Scrisoarea (apocrifă ? ) a Mareșalului Antonescu către Wilhelm Filderman.
No issue detected

Dacia Mare
36 minutes ago
.
23 august 1939: Stalin si Hitler semneaza in secret Pactul Ribbentrop-Molotov. Relatiile diplomatice nu au fost rupte niciodata, in ciuda inceperii conflictului armat in junie 1941 dintre cele doua state mari.
– Antonescu a crezut in bomba atomica si in victoria lui Hitler, pana la capat, crezand ca fiind singura sansa de victorie a Romaniei in acest razboi mare mondial. Negocierile secrete de armistitiu cu aliatii au fost doar pentru a afla si parerea lor. Drept dovada ca Antonescu nu a luat in serios semnarii armistitiului cu aliatii , este faptul ca din Februarie si pana in August (cand a reluat contactul cu aliatii) nu a intreprins nici o actiune de contact cu aliatii, spunand ca ,, suntem descoperiti, Hitler negociaza cu Stalin armistitiul, iar noi suntem la mijloc descoperiti,,

Sursa acestei afirmatii sunt documentele secrete de arhiva, publicate de istoricul BUZATU in anul 1988, in cartile sale.

Singurii care negociau intens cu aliatii erau oamenii din jurul Regelui Mihai, Palatului Regal si Iuliu Maniu.

Antonescu reluase abia in August 1944 relatiile de contact si negociere secreta cu sovieticii si aliatii, prin Stockholm si prin trimisul special Neagu Djuvara(prin Mihai Antonescu).

Relatia de ,,aliati,, pe care o aveau anglo-americanii cu Stalin era foarte precara, acestia (anglo-americanii ) fiind mereu sub presiunea lui Stalin si santajul stalinist, care-i avea sub papuc: toate diviziile lui Hitler erau in razboi in Europa DOAR cu Stalin si trupele URSS ( pana la debarcarea din Normandia), iar Stalin santaja pe americani si mai ales pe criminalul nazist Churchill, ca va incheia un nou acord Ribbentrop-Molotov cu Hitler, daca nu accepta doleantele sale. Astfel Stalin a asteptat pe Vistula 6 luni de zile din August pana in januarie 1945, un fel de armistitiu cu Hitler, pace temporara, pana ce Hitler a masacrat 700.000 de polonezi in revolta pro-britanica a polonezilor, iar Varsovia a fost un oras ras de pe harta, nici o cladire nu mai era in picioare.

Acelasi scenariu il dorea Stalin si pentru Romania, sa astepte pana ce Hitler ar fi ras de pe harta Bucurestiul, iar Rebeliunea Regelui Mihai sa fi fost masacrata de Hitler. Insa cum Armata Romana a curatat Romania de nazisti in termen record, impuscand 5000 de nemti, si luand doar in primele zile 80.000 de prizonieri germani, sovieticii au ramas infuriati ca romanii le-au stricat jocurile de santaj contra britancilor. De aceea Patrascanu (PCR) spusese ,, Majestate ce ati facut? ,, cu mare revolta la 23 august 1944 si dupa.

Drept razbunare sovieticii au luat prizonieri din armata Romana, zeci de mii de soldati si ofiteri, iar in septembrie 1944 au mascrat 60.000 de prizonieri romani si germani in lagarul sovietic de la Balti. tot in Septembrie la Oarba de mures-Iernut generalii sovietici au masacrat 15000 de soldati romani, aruncandu-i inainte carne de tun in fata mitralierelor germane, artileriei si tancurilor, pe un front foarte ingust, complet descoperiti si nepregatiti pentru un asemenea avans pe front.

Aceasta razbunare a continuat si dupa aceea, in Januarie 1945 cand Armata noastra a ocupat aproape toata Budapesta, a fost imediat trimisa apoi in Tatra in munti in Slovacia, trupele lor sovietice facand parada invingatorilor la Budapesta in oras, desi tot orasul fusese eliberat de Romani.
Dupa ce ca pe frontul cel mai dificil ne-au aruncat sovieticii, in Tatra in munti, unde zapada era de un metru, spre finalul razboiului in Martie 1945 l-au rapit pe Generalul Gheorghe Avramescu, ca sa-l santajeze pe Regele Mihai, iar pe general l-au impuscat, pe el , fiica lui si toata familia lui.

Spre finalul razboiului mondial, ca Romania , care in Europa era a 4-a putere militara Aliata dupa sovietici, americani si britanici, au obligat trupele Regelui Mihai sa fie trimise treptat toate inapoi in tara,chiar inainte de capitularea lui Hitler, pentru ca Armata noastra sa nu fie la parada invingatorilor , prezenta!

Exact la indigo a procedat teroristul si nazistul Churchill cu armata polonezilor din Exil, care nu a avut dreptul sa participe la Londra la parada invingatorilor! Semn ca polonezii au avut aceeasi soarta cu nazistii croati, nazistii lituanieni, nazistii maghiari ,cu toate ca ei au fost total partizani impotriva lui Hitler toata perioada razboiului mondial, dar si contra lui Stalin.

Cel mai mare criminal, si terorist al Romaniei a fost dupa Hitler, nimeni altul decat churchill, nazist criminal care a bombardat lagare germane de prizonieri ucigand mii de evrei, (24 august 1944 Buchenwald bombardat de RAF , spre exemplu), dand vina apoi pe Hitler si germani ca fiind criminalii evreilor. Asa au procedat si la Bucuresti unde in Mai 1944 au bombardat capitala Romaniei ucigand 1600 evrei, aruncand apoi vina asupra romanilor. Avioanele lor au fost mai teroriste si ucigatoare decat chiar si nazistii.

Nu intamplator Anglia a fost acuzata de Holocaust, indirect, recent de catre israelieni. Dar si acum s-au trezit ei pentru ca Teresa May le-au pus sanctiuni si rezolutii ONU pentru recunoasterea Palestinei islamice, stat independent la ONU, si ca sa se razbune pe britanici.