—– Mesaj redirecţionat —–
De la: petre spiridon
Către:
Trimis: Vineri, 31 Mai 2019 14:22:32
Subiect: „MAȘINA de VOT” din ROMÂNIA !

 „MAȘINA de VOT” din ROMÂNIA !
Softul folosit de BEC (Biroul Electoral Central) include o aplicaţie KOFAX, tip vierme sau tip buclă, care redistribuie voturilor în favoarea unui candidat prestabilit. .
Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX (o filială CIA), împreună cu firmele Asesoft şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, acum o societate patronată de SRI), un soft folosit la  ALEGERI, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru DIRECȚIONAREA VOTURILOR NULE și a VOTURILOR de pe LISTELE SUPLIMENTARE, în favoarea candidatului pe care îl vor  STĂPÂNII  COLONIEI !. Programul dirijează aceste voturi, care se raportează de la BEJ (Biroul Electoral Județean) spre BEC, la orice candidat dorit de  STĂPÂNI  !!! 

.

Nota redacției: Repet: nu pot să cred! Dar nu am cunoștințele tehnice ca să judc ipoteza pusă în discuție. Bănuiesc că prtidele politice au speialiștii necesari care să se pronunțe. Altminteri, cunosc o mulțime de metode prin care s-au falsificat alegerile, începând cu cele din 1990. Mă voi explica cât de curând…