NP
23 aprobate
ealucin@yahoo.ro
95.76.3.11
.
.
Mult mai celebrul şi de reală audienţă deconspirator Leo Zagami – tot un iudeu şi el, ca şi Benjamin Fulford – spune şi el, în cartea sa „Confessions of an Illuminati, VOLUME II: The Time of Revelation and Tribulation Leading Up to 2020“, despre artificiile pocnitoare de presă ale lui Benjamin Fulford (se denunţă şi între ei, iată):
– „Revenind la cunoscutul agent de dezinformare în slujba francmasoneriei chineze, Benjamin Fulford, după inițiere el s-a transformat în gatering-ul masoneriei chineze. El a lucrat la răspândirea dezinform srii prin operațiuni psihologice prin Internet, pentru a acoperi operațiuni reale legate de active financiare de origine dubioasă și alte activități ilegale care includ rackeţi, jocuri de noroc, droguri, contrabandă de arme și multe altele. Benjamin Fulford anunță săptămânal cele mai puțin probabile combinații de miasme apocaliptice, inclusiv sfârșitul Rezervei Federale, arestările iminente ale bancherilor și luptele împotriva a ceea ce el numește „Cabala” naziștilor care conduc Noua Ordine Mondială într-o bătălie virtuală fără sfârșit.
Treziți-vă, prieteni, nu tot ceea ce strălucește este aur pe web, ceea ce este sigur, iar spectacolul nebunesc pus la cale de Fulford și partenerii săi în mass-media, care a inclus la un moment dat o serie de interviuri cu renumitul cercetător american David Wilcock, a fost doar o expozeu jalnic de pură dezinformare. Îmi amintesc și acum când bietul Wilcock s-a lăsat dus de gunoiul făcut de Fulford și chiar a început să plângă în direct la radio, ca o fetiță. Acest lucru s-a întâmplat când amândoi au vorbit despre obligațiuni confiscate în Chiasso și despre presupuse amenințări la adresa vieții lor. Aceasta a fost o farsă completă manipulată de CIA, de NSA (National Security Agency) și de figuri influente precum generalul Keith B. Alexander, unul dintre ghizii supremi ai NSA de mulți ani, pe atunci comandantul departamentului US Cyber Command (USCYBERCOM). Este centrul de Securitate/Intelligence care controlează Internetul în toate fațetele sale și este cel mai puternic centru de control din lume.“
Cartea poate fi văzută aici (chiar la pasajul în cauză):
https://books.google.ro/books?id=1SbwCwAAQBAJ&pg=PA352&lpg=PA352&dq=%22benjamin+fulford%22+CIA+disinformation&source=bl&ots=-5ec9zmXx4&sig=ACfU3U2uPpWtNiiGPZ0a002o43iXGLTrTg&hl=ro&sa=X&ved=2ahUKEwiK58TRm5X_AhXmSfEDHZKtA-gQ6AF6BAgdEAM#v=onepage&q=%22benjamin%20fulford%22%20CIA%20disinformation&f=false
Preluându-i stilul delirant şi acuzele de nazism în stânga şi în dreapta, vehementul ”Mihai“, care ne înjură şi ne spurcă pe toţi, de fapt, cu tot felul de acuze de psihopat, îşi ridică pe unde poate în slăvi idolul astfel, aberant şi promovând minciuni fals (cum ar fi că evreii se bat între ei în Israel, în prezent), dovedindu-se un incult, dar mulţumit că idolul Fulford ar fi omul CIA şi Mossad:
„Benjamin Fulford este evreu nu fals evreu = khazar închinător la Satana Yehova, iubitor de Talmud. În Israel evreii se bat cu falşii evrei – khazarii ca să scape de asuporirea lor, dar presa din Romanica nu sufla o vorba.
B.F este un ziarist cu surse in CIA, MI6, Mossad, FSB, etc, si 95 % din ce a scris el de-a lungul timpului s-a adeverit si s-a regasit in alte articole aparute ulterior, care l-au confirmat ca fiind un bun ziarist cu 20 de ani de experienta la Forbs.
În Românica şi nu numai, nu exista un egal al lui Benjamin Fulford.
În aceşti peste 3 ani de falsa pandemie făcută de khazarii tăi nazişti, am urmărit multe surse dar in ultimul an am ramas la B.F. si inca doua ceva mai credibile decat altele cu pretentii, dar nu de nivelul lui B.F.. Aşa că mâncaţi kk nemestecat cât vreti pentru că mi se fâlfăie de voi Plătiţilor Posedaţi fiindca sunt sigur ca in scurt timp va ia Dracu’ la el, si oricat se mai screm khazarii si reptilienii sfarsitul acestor SCURSURI este foarte aproape si inevitabil.
Iata care este diferenta dintre evrei care au Teora, si falsii evrei – khazarii nazisti inchinatori la Satana care au Talmudul….“
– – –
Întrebarea e cum de a putut şi mai poate fi promovat un asemenea smintit agresiv, care atacă pe toată lumea şi promovează dezinformarea, de către un profesor de talia domnului Ion Coja?
Nu se compromite astfel?
*
NR – Eu nu mă pot compromite decât prin textele semnate de mine. E o regulă simplă.