CD
927 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
DIVERSE:
* Având în vedere că Mania COVID devine din ce în ce mai nepopulară în rândul publicului larg, clasa conducătoare globală a decis să-și renumească campania necruțătoare pentru tirania tehnocratică – Acoperirea Universală a Sănătății.
Bill Gates, la rândul său, trece de la a fi un vânzător de vaccinuri cu suc genetic (ARNm) la a fi un vânzător monopolist de porumb sintetic. Și încă o dată, el folosește continentul African ca pacient zero pentru cel mai recent experiment al său maniac.

* Agenda de Acoperire Universală a Sănătății pentru 2030 (UHC2030) este o inițiativă globală de sănătate publică a Națiunilor Unite (ONU), concepută pentru a atinge ODD 3 al Agendei ONU 2030. UHC2030 pretinde că oferă o „platformă globală și spațiu pentru mai multe părți interesate pentru a se conecta, a lucra împreună și influența angajamentele naționale și internaționale.”
Obiectivul declarat al acestor părți interesate este de a face „servicii de sănătate de calitate disponibile pentru toți”. Pentru a atinge ODD 3, UHC2030 reunește parteneri, sau „părți interesate”, atât din sectorul public, cât și din sectorul privat, pentru a colabora la TRANSFORMAREA ASISTENȚEI MEDICALE GLOBALE.

UHC2030 este un parteneriat global public-privat (G3P) care încearcă să centralizeze controlul la nivel mondial asupra asistenței medicale.
Controlul politicii de sănătate publică și a reglementărilor în domeniul sănătății la nivel mondial, național, regional și, eventual, local este ceea ce înseamnă „dezvoltarea durabilă” a asistenței medicale. Este „transformarea” asistenței medicale peste tot.
Deci, cine sunt părțile interesate și de ce doresc să „influențeze angajamentele naționale și internaționale” față de asistența medicală?
Se poate avea încredere în ei că vor furniza „servicii de sănătate de calitate” tuturor celor de pe Pământ?
Președintele WEF, Klaus Schwab, vă oferă răspunsul în cartea sa „Capitalismul părților interesate”.

* Cu un sfert de mileniu în urmă, Edward Gibbon, marele istoric ce a scris „Declinul și Căderiea Imperiului Roman”, a remarcat că atunci când instituțiile conducătoare au pierdut orice urma de decență și încredere în controlul public, au apelat la numirea nonentităților ca figuri publice, deoarece sunt singurele figuri suficient de slabe si manipulabile pentru a nu le amenința cu niciun indiciu de independență.
* “Națiunile vor dori doar liniște. Ele vor fi gata să sacrifice totul pentru pace, dar nu le vom da pace până când nu vor recunoaște în mod deschis Super-Guvernul nostru Internațional, și cu SUPUNERE.” ~ Congresul Sionist de la Basel în 1897)
* De aplicat si in Romania:
La 15 noiembrie 2021, guvernul Sud-Coreean a stabilit criteriile pe care trebuie să le îndeplinească un potențial candidat pentru un rol de conducere. Va deveni imposibil pentru un candidat să ocupe un astfel de post dacă el/ea sau rudele lor lineare au savarsit una din faptele enumerate mai jos:
– constatat că s-a sustras serviciului militar;
– nu a respectat reglementarile fiscale;
– fraudă imobiliară comisă;
– și-au schimbat în mod ilegal locul de înregistrare cu scopul de a obține câștiguri financiare,
– sau au publicații științifice plagiate.

*”Epoca tehnotronică implică apariția treptată a unei societăți mai controlate.
O astfel de societate ar fi dominată de o elită, neîngrădită de valorile tradiționale. În curând va fi posibil să se afirme o supraveghere aproape continuă asupra fiecărui cetățean și să se mențină dosare complete actualizate care conțin chiar și cele mai personale informații despre cetățean. Aceste fișiere vor fi supuse recuperării instantanee de către autorități.” – Zbigniew Brzezinski (Între două vârste)

*In 1877 Marea Britanie, a obiecţionat ca Rusia să ţină atât de mult teritoriu otoman şi a forţat-o să intre în noi negocieri prin convocarea Congresului de la Berlin în iunie 1878. Textul final al Tratatului de la Berlin a fost transformat în Articolul 61, care prevedea:
„Sublima Poartă se angajează să efectueze, fără întârziere, îmbunătățirile și reformele cerute de cerințele locale în provinciile locuite de armeni și să le garanteze securitatea împotriva circasienilor și kurzilor. Va face periodic cunoscute demersurile întreprinse în acest sens puterilor, care vor supraveghea aplicarea acestora.”
Multe comunități evreiești au fugit în întregime cu turcii în retragere cu protectorii. Bulletins de l’Alliance Israélite Universelle a raportat că mii de evrei bulgari și-au găsit refugiu în capitala otomană Constantinopol. – Tamir, V., Bulgaria și evreii ei: o simbioză dubioasă, 1979, p. 94–95, Yeshiva University Press

*“Cultura noastră este rodul concepţiei caracteristice forţelor dominante care s-au succedat de-a lungul istoriei, pentru care noi, adică poporul, nu suntem decât nişte unelte în slujba intereselor acestor forţe: In pofida progresului tehnic ori a instaurării Statului Bunăstării, încă din zorii civilizaţiei sumeriene, am progresat pe baza aceleiaşi structuri organizatorice, în care înalta ierarhie i-a dominat pe cetăţeni, transformându-i în sclavii unui model social trasat şi condus, epocă după epocă, de acelaşi arhetip al puterii.” ~ Cristina Martin

* Burson Marsteller – un prieten
El a reprezentat guvernul român la începutul anilor 1970, timp în care țara a câștigat statutul de Națiunea cea mai favorizată pentru comerțul cu Statele Unite.
La acea vreme, Statele Unite și alte națiuni occidentale îl considerau pe președintele României, Nicolae Ceauşescu, drept cel mai prietenos dintre liderii blocului sovietic cu interesele lor. Președintele american Nixon l-a vizitat pe Ceauşescu la București în 1969, vizita a fost văzuta ca o oportunitate diplomatică de a obține acces în China, iar mai târziu s-a spus că presedintele român a jucat un rol esențial în aranjarea vizitei lui Nixon în China.

