Italian Steaua Solidarității Italiene;
2009: Ofițer al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg;
2009: Ordinul de Merit Marea Cruce de Argint din partea Austriei;
2009: Ofițer al Coroanei Belgiene;
2011: Cavaler al Ordinului Național al României Pentru Merit;
2014: Diploma și medalia Steaua de Onoare a Federației Sașilor Transilvăneni;
2014: Crucea de Ofițer al Ordinului de Merit al Germaniei [52];
2016: Ordinul Republicii [53];
2016: Ordinul Vulturul Alb [54]???
5.- Dacă în anul 2017 ați fost decorat cu medalia Sf. Gheorghe din Dresda- Germania pentru contractul de achiziționare de armament fără aprobarea Parlamentului din România și fără licitație, în valoare de 1,9 miliarde de euro?
6.- Recunoașteți că, în conformitate cu motivarea Deciziei civile nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov, s-a anulat Certificatul de moştenitor ca fiind obţinut pe bază de documente false?1
Trei escroci (Ioan Baștea, Carmen Georgeta Iohannis și Georgeta Lăzurca) au obținut prin instigare la fals și uz de fals două imobile masive în centrul Sibiului în anul 1999, după ce eșuaseră într-o altă tentativă, din anul 1997, cu un testament olograf declarat fals la expertiza grafologică.
7.- Recunoașteți că, împreună cu soția, Carmen Iohannis, v-ați implicat și ați facilitat, prin influență, înfierea a trei copii din localitatea Rășinari, unei familii – Lalande – din Canada?2 Conform unor vești alarmante trimise de un preot canadian de origine română în primăvara anului 1997, confirmau zvonul că acești copii au fost vânduți la graniță de familia Lalande pentru trafic de organe? Recunoașteți că ați mijlocit peste 20 de înfieri de copii orfani, toate prin încălcarea legilor?!
8.- Recunoașteți că marele istoric Ioan Scurtu va înaintat o cerere de anulare a sentinţei din 2007, rezultat al unui șir de complicități, care a repus în drepturi o organizaţie hitleristă?
„Prin Decretul-Lege din 21 noiembrie 1940 – semnat de generalul Ion Antonescu – a luat fiinţă Grupul Etnic German (GEG) din România, organizaţie care avea la bază ideologia naţional-socialistă promovată de Adolf Hitler“.
În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local din partea F.D.G.R.), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul“ Hans Klein) din totalul de 23.
Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)“3, adică, să priceapă toată lumea, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar în România, ci pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de-Al Doilea Război Mondial4.
9.- Recunoașteți că acționați prin orice mijloace pentru desființarea Secției de Investigații a Infracțiunilor din Justiție (S.I.I.J.), vizâd stoparea continuării cercetărilor asupra celor două judecătoare din Sibiu care au emis o hotărâre judecătorească prin care se recunoaște calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei F.D.G.R faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)“, adică recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German?
10.- Recunoașteți că urâți România și poporul român și că singurul scop al activităților desfășurate constă în distrugerea teritorială, în dezbinarea poporului român și în dezmembrarea României ca stat unitar, ca factor de destabilizare și de facilitare a expansiunii regionale a unei puteri străine? În acești 5 ani de mandat, câte vizite ați făcut în Republica Moldova?
11.- Cum ați reușit să vindeți resursele de gaze naturale din Marea Neagră în condiții total dezavantajoase pentru România?5
Analistul politic Sorin Roşca Stănescu susţine că preşedintele Klaus Iohannis a oferit la Washington gazele naturale din Marea Neagră6 fără să primească în schimb ceva concret din partea omologului său american, Donald Trump.
Așteptăm cu mare interes răspunsurile/criticile/dezmințirile/confirmările dvs., totul în condiții de perfectă transparență, în conformitate cu normele statului de drept, cu dreptul constituțional al românilor la corectă informare, conform Constituției României, art. 31 alin. (1): „Dreptul persoanei de a avea acces la orice informație de interes public un poate fi îngrădit“.