–– Forwarded Message ––
From: Banceanu Vasile
Subject: Re: Controlul populatiei prin glutamatul de monosodiu !!
From: Banceanu Vasile
Subject: Re: Controlul populatiei prin glutamatul de monosodiu !!
Salut dragii mei
Asta am primit, asta va trimit si voua. Asa o fi, n-o fi asa ?…
Putem verifica…
E 621
Semnal de alarma
Controlul populatiei prin glutamatul de monosodiu
Iata in ce alimente se gaseste E 621 : Chipsuri, Floricele, Supe- instant, Condimente, Pate de ficat, Pate vegetal, Salam, Parizer, Crenvursti
Nu cumparati pate, floricele sau salam pe etichetele carora apare aditivul glutamat monosodic !!
– “Suntem martorii unui „război împotriva populaţiei” fără precedent, unul în care omului i se cere o atenţie sporită faţă de ceea ce se întâmplă în jur, pentru a evita ceea ce altfel i-ar putea distruge viaţa, fără ca măcar să-şi dea seama de ce a ajuns atât de neputincios şi lipsit de vlagă.
Ajungem treptat asemenea puilor din crescătoriile de păsări – o masă de carne, obezi, fără memorie şi iniţiativă, cu dată de expirare cât mai recentă, înhămaţi mai degrabă la căruţa morţii. Şi – dacă se poate – fără urmaşi!”, scrie Petru Molodeţ într-un articol publicat în revista “Familia Ortodoxa”.
Glutamatul monosodic este un potențiator de aromă şi este adăugat în cantitate mare la amestecurile de condimente şi mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care conțin până la 15% glutamat monosodic, precum şi supele la plic, condimente pentru peşte, “fix pentru cartofi” etc., adică toate prafurile dubioase care promit mâncare bună făcută din nimic.
Alte produse care pot conţine glutamat monosodic sunt unele mezeluri sau unele tipuri de brînză topită. Într-un raport prezentat în 2006 în faţa comisiei de experţi pentru aditivi alimentari din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi intitulat „Otrăvirea lentă a omenirii” („The Slow Poisoning of Mankind”), cercetătorul John Erb a rezumat sute de studii ce au tratat în ultimii 50 de ani efectele glutamatului de monosodiu asupra animalelor şi oamenilor.
Aşadar, cu toate că guvernele au la dispoziţie o largă bibliografie ştiinţifică privind efectul nociv al glutamatului, nu iau nici o măsură măcar de a informa populaţia, dacă nu şi de a interzice această otravă cu efect întârziat. În acelaşi timp, la comandă, din când în când, mai-marii şi responsabilii cu sănătatea publică luptă înverşunat pentru a proteja sănătatea publică prin vaccinuri.
De ce?
De ce mâncăm fără să ne mai putem opri, până ajungem obezi?
Potrivit cercetătorilor F. Bellisle şi M. Monneuse, un procent de 0,6% glutamat de monosodiu (MSG) este suficient pentru a-i determina pe oameni să mănânce tot mai mult şi mai repede; se pare că în jur de 6% din dieta zilnică a unei persoane ar putea fi alcătuită din MSG. Aceasta înseamnă că, la un consum de două kilograme de alimente pe zi, un adult sau un copil ar primi o doză de 12 grame de glutamat de monosodiu: o astfel de doză este suficientă pentru a omorî un şobolan de un kilogram (conform J E C F A : Toxicology Study, F A O Nutrition Meetings Report Series, 1974, No. 53).
În literatura de specialitate, „şoareci trataţi cu MSG” este o expresie sinonimă cu obezitatea, letargia şi creşterea nivelului de insulină. De zeci de ani, cercetătorii produc în laborator şoareci ce suferă de obezitate, datorită aplicării de glutamat de monosodiu în diferite doze.
De asemenea, MSG-ul adăugat în hrana oilor a condus la o creştere experimentală a apetitului, încât consumul de hrană de slabă calitate poate fi mărit prin tratarea acesteia cu MSG (conform Factors affecting the voluntary intake of food by sheep, Colucci P.E., Grovum W.L., 1993).
Într-un alt studiu având la bază subiecţi umani, „Umami şi apetitul” („Umami and Appetite”) realizat în 1990 de către P.J. Rogers şi J.E. Blundell, s-a constatat că atunci când un om consumă o masă în care este adăugat MSG, acestuia i se face curând foame din nou şi va consuma o cantitate mai mare de hrană tratată cu MSG decât cea fără acest ingredient.
Glutamatul distruge sistemul nervos şi creşte riscul de epilepsie.