*„Edith Cavell a făcut o greșeală imensă. ea a crezut în mod eronat că trăiește într-o democrație. Ea a fost o asistentă britanică care lucra în Belgia în 1915. A văzut la prima mână ororile războiului de tranșee. Ea a văzut, de asemenea, un mijloc rapid și ușor pentru Anglia cu care ar fi pus capăt războiului cu o victorie. Ea a scris o scrisoare către ziarul “Nursing Mirror”, care a fost publicată pe 15 aprilie 1915.
Ea a spus că produsele din „Ajutorul pentru Belgia” au fost de fapt trimise în Germania, care fără acest ajutor din partea aliaților ar fi fost infranti. Anglia hrănea literalmente armata germană care ucidea soldați francezi, britanici și ruși.”
Se reflecta asta si in razboiul din Ukraina, ajutaoare pentru Ukraina ca sa-si decimeze populatia.

*DEMOCRAŢIA
de Mihai Eminescu

Δημοκρατία… monstrule vorbàreţ,
Cu mii de limbi d-invidie mişcate,
Nebunii las în gura ta să cate
Şi să te poarte cel meşteşugàreţ.
Căci cel mai lins cu vorbe afectate-i
Şi cel mai rău şi cel mai pizmătareţ.
Şi-i proclama de mare cu strigare-ţi
Pe orice negustor de vorbe late.
Dar e firesc destul şi prea destul ţi-i
Acele mofturi scrise-n mii de coale
Prin care răii pun la cale mulţii.
Şi ţi-ar plăcea s-amesteci tot cu-a tale,
Să vezi pe regi că-i judecă desculţii
Şi cei cuminţi vorbind cu-a tale oale.
[1876]
12-10-2005, Înscris în bibliotecă de Constantin Enianu

*”În secuime peste 60.000 de români întrebuinţează chiar şi în vatra familială limba maghiară, ne mai având altă dovadă a naţionalităţii lor, decât religia lor ortodoxă”. – Carl F. Marienburg

*”Când un guvern depinde de bancheri pentru bani, ei şi nu liderii guvernului au controlul situaţiei, deoarece mâna care dă este mai sus decat mâna care ia . Banii nu au nici o patrie; investitorii sunt fără patriotism şi fără decenţă; unicul lor obiectiv este câştigul.”– Napoleon
* Ca să-ti dai seama de valoarea culturii unui popor, merita sa vezi si ce sarbatoreste el. Maghiarii, la 15 Martie, sarbatoresc Revolutia de la 1848, cand:
– condusi de un slovac – Kossuth Lajos ,
– au luptat sub comanda unui general polonez – Bem,
– cand capitala Ungariei era in Slovakia, la Bratislava,
– inspirati de versurile lui Sándor Petőfi, mai bine zis Alexander Petrovič, caci era si el slovac,
– cu un consilier pianist evreu George Lichtenstein,
– sa obtina independenta Ungariei de sub regimul Imperial Austriac, o Ungarie în care maghiarii erau o minoritate de 35%,
– mentinand insa in hotarele Ungariei teritorii si populatii romanesti, sarbe, croate, slovace si cehesti.
Ce mai era unguresc in toata aceasta afacere care a fost inabusita de trupele rusesti la Siria langa Arad?
Asa poti sa sarbatoresti o infrangere, o bine meritată înfrângere!

*“Românii sunt un popor fără istorie, destinați să piară în furtuna revoluției mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluției și vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor național, la fel cum propria lor existență, în general, reprezintă prin ea însăși un protest contra unei mărețe revoluții istorice. Dispariția lor de pe fața pământului va fi un pas înainte.” ~ Friederich Engels!
Oare Karl Schwab are alta parere in aceasta furtuna a Resetarii Globale?

*„Nu există nici un fel de justificare de a se permite unor naţii primitive de a continua să existe, din moment ce nu vor fi niciodată în stare sa înteleagă misiunea istorică a socialismului. Polonezii, valahii (românii), sârbii si ruşii nu vor fi niciodată capabili să iasă din epoca de piatră.” ~ Karl Marx
Si noi am intrat cu efuziune si extaz in UE nestiind ca NeoMarxismul este politique de jour a uniunii.

* Culmea ironiei, singurii evrei dusi la Auschwitz din fostul teritoriu romanesc sunt cei din zona de Nord a Transilvaniei, retrocedata Ungariei hortiste in 1940, deci nu din Romania ci din Ungaria. Mai mult Vitez Nagybánya Horthy Miklos nu a fost considerat a fi macar anti-semit! Are un minimausoleu in cetrul Budapestei.
In schimb Maresalul Antonescu care a salvat mii de vieti evreiesti este considerat ca unul ce a cotribuit la Holocaust, gratie lui Ellie Weisel, excroc mincinos, fara tatoo, ce mai are si muzeu! Generosi mai saunt si romanii astia ..

* „Dacă nu ești socialist în tinerețe, ești lipsit de inimă, dacă nu ești conservator la bătrânete, ești lipsit de creier”. Veche zicala interbelica.