CD
921 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Stimate domnule Iullius_m, botezat si echivoc, eviti din nou raspunsul direct si clar la intrebarea de baza: „ar trebui Romania sa faca ceva sa-si protejeze minoritatea romaneasca din Ukraina, macar atat, daca nu poate sa-si ia inapoi teritoriile istorice cu populatie romaneasca expusa abuzurilor ultra nationaliste de sorginte sionista?”
Ma iei la plimbare cu Severin si Constantinescu de parca eu as fi votat pentru ei.
In situatia cand unui vecin ii arde casa evident ca nu-l ajuti furandu-i televizorul, dar situatia asta nu se aplica in razboiul Rusia Ukraina.
Daca se bat doi vecini intre ei atunci se pune problema, daca te bagi sau stai neutru. Iar daca te bagi, de partea cui te pui?
Problemele se pun clar si nu aiurea cum te-au invatat Globalistii la cursurile prin corespondenta Agi-prop.
Evident ca esti cinstit si muncesti pentru banii primiti, solda globalista este o remuneratie la o prestatie, totusi nu prea cinstita.
Faptul ca m-ai identificat si inca mai demult cand apareai sub alt nume, ca locuiesc in Nord Marietta, nu ma deranjeaza si nici nu ma sperie. Te deranjeaza ca pe orice politist politic tradator faptul ca nu ma poti identifica pe deplin, se vede. Uite vezi acum ai aflat de ce nu semnez cu toate numele, pentru a ma feri de spurcati de troli tradadori ca dumneata.
Ce te intereseaza persoana cuiva? Importante sunt ideile ce la propaga si in general ideile desconspira persoanele, cum este cazul dumitale.
O precizare, nu exista cel putin in statul in care locuiesc eu, vre-o localitate numita Nord Marietta sau Marietta de Nord, asa ca degeaba faci sapaturi inutile. Schimba-ti numele ‘cinstit” si adresa onorabila de email si ai sa apari asa cum iti este meseria ca nou si cinstit, nu ca „un biet ”Bărbier” si nu un IM/MI!”
Nu ai sa ai curajul sa raspunzi cinstit niciodata in viata dumitale, stii doar sa ocolesti problemele sensibile si sa umbli cu solutii coclite din arsenalul trolilor de scoala soroista.
Nici nu-ti mai cer vre-un raspuns situatia dumitale este clara, ai dovedit-o cu mult succes.