Într-un studiu realizat în 1984, cercetătorii au reuşit să provoace atacuri de epilepsie şoarecilor cărora li s-au administrat mici doze de MSG: „Severitatea convulsiilor şi frecvenţa deceselor a crescut în mod progresiv odată cu vârsta” (conform Monosodium-L-glutamate-induced convulsions–I. Differences in seizure pattern and duration of effect as a function of age in rats, Arauz-Contreras J., Feria-Velasco A., 1984). Dereglări hormonale – insulina şi hormonul de creştere MSG-ul este responsabil şi pentru creşterea secreţiei de insulină, într-un studiu documentat de A. Niijima şi T. Togiyama, în 1990: „Când cavitatea orală a şoarecelui a fost infuzată cu o soluţie de MSG, s-a constatat o creştere rapidă a nivelului de insulină din sânge la 3 minute de la stimulare”.
Aceleaşi efecte au fost observate şi într-un experiment cu subiecţi umani (conform Glutamate ingestion and its effects at rest and during exercise în humans, Mourtzakis M., Graham T.E., 2002).
Glutamatul de monosodiu reduce, de asemenea, secreţia hormonului de creştere în timpul adolescenţei.
Experimentele realizate pe şoareci au arătat că MSG reduce secreţia hormonului de creştere, şoarecii devenind obezi şi având o creştere deficitară.
Efectele se observă însă şi la oameni: „La indivizii obezi, secreţia hormonului de creştere este împiedicată (…), iar gradul acestui defect în secreţie este proporţional cu gradul de obezitate” (conform Growth hormone status in morbidly obese subjects and correlation with body composition, Savastano S., Di Somma C., Belfiore A., 2006).
Glutamatul afectează pruncul încă din pântecele mamei sale.
În anii ’80 şi ’90 ai secolului trecut, cercetătorii au descoperit că MSG poate să depăşească bariera pusă de placentă şi să pună astfel în pericol copilul aflat în pântecele mamei sale.
Efectele negative au fost amplu analizate pe şoarecii folosiţi în experimente, dar „aceste observaţii dovedesc posibilitatea unei otrăviri dincolo de placentă a fetuşilor umani, după consumul de către mamă a unor alimente bogate în glutamat” (cf. Neurotoxicity of monosodium-L-glutamate in pregnant and fetal rats, Toth L., Karcsu S., 1987). „S-a demonstrat că glutamatul de monosodiu (MSG) penetrează bariera placentei.
Activarea excesivă a receptorilor de glutamat şi supraîncărcarea intracelulară cu calciu indusă de către MSG, care, în cele din urmă, conduce la moartea neuronilor, ar putea rezulta într-o reducere a capacităţii de învăţare şi memorare a puilor de şoareci, dacă mama a fost tratată cu MSG pe când purta puiul în pântece” (cf. Transplacental neurotoxic effects of monosodium glutamate on structures and functions of specific brain areas of filial mice, Gao J., Wu J., Zhao X.N., 1994).
În urma acestor observaţii experimentale a efectelor nocive pe care le are glutamatul asupra sarcinii, cercetătorii M. Hermanussen şi J.A. Tresguerres au tras în 2003 un puternic semnal de alarmă: „Sugerăm cu tărie abandonarea agentului aromatizator glutamat de monosodiu şi reconsiderarea dozelor zilnice de proteine şi aminoacizi recomandate în timpul sarcinii”.
Glutamatul potenţează comportamentul agresiv şi antisocial, scăzând totodată nivelul de atenţie şi concentrare’
Un alt efect deosebit de important observat de cercetători în testarea glutamatului pe şoareci este comportamentul agresiv şi antisocial generat asupra rozătoarelor.
Aceasta este de fapt o trăsătură surprinsă de toate experimentele din domeniu, fără excepţie, aşa cum subliniază şi doctorul Russell Blaylock în cartea sa Excitotoxinele.
Şi cum omul este de cinci ori mai receptiv la glutamat decât şoarecii, iar copiii de patru ori mai mult decât adulţii, să ne mai mire oare că, îndopaţi cu glutamatul găsit mai ales în chips-uri, dresinguri şi supe, copiii noştri sunt tot mai agresivi?
Având în vedere că studiile ştiinţifice arată tot mai concludent cum glutamatuldistruge zonele cerebrale responsabile cu concentrarea şi atenţia şi, în general, slăbeşte capacităţile cognitive – atât la animale, cât şi la oameni, chiar din faza intrauterină, dacă mama a consumat multe alimente bogate în glutamat –, de ce ne-am mai mira de slabele rezultate cognitive ale copiilor noştri sau de faptul că, aşa cum arată aceleaşi studii, oamenii devin infertili?
