PARTIDUL COMUNIST ROMAN
SECOLUL XXI
B I R O U L E X E C U T I V
pcr@pcr.info.ro
www.pcr.info.ro

Romania intre cinicul „altruism” diplomatic american…si perspectiva obtinerii unei neutralitati permanente promovate de Partidul Comunist Roman-Secolul XXI(PCR-XXI).

Stimati Prieteni

Romanii au o vorba: Cine seamana vant culege furtuna….Din pacate, ca de multe ori in tumultoasa noastra istorie, suntem pe linia de demarcatie dintre interesele geopolitice ale marile supraputeri ale lumii.Exploatarea gazelor de sist ar fi o mare tragedie pentru tara noastra.SUA vor sa asigure independenta energetica a Europei inclusiv a Ucrainei cu resursele energetice ale Romaniei exploatate de multinationalele lor.Conform afirmatiilor Dlui Friedman cat timp multinationalele lor vor exploata resursele noastre pentru a le vinde in Europa vom avea asigurata …independenta .In istoria noastra am mai avut astfel de experinte cand domnitorii romani au oprit navalirile otomane spre inima Europei.In acest fel si atunci ca si acum romanii au contribuit prin sacrificii umane si materiale la progresul si bunastarea Europei fara a exista o minima reciprocitate.
Timand cont de aceasta evolutie geopolitica total defavorabila tarii noastre Partidul Comunist Roman – Secolul XXI (PCR-XXI) va milita pentru o politica de neutralitate permanenta a tarii noastre recunoascuta de marile puteri, de tarile din zona si ONU si pentru valorificarea resurselor naturale , cu prioritatre , in interesul poporului roman.

Cu prietenie si solidaritate,
Constantin Cretu

*

NOTA REDACȚIEI – Cred că titulatura cea mai corectă a noului partid ar fi fost PARTIDUL COMUNIST ANTI-BOLȘEVIC. Numele, oricare ar fi el, urăm să se transforme în renume. Succes, domnilor tovarăși!