REPLICA ROMANEASCA LA JIGNIRILE FRANceziLOR
CA AM FI O NATIUNE DE PADUCHIOSI

Umorul de (foarte) prost gust al francezilor, de fapt jignirile aduse României și românilor a primit deja o replică. Evident nu din partea oficialităților, pentru că Teodor Baconschi & co. a demonstrat că agreează ca România să devină un sac de box. Un blogger, “Mosheordechai.wordpress.com” a găsit, sub forma unui pamflet – dar care conține o serie de adevăruri – să dea un răspuns pe măsură jignirilor aduse pe 6 septembrie pe postul tv Canal plus.  Redăm integral pamfletul postat pe blogul mai sus amintit.

Nu vă  mai supăraţi pe francezi!
Zău nu înţeleg de ce se inflamează toată lumea pentru că, în nu ştiu ce emisiune care insistă că e umoristică, francezii ne-ar fi făcut păduchioşi şi aşa mai departe. E cusută cu aţă albă, parol!  Nu vedeţi, bre, că cineva vrea să ne strice cu francezii şi bagă zâzanie? Nu e atât de evident că mizeria aia nu are legătură cu Franţa şi franţujii?
Ia uitaţi-vă atenţi la imaginile alea (nationala de fotbal) şi o să vă daţi seama.
– În imagini toţi ăia sunt albi. Ori se ştie bine că francezii sunt tuciurii cu părul creţ.
– Emisiunea aia a fost difuzată la o oră la care majoritatea franţujilor sunt la moschee, implorându-l pe Allah: Allahu aleikum, mesdammes et messieurs (Franta este, de fapt, deja denumita …Marele Califat Arab Occidental, Allah sa-l binecuvanteze! Soyez les bienvenues! et…  wadd’an, Faransiya! – si adio, Franta!).
– Francezii nu au umor, ca l-au pierdut demult! Singurele glume reuşite sunt, sa zicem, maşinile franţuzeşti, montate peste hotare…
– Nimeni în Franţa nu are timp de caterincă ieftină. Acolo toată lumea munceşte non-stop. Cei mai mulţi sapă la linia Maginot, iar cei rămaşi lucrează la noi modele de pantofi cu toc de 38 cm pentru preşedintele lor Sarkozy (tigan ungur naturalizat in Franta).
– N-ai cum să mai faci bancuri pe seama altora când îl ai preşedinte pe unul ca Sarkozy.
– Cum să  te superi pe o naţie care a făcut zi naţională  (14 Iulie) din ziua evadării în masă dintr-o puşcărie? „Les jours de gloire est arriveeeeeeeeeeee” !?
– Teama de păduchi a franţujilor n-ar mai fi o problemă dacă femeile lor s-ar mai epila din când în când. Că veni vorba, la ce foloseau beţişoarele cu care se scărpinau aristocraţii lor pe sub peruci?
– Parfumurile franţuzeşti sunt renumite în lume, s-au născut dintr-o lungă  luptă cu duhoarea. Noi foloseam săpunul de casă, aromat cu pelin !.
– Cu francezii te poţi împrieteni foarte uşor dacă le dai o banană şi-i laşi să se legene în copaci. (la fel ca si-n refren: Aux arbres citoyens! Formez vos bataillons! Marchons ..!)
– Salutul tradiţional al francezilor, salam aleikum, habibi, ne arată că ei sunt, de fapt, un popor prietenos şi paşnic.
 
Lucian Gheorghiu

PRIVIŢI-I IN TOATĂ SPLENDOAREA !
Acum veti intelege de unde pleacă ura impotriva românilor !
 
Echipa de fotbal a Franţei in 1959 …

… Echipa de fotbal a Franţei in 2008

 
Efectele incălzirii globale nu mai pot fi ignorate… Şi ne mai fac pe noi ţigani!  Au dreptul tiganii să se considere jigniţi, discriminati! Noblesse oblige!

*

Nota redacției: Textul pare mai vechi, de pe vremea țiganului ungur ajuns prședintele Franței.