Mihai
Interesanta analiza, dar lucrurile stau mult mai simplu privind de sus tabla de sah: India nu este China, desi are si ea o populatie numeroasa, pentru ca s-a vandut mafiei khazare de mult timp si acum nu poate iesi din plasa de paianjen a arahnidienilor.
Ca exemplu , sa ne amintim de Boliud, facut dupa modelul Holywood, care are ca scop controlul maselor sarace si la propriu si la figurat. ,,Saraci” dar multi, lucru de luat in seama.
Totodata, indienii nu sunt muncitori si constiiciosi cum sunt chinezii, asa ca sunt usor de manipulat cu sticle colorate si sclipitoare si alte ,,vraji” occidentale.
Dupa atatia ani de sclavie fata de Mafia Khazara, cum pot iesi indienii la suprafata ?
India spera ca ajutata de BRICS sa se desprinda din ghearele Mafiei Khazare, dar nu are nici oameni politici cu cohones si nici poporul nu percuteaza de la umbra balariilor ca sa se elibereze.
S-a obisnuit sa se balaceasca in mocirla ademenitoare a Mafiei Khazare care si-a intins plasa de paianjen peste tot in toate structurile.

Despre propria capcana in care vor cadea SUA si Israel, sunt intru totul de acord.
Paduchiosii o cauta cu lumanarea si o vor gasi.
Yemen este varf de lance dar lancea este manuita sa Rusia, asa ca dupa ce vor deratiza total Ucraina, Rusia se va concentra pe Israel si SUA pentru ca de acolo vine tot raul pe planeta.
Deja Putin le-a aratat occidentalilor pisica, adica le-a amintit de racheta Satan 2 care zboara cu 20 Mach si poate evapora un teritoriu cat Frata dintr-o singura lovitura nucleara.
Ajunge in Francia poponarului Macron in mai putin de doua minute si i se infige unde ii place lui.
Nu cred ca Putin vrea sa faca acest lucru pentru ca a declarat mai demult ca dintr-un razboi atomic cu totii au de pierdut.
In acelasi timp nu cred ca focoasele nucleare mai fac poc, asa cum spuneam recent, insa acea racheta poate transporta mai multe bombe termobarice care sunt cele mai temute arme non-atomice, ce pot face distrugeri mari fara sa aibe consecinte nefaste asupra mediului si a oamenilor, ca bombele atomice.
Dar la cate arme super tari detin rusii, doar jidanii inconstienti si masochisti nu le iau in seama pentru ca ei vor sa ucida oamenii chiar daca asta inseamna si disparitia lor ca jivine spurcate.
Este timpul, si se vede acest lucru, ca OMUL sa ia atitudine ferma fata de aceste NAPARCI, si se va intampla acest lucru cat de curand.
Sunt destule semne care spun acest lucru.
Spurcaciunile bogate au inceput sa-si caute grote de lux unde sa se ascunda, dar si acolo pot fi exterminate.