Petru Molodeţ
Articol aparut in nr. 18 al revistei “Familia Ortodoxa” Stiati ca mancati pate cu astm sau salam cu dementa?
Magazinele sunt pline de produse care contin glutamat monosodic, un aditiv periculos.
Spitalele din Romania sunt pline de tineri si de copii cu boli grave, incurabile.
Tot felul de forme de cancer ne macina vietile si ne intrebam de unde aceste maladii.
Hai sa ne uitam pe etichetele alimentelor si o sa intelegem ce ne baga in pamant inainte de vreme…
Reporterii Libertatii au dat o tura printr-un hipermarket din Capitala, in cautarea uneia dintre cele mai nocive substante care se gaseste in alimente si despre care se tot vorbeste in ultimele zile in presa.
Este vorba de E 621 – sau glutamat monosodic – un aditiv, potentiator de gust sau de aroma care stimuleaza apetitul consumatorului si il face sa creada ca a mancat ceva foarte gustos. In realitate, omul consuma ceva extrem de nociv!
“Poate produce dureri de cap, slabiciune, greata, astm, modificari de ritm cardiac. Poate declansa maladiile Huntington (dementa, pierderea abilitatilor mentale, tulburari de personalitate si de comportament), Alzheimer sau Parkinson”, ne-a explicat profesorul Gheorghe Mencinicopschi.
Sursa: Internet
Rugaminte : Citeste si trimite-l mai departe! Avem nevoie de solidaritate impotriva ” genocidului alimentar ” !!
Doamne, ajuta-ne !
Iata in ce alimente se gaseste E 621 : Chipsuri, Floricele, Supe- instant, Condimente, Pate de ficat, Pate vegetal, Salam, Parizer, Crenvursti
Nu cumparati pate, floricele sau salam pe etichetele carora apare aditivul glutamat monosodic !!
– “Suntem martorii unui „război împotriva populaţiei” fără precedent, unul în care omului i se cere o atenţie sporită faţă de ceea ce se întâmplă în jur, pentru a evita ceea ce altfel i-ar putea distruge viaţa, fără ca măcar să-şi dea seama de ce a ajuns atât de neputincios şi lipsit de vlagă.
Ajungem treptat asemenea puilor din crescătoriile de păsări – o masă de carne, obezi, fără memorie şi iniţiativă, cu dată de expirare cât mai recentă, înhămaţi mai degrabă la căruţa morţii. Şi – dacă se poate – fără urmaşi!”, scrie Petru Molodeţ într-un articol publicat în revista “Familia Ortodoxa”.
Glutamatul monosodic este un potențiator de aromă şi este adăugat în cantitate mare la amestecurile de condimente şi mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care conțin până la 15% glutamat monosodic, precum şi supele la plic, condimente pentru peşte, “fix pentru cartofi” etc., adică toate prafurile dubioase care promit mâncare bună făcută din nimic.
Alte produse care pot conţine glutamat monosodic sunt unele mezeluri sau unele tipuri de brînză topită. Într-un raport prezentat în 2006 în faţa comisiei de experţi pentru aditivi alimentari din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi intitulat „Otrăvirea lentă a omenirii” („The Slow Poisoning of Mankind”), cercetătorul John Erb a rezumat sute de studii ce au tratat în ultimii 50 de ani efectele glutamatului de monosodiu asupra animalelor şi oamenilor.
Aşadar, cu toate că guvernele au la dispoziţie o largă bibliografie ştiinţifică privind efectul nociv al glutamatului, nu iau nici o măsură măcar de a informa populaţia, dacă nu şi de a interzice această otravă cu efect întârziat. În acelaşi timp, la comandă, din când în când, mai-marii şi responsabilii cu sănătatea publică luptă înverşunat pentru a proteja sănătatea publică prin vaccinuri.
De ce?
De ce mâncăm fără să ne mai putem opri, până ajungem obezi?
Potrivit cercetătorilor F. Bellisle şi M. Monneuse, un procent de 0,6% glutamat de monosodiu (MSG) este suficient pentru a-i determina pe oameni să mănânce tot mai mult şi mai repede; se pare că în jur de 6% din dieta zilnică a unei persoane ar putea fi alcătuită din MSG. Aceasta înseamnă că, la un consum de două kilograme de alimente pe zi, un adult sau un copil ar primi o doză de 12 grame de glutamat de monosodiu: o astfel de doză este suficientă pentru a omorî un şobolan de un kilogram (conform J E C F A : Toxicology Study, F A O Nutrition Meetings Report Series, 1974, No. 53).
