Am primit acest comentariu. Lista conține și nume ale unor români de ispravă! Cum a fost posibilă o asemenea rătăcire, dezicere de sine etc?! … Doamne, ferește!

*

E tare nuca!

A.D.D. • 44 minutes ago

O nouă listă de iude spurcate care-L vând pe Hristos pentru nicimăcar o mână de arginţi.Numele trădătorilor sunt următoarele: Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Ianțu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Ștefan Bănică Jr., Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Oțil, Paula Chirilă, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartoș, Ada Milea, Călin Goia, Mircea Cărtărescu, Horia Vîrlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Răzvan Simion, Alexandru Andrieș, Emilia Popescu,
Grigore Leșe, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea și Victor Rebengiuc.
Ce-au făcut respectivii?S-au strâns la un loc într-o jalnică şi penibilă adunare şi în frunte cu trupa de trei lei şi două parale,pe numele foarte original de TAXI,au pus-o de un protest audiovizual lălăit într-un mod chipurile artistic (şi uite aşa îmi aduc aminte că dacă toate muştele ar face miere ar fi prisacă şi la c…l calului) ce se vrea cântec.Ghiciţi împotriva cui protestează ei?
A corupţiei metastaziate?
Nu.
Împotriva defrişării pădurilor româneşti de către firme austriece mână-n-mână cu preşedintele?
Nu.
Împotriva persecuţiei firmelor româneşti de către statul „român”? Nu.
Împotriva îngrădirii libertăţii de gândire şi exprimare impuse de staliniştii de la Ellie Wiesel?
Nu.
Împotriva cotelor de imigranţi?
Nu.
Împotriva mega-moscheii de la Bucureşti?
Nu.
Împotriva lefurilor nesimţite ale politicienilor?
Nu.
Împotriva uciderii tinerilor de la Colectiv?
Nu.
Împotriva cheltuirii sutelor de milioane din bugetul de stat ca să se plimbe Carmen Iohannis prin toată lumea şi să poată spune la nepoţii pe care nu o să-i aibă că „am fost mamaie în tinereţe la Washington şi i-am dat pe ăia cu cracii-n sus de cât de răvăşitoare eram”?
Nu.
Împotriva ungurilor care cumpără judeţe întregi în Ardeal?
Nu.
Nimic din toate astea.Mult mai apăsătoare decât problemele înşirate mai sus,care nu reprezintă nici pe departe singurele nenorociri din ţară la ora actuală,este Catedrala Mântuirii Neamului.Exact.Libidinoasa adunare nu a reuşit să găsească alt lucru de care să se lege şi altă problemă arzătoare.
Detalii aici:
http://www.activenews.ro/stiri…

E trist pentru mine că nişte oameni faţă de care aveam o oarecare simpatie (nu e vorba de Răzvan şi Danii,ci Mircea Baniciu,Victor Rebengiuc şi Grigore Leşe) se vând precum nişte (nici nu mai spun) doar ca să-i mai bage şi pe ei cineva în seamă.

Trist,dar să le fie de bine.Vor da socoteală în faţă lui Dumnezeu.

P.S.Îndemn pe toată lumea să nu se oprească la sloganul ală de merde ci să privească mai în profunzime;altul e scopul demersului.
P.S.2 Ştiţi de ce „Dumnezeu preferă lemnul şi spaţiile mici’?Pentru că lemnul arde,piatra mai greu.Şi e mult mai uşor să arzi un coteţ de găini decât Palatul Parlamentului.