Trump cel Rău
Contains Link

radu Stefan17 minutes ago
.
Aici vedeti si poza din ziar a donatorului Fred Trump , care a donat pamant in New York pentru Talmud Torah in Beach Haven Jewish Center !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Trump a mintit initial sustinand ca familia lui vine din Suedia – s-a corectat ulterior declarand ca vine din Germania . Daca scormonesti genealogia lui Trump dai peste numeroase nume foarte frecvent adoptate de evrei .

Consultati listele membrilor familiei si veti intelege imediat originea numelor lor precum si a „credinciosului crestin” Trump care merge regulat Duminica la biserica la slujba, in timp ce e inconjurat in majoritate de evrei si in timp ce e cunuscut a fi EXTREM !!!!!!!!!!! DE APROPIAT PRIETEN AL LUI NETANYAHU – socotit la Natiunile Unite unul din cei mai mari criminali de razboi in viata .

Problema cea ma serioasa este ca Trump ca si restul accepta ca USA sa se lase furata de ultimile inventii si secrete militare , de catre Israel , care – atentie – care comercializeaza arme si inventii facandu-si miliardele nonstop, printre altele, vanzand secretele si armele chiar Rusiei !
Care – spune barfa intre militarii USA, se intelege perfect cu Israelul si nu are absolut deloc de gand sa faca al treilea razboi mondial ! Dece ? Deoarece acest simulacru de razboi rece este foarte lucrativ !!!

Hahahahahahhha!

Ei mentin in buna intelegere teroarea asupra cetatenilor americani, europeni si israelieni, teroare extrem de lucrativa pentru mafiotii Israelului care tin Israelul astfel, in epicentrul comertului cu arme militare pasate Rusiei .
Si asta in timp ce USA saraceste masiv si in ritm galopant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Caci bugetul militar la Trump a fost urcat la niste cifre si mai disproportionate decat era acesta inaintea lui – ascultati-l pe univ elvetian Daniele Ganser(Univ Basel ) despre cifrele astea obscene si veti pricepe ca nu merge asa si de acum inainte.
Intre militarii USA s-a nascut un plan contra clicilor de potentati (incidental ????) iudei, care vand si insclavagesc America Israelului, pe care ei vor sa-i aresteze in bloc si sa-i pedepseasca exemplar , CHIAR CU AJUTORUL LUI PUTIN !

E tare planul de a-i pune dupa gratii pe toti criminalii astia : Clintoni, Soros ,the Feds si toate haitele de juristi, politicieni , inclusiv pe Trump care in clipa asta se gudura pe langa Netanyahu de nu mai poate sa se inteleaga om cu om !
.
Tot barfa zice ca Trump e pedofil !

In tot cazul , americanii considera ca Trump va face Americii chiar mai mult rau decat Obongo caci este si mai aservit zionistilor din Israel care-si fac miliardele vanzand secretele americanilor, Rusiei !!!!!!!!!!!
E tare , nu, „razboiul asta rece ” pe care-l ducem cu totii in spinare , tremurand la gandul bombelor atomice care insa n-au de gand sa ne zboare capetele nicidecum!

IATA POZA LUI FRED TRUMP DIN ZIARE, PE POST DE BUN EVREU CU DONATII PIOASE PENTRU MONUMENTELE IUDAICE !
Si n-ar zice nimeni absolut nimic daca Trump si-ar fi declarat adevarata identitate , deci daca nu ar fi mintit poporul american declarandu-se german !
Unde pui ca e si francmason , se zice intre militari !
Seamana cu cazul Johanului, nuuuuu?
Ce ziceti ?
Si parca numai cu Johanul ??? !!!De restul clicilor care au preluat Romania, ce sa mai zicem?

link:
http://www.rense.com/genera…
titlu
„Looks Like Donald Trump May Well Be Jewish
That Would Explain A Great Deal..”.

By Miles Mathis
via Jim Kirwan
4-9-17

link:
http://mileswmathis.com/tru…
titlu:
„Looks Like Donald Trump is Jewish”

by Miles Mathis
First published June 6, 2016
As usual, this is just my opinion, based on private research