În literatura de specialitate, „şoareci trataţi cu MSG” este o expresie sinonimă cu obezitatea, letargia şi creşterea nivelului de insulină. De zeci de ani, cercetătorii produc în laborator şoareci ce suferă de obezitate, datorită aplicării de glutamat de monosodiu în diferite doze.
De asemenea, MSG-ul adăugat în hrana oilor a condus la o creştere experimentală a apetitului, încât consumul de hrană de slabă calitate poate fi mărit prin tratarea acesteia cu MSG (conform Factors affecting the voluntary intake of food by sheep, Colucci P.E., Grovum W.L., 1993).
Într-un alt studiu având la bază subiecţi umani, „Umami şi apetitul” („Umami and Appetite”) realizat în 1990 de către P.J. Rogers şi J.E. Blundell, s-a constatat că atunci când un om consumă o masă în care este adăugat MSG, acestuia i se face curând foame din nou şi va consuma o cantitate mai mare de hrană tratată cu MSG decât cea fără acest ingredient.
Glutamatul distruge sistemul nervos şi creşte riscul de epilepsie.
Într-un studiu realizat în 1984, cercetătorii au reuşit să provoace atacuri de epilepsie şoarecilor cărora li s-au administrat mici doze de MSG: „Severitatea convulsiilor şi frecvenţa deceselor a crescut în mod progresiv odată cu vârsta” (conform Monosodium-L-glutamate-induced convulsions–I. Differences in seizure pattern and duration of effect as a function of age in rats, Arauz-Contreras J., Feria-Velasco A., 1984). Dereglări hormonale – insulina şi hormonul de creştere MSG-ul este responsabil şi pentru creşterea secreţiei de insulină, într-un studiu documentat de A. Niijima şi T. Togiyama, în 1990: „Când cavitatea orală a şoarecelui a fost infuzată cu o soluţie de MSG, s-a constatat o creştere rapidă a nivelului de insulină din sânge la 3 minute de la stimulare”.
Aceleaşi efecte au fost observate şi într-un experiment cu subiecţi umani (conform Glutamate ingestion and its effects at rest and during exercise în humans, Mourtzakis M., Graham T.E., 2002).
Glutamatul de monosodiu reduce, de asemenea, secreţia hormonului de creştere în timpul adolescenţei.
Experimentele realizate pe şoareci au arătat că MSG reduce secreţia hormonului de creştere, şoarecii devenind obezi şi având o creştere deficitară.
Efectele se observă însă şi la oameni: „La indivizii obezi, secreţia hormonului de creştere este împiedicată (…), iar gradul acestui defect în secreţie este proporţional cu gradul de obezitate” (conform Growth hormone status in morbidly obese subjects and correlation with body composition, Savastano S., Di Somma C., Belfiore A., 2006).
Glutamatul afectează pruncul încă din pântecele mamei sale.
În anii ’80 şi ’90 ai secolului trecut, cercetătorii au descoperit că MSG poate să depăşească bariera pusă de placentă şi să pună astfel în pericol copilul aflat în pântecele mamei sale.
Efectele negative au fost amplu analizate pe şoarecii folosiţi în experimente, dar „aceste observaţii dovedesc posibilitatea unei otrăviri dincolo de placentă a fetuşilor umani, după consumul de către mamă a unor alimente bogate în glutamat” (cf. Neurotoxicity of monosodium-L-glutamate in pregnant and fetal rats, Toth L., Karcsu S., 1987). „S-a demonstrat că glutamatul de monosodiu (MSG) penetrează bariera placentei.
Activarea excesivă a receptorilor de glutamat şi supraîncărcarea intracelulară cu calciu indusă de către MSG, care, în cele din urmă, conduce la moartea neuronilor, ar putea rezulta într-o reducere a capacităţii de învăţare şi memorare a puilor de şoareci, dacă mama a fost tratată cu MSG pe când purta puiul în pântece” (cf. Transplacental neurotoxic effects of monosodium glutamate on structures and functions of specific brain areas of filial mice, Gao J., Wu J., Zhao X.N., 1994).
În urma acestor observaţii experimentale a efectelor nocive pe care le are glutamatul asupra sarcinii, cercetătorii M. Hermanussen şi J.A. Tresguerres au tras în 2003 un puternic semnal de alarmă: „Sugerăm cu tărie abandonarea agentului aromatizator glutamat de monosodiu şi reconsiderarea dozelor zilnice de proteine şi aminoacizi recomandate în timpul sarcinii”.
