Umilință totală pentru Iohannis! Mesajul la care nu se aștepta: E leneș și nepăsător

Autor: Cristian Negrei 26 octombrie 2019

Umilință totală pentru președintele Klaus Iohannis. Este mesajul vehement la care șeful statului nu s-ar fi așteptat. Este leneș și nepăsător. O spune șefa PSD, Viorica Dăncilă. Potrivit liderului PSD, Iohannis a stat în concedii și weekend-uri prelungite. El s-a uitat la români doar o dată la 5 ani.

Iohannis nu a scăpat nici de acuzația de insensibilitate, Dăncilă amintind de momentul de la Ziua Marinei de anul acesta, atunci când președintele și-a continuat impasibil discursul după ce un militar a leșinat chiar lângă el.

”Noi avem nevoie de un președinte care să-i iubescă pe oameni, nu de un președinte lângă care a leșinat un om și el n-a schițat niciun gest”, a mai adăugat Viorica Dăncilă.
Nici Iohannis nu s-a lăsat mai prejos astăzi, spunând în fața a peste 5.000 de membri PNL că dinspre PSD vine un iz de comunism.
Contrele dintre Iohannis și Dăncilă par să se ascută zilele acestea, ceilalți candidați părând să fie scoși din acest joc electoral. Cei doi preferă acest ping-pong al declarațiilor și îi ignoră pe ceilalți participanți în cursa electorală.
În acest context, se aud tot mai multe cereri, atât din clasa politică, dar și din mass media și societatea civilă, care invocă necesitatea unei dezbateri electorale autentice.
Cu puțin timp înainte ca cetățenii să se prezinte la urne, pentru primul tur de scrutin, nu există confruntări reale între principalii candidați, în care aceștia să discute pe proiecte și programe, doar insulte și vorbe grele aruncate de la distanță.
Calitatea confruntărilor electorale a scăzut foarte mult, acuză voci importante ale opiniei publice, care așteaptă mai mult decât simple jigniri de la cei care au pretenția să preia principala funcție a statului român.