Nu se grăbesc cu vaccinarea

2021-01-24T19:07:12+02:0024 ianuarie 2021|Textele altora|

Australia, Noua Zeelandă, Japonia și Taiwan amână vaccinarea populației

Australia-Japonia-Taiwan-Noua Zeelanda no vaccin

Spre diferență de contestata conducere a coloniei corporatiste sub ocupație militară străină numită (încă) România care, la comandă externă a apăsat tasta de „repede-înainte”, Australia vrea să testeze vaccinul înainte de a începe campania de vaccinare anti-Covid. Măsură corectă!

Australia nu se grăbește cu aprobarea vaccinului împotriva noului coronavirus, iar autoritățile consideră că țara nu se află într-o situație de urgență precum Marea Britanie. În pofida creșterii presiunilor pentru accelerarea campaniei de vaccinare din Australia, premierul Scott Morrison a declarat marți că nu vrea să-și asume „riscuri inutile„ (Agerpres). Morrison, care la începutul pandemiei a spus că Australia va fi un „lider” în materie de vaccinare, a dat de înțeles că țările cele mai afectate de virus, cum este Marea Britanie, au fost constrânse (de cine, oare? – n.r.) să autorizeze în regim de urgență vaccinurile anticoronavirus.

În timp ce multe țări au început deja vaccinarea populațiilor, autoritatea australiană pentru reglementare în domeniul farmaceutic nu se va pronunța, probabil, în privința vaccinurilor mai devreme de o lună, iar primele doze nu vor fi probabil administrate mai devreme de sfârșitul lui martie (A.F.P.).

„Australia nu este într-o situație de urgență ca Regatul Unit. Nu trebuie să facem rabat în privința măsurilor. Nu trebuie să ne asumăm riscuri inutile” (Scott Morrison, postul de radio I3AW).

Australia, în ansamblu, a reușit să controleze bine pandemia, dar recent în principalele două orașe ale țării, Sydney și Melbourne, au apărut noi focare. În prezent în Australia sunt spitalizate circa 26 de persoane depistate ca purtătoare ale noului coronavirus. Premierul Morrison a mai explicat că actualele campanii de vaccinare în masă din alte țări vor furniza Australiei mai multe informații privind vaccinurile  decât testele clinice și că, spre deosebire de cum se procedează în Marea Britanie, Australia va testa loturile de vaccinuri înainte de administrarea lor populației.

Australia, Noua Zeelandă, Japonia și Taiwan îi lasă pe alții să joace rolul de cobai, au amânat campania de vaccinare până la sfârșitul lunii februarie (Mediafax).

3 Comments

 1. gmbplay 25 ianuarie 2021 la 9:28 am - Raspunde

  Restul tarilor din Europa plus USA si israel a cui colonie sint ? Declar ca nu am chef sa ma vaccinez si donez portia mea la orce amator .

  • Mark 25 ianuarie 2021 la 12:00 pm - Raspunde

   Ghici ciuperca ce-i ?

  • 1955m 25 ianuarie 2021 la 12:57 pm - Raspunde

   : … -In contextul profetiilor _ Matei 13/13-15,(16,17),34,35: …-Vei fi catalogat ca terorist, …daca nu ai mare GRIJA cum vorbesti despre „Turnurile Gemene”, …carora le-a fost pre’scris finalul doar prin „implozie”. = Cu stima. -„Mesia”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top