Glutamatul potenţează comportamentul agresiv şi antisocial, scăzând totodată nivelul de atenţie şi concentrare’
Un alt efect deosebit de important observat de cercetători în testarea glutamatului pe şoareci este comportamentul agresiv şi antisocial generat asupra rozătoarelor.
Aceasta este de fapt o trăsătură surprinsă de toate experimentele din domeniu, fără excepţie, aşa cum subliniază şi doctorul Russell Blaylock în cartea sa Excitotoxinele.
Şi cum omul este de cinci ori mai receptiv la glutamat decât şoarecii, iar copiii de patru ori mai mult decât adulţii, să ne mai mire oare că, îndopaţi cu glutamatul găsit mai ales în chips-uri, dresinguri şi supe, copiii noştri sunt tot mai agresivi?
Având în vedere că studiile ştiinţifice arată tot mai concludent cum glutamatuldistruge zonele cerebrale responsabile cu concentrarea şi atenţia şi, în general, slăbeşte capacităţile cognitive – atât la animale, cât şi la oameni, chiar din faza intrauterină, dacă mama a consumat multe alimente bogate în glutamat –, de ce ne-am mai mira de slabele rezultate cognitive ale copiilor noştri sau de faptul că, aşa cum arată aceleaşi studii, oamenii devin infertili?
Petru Molodeţ
Articol aparut in nr. 18 al revistei “Familia Ortodoxa” Stiati ca mancati pate cu astm sau salam cu dementa?
Magazinele sunt pline de produse care contin glutamat monosodic, un aditiv periculos.
Spitalele din Romania sunt pline de tineri si de copii cu boli grave, incurabile.
Tot felul de forme de cancer ne macina vietile si ne intrebam de unde aceste maladii.
Hai sa ne uitam pe etichetele alimentelor si o sa intelegem ce ne baga in pamant inainte de vreme…
Reporterii Libertatii au dat o tura printr-un hipermarket din Capitala, in cautarea uneia dintre cele mai nocive substante care se gaseste in alimente si despre care se tot vorbeste in ultimele zile in presa.
Este vorba de E 621 – sau glutamat monosodic – un aditiv, potentiator de gust sau de aroma care stimuleaza apetitul consumatorului si il face sa creada ca a mancat ceva foarte gustos. In realitate, omul consuma ceva extrem de nociv!
“Poate produce dureri de cap, slabiciune, greata, astm, modificari de ritm cardiac. Poate declansa maladiile Huntington (dementa, pierderea abilitatilor mentale, tulburari de personalitate si de comportament), Alzheimer sau Parkinson”, ne-a explicat profesorul Gheorghe Mencinicopschi.
Sursa: Internet
Rugaminte : Citeste si trimite-l mai departe! Avem nevoie de solidaritate impotriva ” genocidului alimentar ” !!
Doamne, ajuta-ne !
Citeam zilele trecute despre Montesano, pesticide folosite si in Romania la culturi, rade tot, adica si pe noi.
[…] Stiati ca mancati pate cu astm sau salam cu dementa? Nu mâncați orice! Feriți copiii! – despre Monoglutamatul de sodiu – in ce alimente se gaseste si cat de periculos este […]
[…] Stiati ca mancati pate cu astm sau salam cu dementa? Nu mâncați orice! Feriți copiii! – despre Monoglutamatul de sodiu – in ce alimente se gaseste si cat de periculos este […]
MASURI PENTRU MICSORAREA NATALITATII NU ESTE O STIRE NOUA .INCA DIN ANII 1500 TARILE EUROPENE ISI FACEAU PROBLEME CA IN DECURS DE UN SECOL POPULATIA PLANETEI NOASTRE A CRESCUT INGRIJORATOR , S-AU LUAT MASURI DE STERILIZARE A FEMEILOR PRIN METODE BARBARE, STERILIZAREA S-A FACUT MAI MULT IN CONTINENTUL SUD AMERICA .SI IN ZIUA DE ASTAZI STOPAREA INMULTIRII SUD AMERICANILOR NU S-A PUTUT OPRII , DATORITA FAPTULUI CA FEMEILE SUD AMERICANE NU AU UN NIVEL DE EDUCATIE SEXUALA , SUNT FOARTE FIERBINTI SI FAC SEX CU CINE LE IESE IN CALE ,,AU CATE 3-4-5-6 COPII DAR CU BARBATI DIFERENTI . S-AU RASPANDIT PRIN TOATE COLTURILE LUMII SI ISI LASA COPII LA MAME , LA BUNICI ,ORI LASATI DE IZBELISTE IN SUD AMERICA SI APOI MAI FAC CATE UN CARD DE COPII CU DIFERITI BARBATI PRIN TARILE PE UNDE EMIGREAZA . MAJORITATEA SUNT GRASI DATORITA STILULUI DE A GATI SI MANCA , SUNT NEEDUCATI , AU URA PE CLELALTE RASE , SI DE PROASTA CALITATE. APOI MUSULMANII IB URMA CU CATEVA SECOE SI CHIAR SI MAI RECENT AU DAT NASTERE SI DAU NASTERE LA MULTI COPII SI LA FEL SUNT RASPANDITI PRIN TOATE ZONELE LUMII SI PE DEASUPRA PRIMESC AJUTOARE DE LA TARILE RESPECTIVE PENTRU CRESTEREA COPIILOR CARE DEJA FAC ROBLEME IN ACESTE TARI,(PRECUM SI COPII SUD AMERICANILOR CARE SE ORGANIZEAZA IN DIFERITE BANDE VIOLENTE CARE AJUNG SI LA OMORURI SI VIOLARI DE TINERE FETE ).NU VAD CA SE MOARE PE CAPETE DIN CAUZA SUBSTANTEI SUS MENTIONATE,POPULATIE SE IMBOLNAVESTE DIN CAUZA APEI CONTAMINATE,PESTICIDELOR,EMANARILOR NUCLEARE,STIMULENTILOR CANGERIGENI DIN LEGUME ,FRUCTE SI CARNEA ANIMALELOR .NE IMBOLNAVIM CA NU SUNTEM FIELI SI PRACTICAM SEX CU PERSOANE NECUNOSCUTE SAU CUN OSCUTE DAR NU STIM NIMEC DESPRE VIATA LOR SEXUALA .PLANETA NOASTRA ARE RESURSE PENTRU A HRANI TOATA POPULATIA ACTUALA , DAR BOGATIA ALIMENTELOR ESTE PROST REPARTIZTA .SUNTEM COMOZI SI DORIM SA LOCUIM TOTI IN ORASE SI SA MERGEM SA CUMPARAM DIN SUPER TOT CE ESTE STRAIN SI NU STIM CUM SUNT FABRICATE SI DE MULTE ORI NU SE SCRIE ADEVARUL PE PROSPECTE ..CE PROSTI AR FI EI , PRODUCATORII? SA-TI SCRIE CA PRODUSELE LOR CONTIN SUBSTANTE CARE VA DUCE LA IMBOLNAVIREA TA SI APOI LA MOARTEA TA . SI IN ALTA ORDINE DE IDEI,NIMENI NU ARE INTERESUL SA AIBA O POPULATIE BOLNAVA PENTRU CA SPITALIZAREA LOR DUCE LA RUINA BUGETULUI IAR POPULATIA NU VA DA RANDAMENT PENTRU A FI BUNI SCLAVI PENTRU FABRICILE BOGATILOR .CEL MAI BINE ESTE SA AVEM PUTINA GRIJA LA CE CUMPARAM SI CE MANCAM SI SA NE RETRAGEM IN MEDIUL RURAL UNDE NE PUTEM PLANTA LEGUMELE SI POMII NOSTRII FRUCTIFERI , UNDE PUTEM CRESTE CATE O GAINA SI PRODUCE IAURTUL SI LAPTELE BATUT BRANZA NOASTRA ECOLOGICA . SINGURA TARA CARE A LUAT MASURI LEGALE PENTRU STOPAREA NATALITATII A FOST CHINA ,PRIN PLENING FAMILIAR ,DAR SI AICI S-A GRESIT ? SAU NU? MAJORITATEA AU SELECTIONAT CA SA RAMANA UN BAIAT (NR, DE COPII INTR-O FAMILIE DE CHINEZI ERA DOAR UNUL SI MAJORITATEA SELECTAU CA SA FIE BAIAT PENTRU CA PUTEA SA MUNCEASCA IAR O FATA TREBUIE SA CHELTUIASCA MULT CU EA DANDU-I DOTA LA CASATORIE )CAND SE NASTEA O FATA IN 98%DIN CAZURI ERA OMORATA .ACEST CONCEPT INAPOIAT DE SELECTARE A DUS LA UN EXCES DE BARBATI CARE NU AU FAMILIE PENTRU CA NU SE GASESC FEMEI PENTRU A SE CASTORI (DAR ACEST FAPT NU A DUS LA DIMINUAREA POPULATIE CI DOAR STOPAND PUTIN MULTIPLICAREA EI )ACUM MAI MODERN O FAMILIE CARE ARE UN BAIAT SI AUDE CA CINEVA A NASCUT O FATA SE DUC REPEDE SI O CUMPARA SI O CRESTE PE ASCUNS PENTRU A O PREGATI SA FIE SOTIA BAIATULUI LOR ..ACUM 70-80=100 -200- -300 -400 DE ANI IN MAJORITATEA FAMILIILOR SE NASTEAU 5-6-7- COPII DE ACEEA S-A OBSERVAT O CRESTERE DEMOGRAFICA IN TOATA LUMEA MAI PUTIN IN AFRICA UNDE SE MOARE DIN CAUZA LIPSEI DE APA , HRANA ,SI BOLI .SI DIN CAUZA NEPASARII TARILOR CARE EXPLOATEAZA POPULATIA AFRICII SAU RESURSELE LOR SI CONTAMINEAZA TERENURILE SI APELE ..EXPERIENTELE CU ANTRAX ETC..NICI RAZBOAIELE NU AU REUSIT FRANAREA INMULTIRII POPULATIEI.ACUM IN URMA CU 100 DE ANI IN TARILE DEZVOLTATE SI CHIAR SI IN ROMANIA FAMILIILE AU INCEPUT SA SE REZUME IN GENERAL
LA 2 COPII .CEEACE NU INTELEG TOTI VEDEM CUM PESTE TOT SUNT PROBLEME CU GASIREA UNUI LOC DE MUNCA , CU NIVELUL DE TRAI FOARTE SLAB ,SI TINERI CARE NU AU NICI UN VIITOR S-AU PUS DE MODA SA DEA NASTERE LA COPII .ACEST FENOMEN NU MI-L EXPLIC.TREBUIE SA FII INCONSTIENT CAND TU NU AI LOC DE MUNCA NICI RESURSE SA TRAIESTI NORMAL SI TE PUI SA DAI NASTERE LA COPII FARA SA TE GANDESTI CE VA FI DE VIITORUL LOR ? ASTA NU INTELEG …SA DAI NASTERE LA COPII IN ZIUA DE ASTAZI ESTE O CRIMA ..UN COPIL CARE NU VA AVEA NICI UN VIITOR , NU VA AVEA NICI APA SA BEA , NICI HRANA SUFICIENTA , NICI ASISTENTA SANITARA ADECVATA , NICI, NICI…PARCURILE SUNT PLINE DE ADULTI ,TINERI , BATRANI SI O MULTIME DE COPII , TOTI NU AU LOCURI DE MUNCA SAU O PENSIE DIGNA ,,,MA INTREB ,CE VIITOR AU ACESTI COPII CARE SUNT NEVINOVATI SI CARE AU NISTE PARINTI IRESPONSABILI.A CRESTE UN COPIL TREBUIE SA FII RESPONSABIL SI CAPABIL CU RESURSE SI SA-I PREGATESTI UN VIITOR .CAND TU NU AI UN VIITOR ?NU TE GANDESTI CE VIITOR VA AVEA COPILUL TAU?DACA ARE PUTIN NOROC VA FI SCLAVUL UNUI PATRON CARE-L VA EXPLOATA.DACA NU ARE NOROC SA FIE NICI SCLAV ?DIN CE VA TRAI?NICI NU VREAU SA TRAIESC CA SA VAD CEACE CE VA FI PESTE 30 DE ANI.CRED CA SE VOR MANCA UNII PE ALTII ,PRECUM CANIBALII .SPER SA NU O LUATI IN SERIOS DAR VORBA VINE DAR EU SPUN CA VIATA VA FI FOARTE DIFICILA IN MAI PUTIN DE 30 DE ANI ,AVAND ACEST RITM DE CONSUMISM .
IRELEVANT, ATITA TIMP CIT 99% DIN POPULATIE ESTE RETARDA. PE LINGA ASTA, CE ALTA ALTERNATIVA AVEM? CITI OAMENI ISI PERMIT SA MANINCE CIT DE CIT SANATOS ZILNIC? VORBITI CA SA NU ADORMITI…. CINE E DE VINA CA TOTI DOBITOCII FAC COPII SI NICI MACAR NU STIU SI NU VOR SA INVETE SA-I HRANEASCA CORESPUNZATOR?
pt corneliu
nu domnule, trebuie doar sa invatam de la evrei in chestiunea alimentatiei: hrana cusher, fara vaccinari, fara abuz de alcool, si cit mai putina corceala cu alte neamuri aciuate prin zona….
Complotul asta este un esec total. Populatia globului se tot mareste intr-un mod dramatic. Dar se vede ca acest complot doreste sa loveasca numai in tarile bogate pentru ca in alea sarace de unde glutamat? Mare este gradina Ta Doamne !…
aceasta otrava trebuie evitata cu orice pret.restaurantele chinezesti o folosesc in mod curent.gm
De neiertat!
Cum de nu ati descoperit complotul jidanesc in chestia cu glutamatul?
N-am vazut un singur cuvintel despre asta.
Se poate atata lipsa de vigilenta?
du-te PETRU CLEJ corneliu si injecteaza-te,cr++++++ i+++++ po+++++
nu-ti dai seama ce penibil esti? te anunt ca AM DOVADA ca umblii cu rusii!!
Am sa scriu BRITISH INTELLIGENCE-ului,despre acest lucru,si sper sa fi expulzat cat mai curand!
Scrie baiete, scrie, poate ajungi tu unde trebuie!
N-ai grija de mine si oricum n-ai habar cine sunt.
Pâinea profetului Ezechiel.
Intr-o combinație unică,pe baza unui verset din Biblie,o prestigioasă companie americană produce una din cele mai sănătoase pâini din lume:
http://misucroitor.wordpress.com/2013/05/28/painea-profetului/
Primul care a tras semnal de alarma asupra acestor practici este Dan Diaconescu si Silviu Alupei la postul OTV.
Au fost aproape 2 ani de zile emisiuni zilnice cu aditivi alimentari insa populatia nu este interesata.
O intrebare….. Dan Diaconescu a disparut din peisaj…… ce o fi cu el ?
iata ce da GOOGLE SEARCH despre ION COJA:
About 242,000 results (0.12 seconds)
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.
OKLearn more
Search Results
Ion Coja – site personal
http://www.ioncoja.ro/
Translate this page
9 hours ago – Napoleon Săvescu – un impostor agramat și trivial Domnule profesor ION COJA, nu mai știu dacă v-am întrebat vreodată despre NAPOLEON …
Site personal – Blog Archive » Ion COJA – CE TE DOARE – Galerie foto
Ion Coja – Wikipedia
ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Coja
Translate this page
Ion Coja (n. 22 octombrie 1942, Constanța) este un lingvist român, publicist și scriitor, militant politic ultranaționalist, s-a evidențiat prin activitatea sa …
Biografie – Implicarea politică – Bibliografie – Note
Ion Coja | Ziarul Naţiunea
http://www.ziarulnatiunea.ro/author/ion-coja/
Translate this page
Arhiva autorului: Ion Coja · ← Articole anterioare …. Publicat în 3 aprilie 2013 Ion Coja. Publicat în Firea românilor Lasă un comentariu. Publicat în 1 aprilie 2013 …
Reacţia anti-semită fără precedent a lui Ion Coja împotriva …
jurnalul.ro/…/reactia-anti-semita-fara-precedent-a-lui-i…
Translate this page
Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a condamnat reacţia de.
Ion COJA | Facebook
https://www.facebook.com/pages/Ion-COJA/121311349743
Ion COJA. 109 likes · 0 talking about this. … December · November · October. Ion COJA is on Facebook. To connect with Ion COJA, sign up for Facebook today.
Ion Coja | Foaie Națională
foaienationala.ro/tag/ion-coja
Translate this page
Under Istorie Tags: comandantul miscarii legionare, george petre, Horia Sima, Horia Sima a lasat Miscarea Legionara fara Comandant, Ion Coja, la moartea lui …
Capcana pentru nationalisti! Ion Coja nu se dezice de masonerie …
apologeticum.wordpress.com/…/capcana-pentru-natio…
Translate this page
Jan 28, 2012 – Ion Coja a fost demascat la sfarsitul lui 2010 ca fiind un sustinator al masoneriei. Declaratiile sale din acea emisiune tv au fost mai mult decat …
Prof. Univ. Dr. Ion Coja – Revista Art-emis
http://www.art-emis.ro/autori/userprofile/coja.html
Translate this page
Revista ART-EMIS doreste a fi continuatoarea spiritualitatii romanesti, in fata tavalugului demolator contemporan. Morali in ton, intransigenti in comunicare si …
Ion Coja – Ziare.com
http://www.ziare.com › Personalitati
Translate this page
Cele mai noi stiri despre Ion Coja. Informatii generale, biografie/istoric, poze si video despre Ion Coja prezentate de Ziare.com.
DELIR ANTI-SEMIT al lui ION COJA: “Credeam că v-au eutanasiat …
http://www.ghimpele.ro/…/profesorul-ion-coja-il-injura-pe-…
Translate this page
Nov 18, 2012 – Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a condamnat reacţia de “o agresivitate anti-semită fără precedent” …
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Next